Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυμα των Anonymous για την κατάσταση στην Ελλάδα...


...που συνοδεύτηκε από ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του Υπ. Δικαιοσύνης.

Bookmark and Share

7 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Εναντία στο ACTA ...? Δεκτό, εναντία και στην ανωνυμία τότε αποκαλυφτείτε και βγαλτε τις μάσκες πριν την επομένη επίθεση... Αν η Ελληνική Πολιτική σκότωσε μια φορά την Δημοκρατία εσείς την αποτελειώσατε...
Ντροπή σε όσους συμμετέχουν στην οργάνωση και καταχράζονται το Διεθνές Δίκαιο ...

Vas.Trian. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vas.Trian. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vas.Trian. είπε...

@S.Papageor
VRE PATRIDA BRAVO, EXEIS APOLYTO DIKIO.

EGO EKANA KAI ENA BHMA PARAPANO KAI PEIGA KAI TOYS KSEXESA STO IDIO TOYS TO BLOG http://anonops.blogspot.com

MALISTA TOYS PROHDOPOIHSA OTI EAN KSANARIKSOUN ELLHNIKO SITE THA TOYS MAMHSO OTI EXOUN KAI DEN EXOUN.

EKEI NA PAS NA KANEIS TO POST POY EKANES EDO, KAI GRAPSETO STA AGGLIKA GIA NA SOU APANTHSOUN.


BRAVO SOU KAI PALI POY EXEIS TA KOTSIA NA PEIS THN GNOMH SOU.

Laska είπε...

Η ταινία "V for Vendetta" είχε κάποια μηνύματα να περάσει στους θεατές της. Αν οι "ανώνυμοι" την είδαν, κι αυτό είναι το αποτέλεσμα, προφανέστατα δεν κατάλαβαν τίποτα.

Εκτός από τα μεγάλα λόγια, τις κορώνες για "αγώνα", τις παχιές υποσχέσεις, τον ανόητο πιθηκισμό της αμφίεσης της ταινίας και γενικά τις μπουρμπουλήθρες που αράδιασαν, θα μπορούσε κάποιος να τους πάρει περισσότερο στα σοβαρά, αν φώναζαν πρώτα - πρώτα στον αποχαυνωμένο κάτοικο της Ελλάδας ότι πρέπει να νικήσει τον εχθρό που έχει μέσα του, εκείνον που είναι υπεύθυνος για όλα του τα χάλια.

Θα έπρεπε να του φωνάξουν να διώξει τον απατεωνάκο, το μικροκλέφτη, τον καραγκιόζη, τον φαφλατά, τον αμόρφωτο, τον επηρμένο, τον ασεβή (όχι με τη θρησκευτική έννοια αλλά με όλες τις άλλες), τον υπερφίαλο, τον τεμπέλη, τον δουλοπρεπή εαυτό του και να κοιτάξει να γίνει πρώτα υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του και την κοινωνία που ζει, και μετά να αναζητήσει "υπευθύνους" για την κατάντια του.

Το χάιδεμα αυτιών είναι πολύ εύκολη υπόθεση, και σε μη σκεπτόμενες κοινωνίες όπως η δική μας έχει μεγάλη απήχηση, βγάζει μέχρι και κυβερνήσεις. Όποιος όμως ενδιαφέρεται για κάποιον άλλο, δεν του χαϊδεύει τ' αυτιά, αλλά του λέει την πραγματικότητα.

Και την πραγματικότητα για την Ελλάδα και αυτούς που την κατοικούν τη διηγούνται γλαφυρά οι πολλές παγκόσμιες αρνητικές πρωτιές και η καμμία θετική, ο ωχαδερφισμός, η ανύπαρκτη Παιδεία, η θεοκρατία, το ασταμάτητο αίμα στους δρόμους, τα σκάνδαλα, η ατιμωρησία, η φαρμακομανία, η μετάθεση ευθυνών, οι χιλιάδες μαϊμού συντάξεις, οι κλοπές δημόσιου χρήματος, η αναξιοκρατία, τα βολέματα, η καταστροφή της δημόσιας περιουσίας, η αυθαιρεσία, η ισοπέδωση των πάντων, η ανηθικότητα, τα κομματόσκυλα, οι επαγγελματίες συνδικαλιστές, η αποβιομηχάνιση, οι σπατάλες, οι ρεμούλες, το "Τσοβόλα δώστα όλα", τα πλαστικά σημαιάκια, οι αργομισθίες, οι αφορολόγητοι ρασοφόροι έμποροι πίστης, οι καταχρήσεις στους ΟΤΑ, η γενικευμένη διαφθορά, η φοροδιαφυγή, το "λεφτά υπάρχουν" και το εκλογικό αποτέλεσμα που προκάλεσε, καθώς και το γεγονός ότι κανείς δεν έβλεπε το επί χρόνια διογκούμενο δημόσιο χρέος όσο η ΔΙΚΗ του τσέπη γέμιζε με τα δανεικά, με τα οποία αγόραζε αμέσως αποκλειστικά εισαγόμενα προϊόντα, αφού η Ελλάδα έφτασε να μην παράγει σχεδόν τίποτα...

Και μια παρατήρηση στα γραφόμενα του S. Papageor. πιο πάνω: Τη Δημοκρατία δεν τη σκότωσε η πολιτική. Τη σκότωσε ο καθένας μας που αυθαιρετούσε, παρανομούσε, βολευόταν, παρασιτούσε, δεν έκανε τη δουλειά του και το καθήκον του, δεν σεβόταν το συνάνθρωπό του και ενδιαφερόταν μόνο για την πάρτη του.

Τη Δημοκρατία δεν φτάνουν 300 σκάρτοι βουλευτές να την καταλύσουν, χρειάζονται απαραίτητα και 10 εκατομμύρια σκάρτοι ψηφοφόροι, καθώς και πολλά, πολλά χρόνια που οι τελευταίοι θα τους ψηφίζουν επανειλλημμένως.

Επίσης, οι πολιτικοί δεν πέφτουν από τον ουρανό - είναι η αφρόκρεμα της νοοτροπίας της κοινωνίας μας, οι εκλεκτοί μας, αυτό που έχουμε να επιδείξουμε, οι καλύτεροι! Είμαστε εμείς οι ίδιοι και τα όνειρά μας, μετενσαρκωμένα στο λυπηρό παρουσιαστικό και λόγο του κ. Πάγκαλου και τη μαϊμουδίσια, πονηρή φατσούλα του ΓΑΠ...

Ανώνυμος είπε...

H ανατροπή πρέπει να γίνει εδώ και τώρα, η κυβέρνηση παπαδήμου δεν κάνει κουμάντο αλλά οι ξένες δάνειες δυνάμεις πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι, επίσης όσοι ασχολούνται με τα κομμάτικα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλο το πολιτικό σύστημα φταίει(για να απροσανατολίσουν τον κοσμό) να ξέρουν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι, απο εδώ και πέρα μόνο η ένωση του κόσμου με νέες κινήσεις καθαρά Πατριωτικές όπως κάνει ο Μίκης Θεοδωράκης και η συνάσπιση δυνάμεων απο την δεξιά και την Αριστερά ειναι ο μόνος δρόμος...τέρμα πλέον τα παιχνίδια πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.
Κάτω το ΔΝΤ και η Τροίκα