Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το "κλου" των φετινών εορταστικών ημερών στο κέντρο της πόλης...

...είναι το τρενάκι που μετά απο πρόταση του εμπορικού συλλόγου και σύμφωνη γνώμη δήμου ,θα κάνει συνεχή δρομολόγια μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους στην Αλ.Ρώμα και όχι μόνο. Το τρενάκι θα ξεκινάει από την πλατεία Σολωμού, θα περνά από την παραλιακή οδό Κ. Λομβάρδου, και αμέσως μετά θα μπαίνει στους Αγίους Σαράντα και θα κατευθύνεται στην Αλεξάνδρου Ρώμα κάνοντας 7 στάσεις για επιβίβαση και αποβίβαση. Τα δρομολόγια του τουριστικού τρένου που ήδη έχουν ξεκινήσει έχουν μεγάλη απήχηση ,είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιανουαρίου, ενώ θα γίνονται σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας (από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ).Θα είναι μια ευχάριστη νότα καθώς θα περιλαμβάνει διάφορα happenings πχ δώρα και γλυκά στους επιβαίνοντες, μεταφορά της φιλαρμονικής και άλλα πολλά που στόχο έχουν αφ' ενός να τονώσουν την αγορά και αφ' ετέρου να δώσουν μια διαφορετική και πρωτότυπη εικόνα στο κέντρο της πόλης προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους. Ας τιμήσουμε και εμείς με την συμμετοχή μας την πολύ ωραία αυτή ενέργεια του εμπορικού συλλόγου.
Post: Kostas

Bookmark and Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο φαντασία χρειάζεται...Αν κατεβάσουνε και λίγο τις τιμές μπορεί να πουλήσουν και τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η Γιούλια είναι άρρωστη; Ακόμα να σχολιάσει;

anemos είπε...

Όλα τα είχε η Μαριωρή.....
Απαγόρευσαν τα αυτοκίνητα γιατί σπάγανε οι.... πλάκες.
Με το τρενάκι θα σπάσουν και οι υπόλοιπες.
Μετά θα ρίξουν άσφαλτο και θαρθει στα σέστα της η Αλεξάνδρου Ρώμα.

Μaria είπε...

Οι πλάκες δεν σπάνε απο το τρενάκι για 15 ημέρες.Σπάσιμο όμως θέλει το κεφάλι μας αφού,είτε κάτι γίνεται είτε όχι,εμείς όλο αντίδραση είμαστε.
Πάντως σήμερα είχε κόσμο το τρενάκι.Δεν ξέρω αν ήταν για ψώνια ή για βόλτα αλλά ο κόσμος και ειδικά τα μικρά παιδιά το προτιμάνε.

Τζίνα είπε...

Τη Παρασκευή το βράδυ που βρεθηκα στην χωρα ειδα το τρενακιστην Ρωμα γεματο πιτσιρικια που ελεγαν τα καλαντα, ηταν μια ευχαριστη νοτα στην μιζερη κατηφη ατμοσφαιρα των καιρων που πορευομαστε.

youlia olomplava είπε...

δεν πηγαινω στην αγορα τα Χριστουγεννα προτιμω το διαδικτιο! μαλλον ειμαι υπερ του τρενου, και των εκπτωσεων!