Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Τι συμβαίνει με τις συνταγογραφήσεις φαρμάκων;

 Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το τελευταίο διάστημα συναντάω συχνά φαρμακοϋπαλλήλους στο ΙΚΑ και στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Την τελευταία φορά μάλιστα, στο ΙΚΑ, μέσα στο ιατρείου του γιατρού, η ιδιωτική υπάλληλος (του φαρμακείου) έγραφε φάρμακα σε συνταγολόγιο του ΙΚΑ, δίπλα στο γιατρό. Αλήθεια αναρωτιέμαι: Βοηθάνε εθελοντικά τους δημοσίους γιατρούς; Γράφουν φάρμακα για τους καλούς τους πελάτες του φαρμακείου; Γράφουν φάρμακα που έχουν τα κουπόνια; Γιατί άραγε; Επίσης αν περάσετε από το νοσοκομείο το πρωί ή το βράδυ γύρω στις 20:00 οι κάποιοι φαρμακοϋπάλληλοι κάνουν παρέλαση καθημερινά. Άραγε πάνε επίσκεψη σε γνωστούς ή έχουν ραντεβού με συγκεκριμένους γιατρούς; Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί δεν διαμαρτύρονται οι φαρμακοποιοί που δουλεύουν σωστά; Γιατί δέχονται αυτή τη κατάσταση; 
Post:I.Politis.

Bookmark and Share

4 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

όταν πήγα στον κήπο να κόψω γκι το αίμα από μια γραντζοθνια μου ήταν μπλε! ποιο είναι το MED για τις καταρες; προσεύχομαι! Επίσης το Νεο Ετος 2012 ξεχάστε την Italomania σας και παράγετε το θεατρικο εργο ή να παι3ετε στον κινηματογράφο το film με τον Depp (Sweeney Todd Johnny Depp/ Sweeney Τοντ Τζόνι Ντεπ) για να τιμήσετε τους Βρετανούς κατοικους στο καλό νησί μας, αλλα και εμενα ως την γυναικα που δεν πιστευαν, !!!!!! Χρονια Πολλα!!!!!!!!

youlia olomplava είπε...

τι τυχερι που ειμαι δεν τον εκλεψε ολοκληρο τον θαμνο να τον πουληση ο πιναλας Πελλιζαγαρας!!!!!!! (κοβει κλαδια και τα πουλαει σε γλαστρες χωρις ριζες) ο καλος σας φιλος ο μαφιο/ιταλο/ιρλανδο/αμερικανος!!!!!!!!!!!!!!!

youlia olomplava είπε...

«Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος»και στο χορευτικό συγκρότημα «Φιόρο του Λεβάντε» 10:45 ERT WORLD!!!!!!!!!! Ωραιοτατα!!!!!!! Χρονια Πολλα!

ΤΑΚΗΣ είπε...

einai genous thyliko?opou paei spernei dixoneies?ti apopsi exei o dimarxos zakynthou gia to sygekrimeno?oeo?