Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Λίφτινγκ σε "πεθαμένο" αξίας 70.000 ευρώ...

...παραγεμίζοντας το κενό με τσιμέντο και χωρίς να ψάχνουμε γιατί και πως η αριστερή πλευρά έχει παρουσιάσει σημαντική κλήση. Για μελέτη στατικότητας ...ούτε κουβέντα!

Bookmark and Share

26 σχόλια:

Μaria είπε...

Mπράβο στον Μυλωνά που για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες απραξίας, για την επισκευή της συγκεκριμένης γέφυρας κατάφερε και εξασφάλισε αυτό το ποσό σε τέτοιους δύσκολους καιρούς,προτού πέσει κανένας χριστιανός μέσα στο ποτάμι και τον φάει ο κροκόδειλος.
Αναμενόμενα τα ειρωνικά σχόλια,τα υπονοούμενα και οι επιστημονικά τεκμηριωμένες διαπιστώσεις των ταλιμπάν του Μποζίκη,αφού είναι πλέον γνωστό ότι για μερικούς,μόνο ο Μποζίκης μπορεί να κάνει έργα και να τα εκτελεί άψογα οπότε κανείς άλλος δεν μπορεί να βάλει ένα γαμ@#ένο λιθαράκι στην πρόοδο αυτού του τόπου.
Ναι,όλα λοιπόν στον βωμό του προσωπικού συμφέροντος και ας πέσει ακόμα και η γέφυρα!
Κατά τα άλλα, αλλάξαμε μυαλά!

Ατσάραντος είπε...

Δηλαδή οι μουτζαχεντίν του Μυλωνά έχουν διαπιστώσει ότι η γέφυρα είναι εντάξει από στατικής άποψης;
Ναι,όλα λοιπόν στον βωμό του προσωπικού συμφέροντος και ας πέσει ακόμα και η γέφυρα!
Κατά τα άλλα, αλλάξαμε μυαλά!

Mπράβο στον Μυλωνά που για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες απραξίας, για την επισκευή της συγκεκριμένης γέφυρας κατάφερε και εξασφάλισε αυτό το ποσό σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, προτού πέσει κανένας χριστιανός μέσα στο ποτάμι και τον φάει ο κροκόδειλος.

Μaria είπε...

Oι διαπιστώσεις για το τι πρέπει να γίνει με αυτά τα 70 χιλιάρικα είναι δουλειά των αρμοδίων υπηρεσιών και όχι του κάθε άσχετου με το αντικείμενο,που στεναχωρήθηκε επειδή ο Μυλωνάς κάτι πάει να κάνει για την ασφάλεια των διερχομένων στην γέφυρα επειδή δεν το έκανε ο Μποζίκης.
Αν έχεις την μελέτη μπροστά σου και τις επαρκείς γνώσεις για να κρίνεις την ανεπάρκειά της όπως υποστηρίζεις ή ότι σκοπεύει να φάει λεφτά ο Μυλωνάς-όπως υποννοείς-σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις και εμάς.
Γιατί μέχρι στιγμής το μόνο που διαβάσαμε είναι ειρωνικά σχόλια,υπονοούμενα και κακεντρέχειες.Αν έχεις να καταγγείλεις κάτι εσύ η ο Μποζίκης,κάντε το με στοιχεία και εμείς θα είμαστε κοντά σας.
Για το ταλιμπάν τίποτα περισσότερο από το ότι όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.
Τα ανυπόγραφα σχόλιά σου με το που ξεκίνησε το έργο ήταν άδικα και ατεκμηρίωτα.Αν όμως γνωρίζεις κάτι άλλο να μας το γράψεις για μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Αυτή είναι δίκαιη διαδικασία μιας αντικειμενικής κριτικής που δεν βασίζεται στο προσωπικό συμφέρον κανενός.

Ατσάραντος είπε...

@ petros
Ο καθένας έχει την άποψή του. Η δική μου άποψη είναι υπήρξε μια καθυστέρηση ενός έτους (από πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε γράψει για το πρόβλημα) και ότι πρόκειται για πεταμένα λεφτά. Η γέφυρα από την εποχή του Γάσπαρου είχε ανάγκης ριζικής ανακατασκευής, ενώ είχαν ακουστεί και απόψεις που έλεγαν να ΚΛΕΙΣΕΙ για την κυκλοφορία οχημάτων. Τα ξέχασες;

Αν όπως λές -γιατί εγώ δεν το λέω πουθενά, ούτε το αφήνω να εννοηθεί- ότι ο Μυλωνάς θα "φάει" λεφτά, τότε ενημέρωσέ μας με στοιχεία. Δεν πιστεύω να ισχύει αυτό που λες για τη μύγα;

Αυτή είναι δίκαιη διαδικασία μιας αντικειμενικής κριτικής που δεν βασίζεται στο προσωπικό συμφέρον κανενός.

Για το μουτζαχεντίν τίποτα περισσότερο από το ότι όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Μaria είπε...

Περί άποψης και ορθής κρίσης.
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι αν ο Μποζίκης έκανε την ίδια αυτή ενέργεια για την γέφυρα ,τα σχόλια σου θα ήταν ακριβώς τα ίδια.
Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία γι αυτό.
Καλά κάνεις και υπενθυμίζεις στους αρμοδίους(πρώην και νυν) τι δεν είχαν κάνει τόσα χρόνια και επίσης ότι δεν υπονοείς τίποτα όταν αναφέρεις ότι με 70.000 ευρώ απλά παραγεμίζουν το κενό με τσιμέντο.

Ατσάραντος είπε...

@ petros
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι αν ο Μποζίκης έκανε την ίδια αυτή ενέργεια για την γέφυρα, τα σχόλια μου θα ήταν ακριβώς τα ίδια. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία γι αυτό.


Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που έχουν κατά νου να υπενθυμίζουν στους αρμοδίους (πρώην και νυν) τι δεν είχαν κάνει τόσα χρόνια, γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που κάνουν ακριβώς το αντίθετο με την ψήφο τους κάθε τέσσερα χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν ανήκεις σε αυτούς.

anemos είπε...

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να διέρχονται πεζοί και οχήματα από τη γέφυρα με ασφάλεια.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τίνος είναι το έργο γιατί τα λεφτά δεν τα βάζουν από την τσέπη τους.

youlia olomplava είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ένα χρηματικό ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο ζήτημα με την επιβλεψη υπευθύνων που θα αναλαβουν την ευθύνη εάν δεν διορθωθει το πρόβλημα.

La Bocca Di Leone είπε...

ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ???
12 ΜΕΤΡΑ ΧΑΝΤΑΚΙ Χ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ 70 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ???
ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ????
ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ???
ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!!

La Bocca Di Leone είπε...

Α ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΡΟ....
ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 70 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ....

La Bocca Di Leone είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ...
ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΑΝΤΙ.

ατζάρντο είπε...

ναι ρε παιδια, γτ δεν δινουμε στη γεφυρα το ονομα του??????
πας καλα ρε πετρο που τον εκθιαζεις κιολας??
70 χιλιαρικα για 5 τσουβαλια τσιμεντο και νερο???τσαμπα το εκανα αμα μου το ζηταγατε, προσφορα στη γειτονια!
ρε ουστ!!!!
ειναι τοοοοοσο δυσκολο να δωσουν δουλεια σε 3 σιδηρουργους, σε εναν αρχιτεκτονα και ενα πολιτικο μηχανικο για ενα γεφυρακι 10 μετρων τελοσπαντων??
ακου 70 χιλιαρικα...δε ντρεπονται λεω εγω???αυτη η μελετη ουτε για τν πιζα να ηταν!

youlia olomplava είπε...

@ATZARNTO theleis na proslabeis esy ydrabliko mixaniko kai thn eythini? grapse tis hmerominies gia to istoriko soy kimeno peri ths gefyras kai mh milas mh gelas!

Τζίνα είπε...

Καλα,με το γιοφυρι δεν ασχολουμαι..ετσι αλλιως οπου και αν ειναι τα γιοφυρια σε αυτην την χωρα ειναι και θα ειναι παντα στους αιωνες σαν εκεινο της Αρτας..ξερετε..ολιμερις το χτιζανε την νυχτα γκρεμιζοταν.Αυτο που με απασχολει ειναι...ο κροκοδειλος ειναι οντως εκει? Και αν ναι ξερουμε ωρες που κανει εμφανιση?
Γιοφυρια ετοιμα να πεσουν εχω δει και θα τα βλεπω στους αιωνες κροκοδειλο ομως οχι.

mpakaliko είπε...

δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα ολα το εργα τα εχει κανει ο γασπαρος τα τελευταια 12χρονια. δεν εχει μεινει αλλο εργο για να κανει κανενας αλλος τα επομενα 30 χρονια. τοχει ο χωρος. πεττας τσαγκαροπουλος γασπαρος και τωρα ο επομενος παρακαλω. τι διαολο σεμιναρια τους κανουνε?
peter παιρνεις τπτ η το κανεις απο μονος σου?
Ο μυλωνας θα ειναι ο μονος που στο τελος της τετραετιας, θα βγαλει φυλαδιο με οσα ΔΕΝ εγιναν επι θητειας του.

mpakaliko είπε...

Τζινα
στα 70 χιλιαρικα θα ειναι και το ταισμα του ζωντανου..

16xronos είπε...

meta ti gefyra xarilaou trikoupi ( gia tous perissoterous rio-antirrio) twra to megalo ergo p 8a strepsei panw tou ta fwta tis dimosiotitas olou t kosmou!! kai nai loipon o logos ginetai gia tin gefyra tou agiou xaralampi!!!

legetai oti parallila 8a 3ekinisei me ta idia xrimata i kataskevi tis stratiwtikis gefiras (pou pia mono liga ipolimata iparxoun..) ali8euei?? malista 8a feroun lene kai ton kalatrava sta egkainia!

mpakaliko είπε...

peter
γραφεις οτι "για το τι πρέπει να γίνει με αυτά τα 70 χιλιάρικα είναι δουλειά των αρμοδίων"

αυτο να το ξεχασουνε να τους πεις. το που θα πηγαινουν τα καθε 70 χιλιαρικα ειναι δικη μας δουλεια πλεον.

Τζίνα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μaria είπε...

Αναμενόμενα τα ειρωνικά σχόλια,τα υπονοούμενα και οι επιστημονικά τεκμηριωμένες διαπιστώσεις των ταλιμπάν του Μποζίκη,αφού είναι πλέον γνωστό ότι για μερικούς,μόνο ο Μποζίκης μπορεί να κάνει έργα και να τα εκτελεί άψογα-όπως πχ πρόσφατα η πληρωμή του έργου της ακριβής καταμέτρηση των τετραγωνικών(60.000)- οπότε κανείς άλλος δεν μπορεί να βάλει ένα γαμ@#ένο λιθαράκι στην πρόοδο αυτού του τόπου.
Είτε αρέσει σε μερικούς είτε δεν αρέσει,μετά από πολλά χρόνια για πρώτη φορά εξασφαλίστηκαν λίγα χρήματα για την επισκευή της γέφυρας ,έστω και την τελευταία ώρα.Όποιος και να έκανε κάτι για αυτήν την γέφυρα το ίδιο θα του λέγαμε και το ίδιο θα του πούμε και στο μέλλον.Έχουν δίκιο όσοι μιλούν για πεταμένα λεφτά γιατί όπως ανακοινώθηκε σε 15 μέρες ξεκινάει η καινούρια γέφυρα που θα φτιάξει ο Μποζίκης .Θα κατασκευαστεί δίπλα σε αυτήν που έφτιαξε ο Γάσπαρος και παραδίπλα από αυτήν που έφτιαξε ο Στρατηγός.
Ξυπνάτε η γέφυρα θα πέσει και θα μας φάει ο κροκόδειλος και εσείς θα κοιμόσαστε επειδή ο ένας πολιτικός θέλει να βγάλει τα μάτια του αλλουνού.

Τζίνα
Ο κροκόδειλος είναι από κάτω από την γέφυρα(έχει μυριστεί μάλλον φαί).Έχει χορτάσει τόσα χρόνια με θα,θα,θα και ψάχνει για κάτι άλλο.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ είπε...

Αντί να φωνάζουμε που τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να φτιάξουν μια γέφυρα καινούργια διπλής κατεύθυνσης που θα βελτίωνε κατά πολύ το κυκλοφοριακό στην πόλη, τα βάζουμε με τον <> Δ. Μυλωνά που μετά απο τιτάνια μάχη κατάφερε να μπαλώσει την γέφυρα . Μετά απο αυτό το τεράστιο έργο νομίζω οτι θα πρέπει να δώσουμε το όνομα του στην γέφυρα για να θυμούνται οι Ζακυνθινοί αυτό το αστέρι της πολιτικής.

Ατσάραντος είπε...

@ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Το σχόλιό σου για "μιζες εως 100.000 ευρω το χρονο" έχει απομακρυνθεί από τη λίστα.

Αν παρουσιάσεις στοιχεία για αυτό που γράφεις, θα το επαναφέρω.

La Bocca Di Leone είπε...

ΕΛΑ PETROS

ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑ? ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙΣ? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?

ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ
μετά από πολλά χρόνια για πρώτη φορά εξασφαλίστηκαν λίγα χρήματα για την επισκευή της γέφυρας
ΘΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΣΠΑΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ βάλει ένα γαμ@#ένο λιθαράκι στην πρόοδο αυτού του τόπου
ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΡΥΤΙΝΕΣ...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ο κροκόδειλος είναι από κάτω από την γέφυρα(έχει μυριστεί μάλλον φαί).Έχει χορτάσει τόσα χρόνια με θα,θα,θα και ψάχνει για κάτι άλλο.

ΜΕ 70 ΧΙΛΙΑΡΙΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ. Ο ΚΡΟΚΟ-ΔΕΙΛΟΣ.

Μaria είπε...

La Bocca Di Leone
δεν έχω καμια σχέση με τον Μυλωνά ,ούτε ο Μποζίκης μου δίνει δουλειές για να τον γλείφω όπως κάνουν άλλοι.
Η αλήθεια για την γέφυρα είναι ότι για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια μια υπηρεσία(δεν λέω ο Μυλωνάς για να μην στεναχωριέσαι)αποφάσισε να βγάλει ένα κονδύλι για την συντήρησή της.
Και αντί αυτό να βρει μιμητές και από άλλες υπηρεσίες πχ τον Δήμο,έβγαλαν τα μαντρόσκυλα έξω να ειρωνεύονται και να αφήνουν υπονοούμενα γιατί με 70.000 θα ρίξουν λίγο τσιμέντο από πάνω και τέλος και μερικοί τσίμπησαν.
Το τσιμέντο λοιπόν μπήκε πρώτο γιατί ήταν άμεση ανάγκη λόγω της κλίσης.
Η ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΣΤΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.
Αυτά τα ήξεραν από την αρχή και τα απέκρυπταν όσοι έγραφαν για λιγο τσιμέντο που θα στοιχίσει 70.000 ευρώ,αλλά είπαμε από ταλιμπάν τι να περιμένεις?
Και το ξαναγράφω για τους ταλιμπάν:
όποιος και να ήταν το ίδιο θα του έλεγα και όποιος στο μέλλον κάνει κάτι περισσότερο πάλι πρέπει να του πούμε μπράβο.Και για να είμαστε και μέσα στην επικαιρότητα,για όσους δεν το καταλαβαίνουν υπάρχει ο ΚΡΟΚΟ(από το αυγό)-ΔΕΙΛΟΣ.

dennis είπε...

Αληθεια μια καινουργια γεφυρα ποσο θα στοιχιζε???
Και μιλαμε για πραγματικο κοστος χωρις μιζες,παρατες και παρελασεις

Τζίνα είπε...

Petro για να εξηγουμαι , οπως λεει εκεινο το "δεν ειμαι του πατρος μου δεν ειμαι του αντρος μου , ειμαι ο εαυτος μου" θα πω και εγω δεν ειμαιμε τον Μποζικη, δεν ειμαι με τον Μυλωνα- συμπαθεστατοι κυριοι και οι δυο- αλλα ουτε και με κανεναν αλλο.
Ως πολιτης αυτου του τοπου, της ελλαδας δηλαδη, ειτε ο Μποζικης ειτε ο Μυλωνας, ειτε οποιος αλλος, ειτε καινουργια η γεφυρα ειτε μπαλωμενη η γεφυρα. εγω κρατω μικρο καλαθι.Δεν φταιω εγω μισο αιωνα που ζω και αναπνεω σε αυτη την χωρα η κοινη λογικη μου λεει να κρατω μικρο καλαθι.Η δε σχωρεμενη η νόνα μου έλεγε πως δεν υπάρχει περίπτωση να εχεις την κουτάλα να ανακατωνεις το τσουκάλι και να μην κάνεις μια ετσι να γλυψεις έστω την κουτάλα.Και οπως διαχρονικα αποδεικνύουν οι πολιτικοι και πολιτευόμενοι ειχε δικιο η σχωρεμενη η νόνα μου.Οποτε γιατι να δωσω ευσημα στον εναν η τον αλλο , τον οποιο ενα η αλλο?Το πολυ που μπορω να κανω ειναι να κρατω επιφυλαξεις και να κανω και λιγο χιουμορ.