Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς θέρμανση 5ο και 6ο Δημοτικό.

 Η 1η 'Ενωση Γονέων Μαθητών Ζακύνθου, δηλώνει τη συμπαράστασή της και την ενεργή συμμετοχή της στους αγώνες των γονιών και των μαθητών του 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου, που δοκιμάζονται, αντιμετωπίζοντας σκληρές συνθήκες, στις κρύες αυτές μέρες, χωρίς θέρμανση στις τάξεις τους. Καλούμε και δημόσια το Δήμο, ως επικεφαλής αρχή, όπως έχουμε ήδη κάνει θεσμικά, προφορικά και γραπτά, πριν αρχίσει η σχολική χρονιά, να ανταποκριθεί άμεσα-σήμερα στις κατεπείγουσες ανάγκες των σχολικών αυτών εγκαταστάσεων, να εξασφαλίσει την θέρμανση όλων των σχολείων κατά προτεραιότητα και γενικά να ιεραρχήσει σε πρωταρχική θέση τις ανάγκες τους.

Bookmark and Share

5 σχόλια:

Μaria είπε...

Κάντε υπομονή.
Θα καλοκαιριάσει...

Vas.Trian. είπε...

EINAI AYTH EIKONA GIA THN ZAKYNTHO TOY 2012?

BRAVO, NA TO DEIKSOUN KAI STIN EKTHESI STO ISRAEL THN PEMPTH

youlia olomplava είπε...

Μετα απο τις δωρεες του Μ. Μουτρο ("?εγγονου φουστανελα?"=ουτε σεμπρο δεν τον ηθελαν στΑΡΦΑΡΑ!) και του Ιταλομαφιοζου Πελλιζαγαρας (?πε[πειραμενο φονια εσοδειας?=στελνει και μισθοφορους που πληρωνεις εσυ, ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ!) ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!

youlia olomplava είπε...

na stiloyme ta pedia se gymnastirio me omofilofilo gymnasti gia prothermansi! enta3i den ta pirazi, mono ta orfana!

Στέλιος Μποζίκης - Δήμαρχος Ζακύνθου είπε...

Κατ΄αρχήν πρέπει να σας αναφέρω οτι το γεγονός και μόνο οτι κάποια μικρά παιδιά δεν έχουν θέρμανση στο Σχολείο τους είναι απαράδεκτο και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Πρέπει όμως να αναφέρω επίσης : 1) Τα Σχολεία αυτά έμειναν χωρίς θέρμανση μία ημέρα και μόνο! 2) Ο λόγος δεν ήταν η έλλειψη καυσίμων αλλά βλάβες τόσο στον καυστήρα όσο και στις σωληνώσεις, δηλαδή ένα γεγονός που δεν οφείλεται στην ολιγωρία του Δήμου αλλά στην παλαιότητα των μηχανημάτων 3)Οι εργαζόμενοι του Δήμου εργάστηκαν το Σαββατοκύριακό υπο βροχή για να αποκαταστήσουν τις βλάβες 4) Κανένα Σχολείο στην Ζάκυνθο δεν έχει χωρίς πετρέλαιο σε αντίθεση με πολλούς άλλους Δήμους της Χώρας που το πρόβλημα της θέρμανσης των Σχολείο αποτελεί μείζον και άλυτο ακόμη πρόβλημα. Κλείνοντας θέλω να τονίσω οτι παρά την δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος (και θα γίνει ακόμη πιο δεινή λόγω των νέων περικοπών απο τα έσοδα της Τ.Α) εγώ προσωπικά αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ν. Ακτύπης έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα την κατα το δυνατόν καλλίτερη λειτουργία των Σχολείων μας. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.