Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αυτό είναι το καινούριο αεροδρόμιο Ζακύνθου;



Με μια ρωγμή που ξεκινάει από την πόρτα των αφίξεων και φτάνει μέχρι τη νότια πλευρά του κτηρίου, υποδέχεται τους τουρίστες το αεροδρόμιο Ζακύνθου. Το υπέδαφος δείχνει να έχει υποστεί σημαντική καθίζηση, ενώ στη βόρεια πλευρά του κτηρίου οι ζημιές είναι ακόμη μεγαλύτερες. Είναι δε τόσο εμφανείς που οι υπεύθυνοι έχουν αποκλείσει την πρόσβαση των επιβατών. Είναι φυσιολογικό αυτό, για ένα δημόσιο έργο που παραδόθηκε πριν από 3 χρόνια;
Bookmark and Share

1 σχόλια:

Laska είπε...

Όταν το δημόσιο έργο παραδίνεται στην Ελλάδα, τοτε είναι θαύμα που στέκει ακόμα, μετά από τρία χρόνια!

Αλλά αφού εκείνοι που το επέβλεψαν και το παρέλαβαν για λογαριασμό του Δημοσίου δεν έχουν πάει ακόμα φυλακή, τι περιμένουμε;

Είναι τόσες πολλές οι προχειρότητες και οι κακοτεχνίες στο κτίριο, που ακόμα και το μάτι ενός μη ειδικού, όπως είμαι εγώ, μπορεί να διακρίνει κάμποσες!

Καλώδια που βγαίνουν από πατώματα, σοβάδες που ξεκολλάνε, ρωγμές, φτηνοϋλικά, υγρασία, πλακόστρωση με φαράγγια... Φαντάσου τι θα βλέπει ένας (σωστός) μηχανικός!

Είναι αυτό που λένε, άρπα - κόλλα, να πάρουμε τα λεφτά και να φύγουμε!

Έχω δει παλιά, εγκαταλειμμένα στρατιωτικά κτίρια ηλικίας 60 ετών και βάλε, τα οποία έχουν λιγότερες εμφανείς φθορές λόγω από το καινούργιο μας, πολυτελές αεροδρόμιο - και, ακόμα και ξεπαραθύρωτα, δεν μπάζουν νερά!!