Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ληστεία στο κοσμηματοπωλείο του Σάββα στην πλ. Αγίου Μάρκου...

...πριν από λίγα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα άτομα, νεαροί, φορώντας κράνη και κρατώντας καλάσνικοφ μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και αφού τραυμάτησαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη πήραν χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή. Οι άγνωστοι επέβαιναν σε μηχανές μότο κρος και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν απομακρυνθεί από την πλατεία. Οι θαμώνες των καταστημάτων παρακολουθούσαν τη ληστεία, που διαδραματιζόταν μπροστά τους σαν σκηνή από ταινία, ανήμποροι να κάνουν το παραμικρό, καθώς δύο από τους δράστες είχαν μείνει έξω από το κατάστημα με τα όπλα παρατεταμένα. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο λίγο μετά την απομάκρυνση των ληστών, αναζητά δύο μπλε μηχανές honda και yamaha, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες σε όλες τις κινητές μονάδες, καθώς οι δράστες είναι βαριά οπλισμένοι. Πυροβολισμοί δεν ακούστηκαν και κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά.


UPDATE: Με 30 ράμματα στο κεφάλι βγήκε από τα επείγοντα περιστατικά ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε ελαφρότερα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και οι δύο από σιδερογροθιές των δραστών. Δεν κινδυνεύει η ζωή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε ένα πιστόλι στο δρόμο που έπεσε από έναν δράστη καθώς προσπαθούσε να ανέβει στην μηχανή και να εξαφανιστεί μαζί με τους συνεργούς του, στο δρόμο προς το ψήλωμα. Η ληστεία έγινε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που ήταν στον πεζόδρομο -απέναντι από το κατάστημα υπάρχει πολυσύχναστη ψησταριά- ενώ όλες οι καφετέριες της περιοχής ήταν γεμάτες κόσμο που παρακολουθούσαν φοβισμένοι τα όσα γίνονταν μπροστά τους.
Οι δράστες μιλούσαν ελληνικά και η λεία τους ενδέχεται να ξεπερνά τις 50 χιλ. ευρώ. 
Bookmark and Share
 

1 σχόλια:

Vas.Trian. είπε...

kalasnikof....kosmos....se nhsi....

kalo ilthate sta peri argentinis...kai perastika sas.