Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Red parking!

Μήπως ξέρει κανείς αν μαζί με το κατάστημα νοικιάστηκε για πάρκινγκ και ο χώρος πίσω από αυτό; Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι απλά ΕΝΟΧΛΕΙ παρκάροντας πάνω στα πεζοδρόμια όταν την ίδια στιγμή ο δρόμος είναι γεμάτος από κενές θέσεις! 

ΥΓ1. Είναι εξοργιστικό που μερικοί συμπολίτες μας αρνούνται πεισματικά να κατανοήσουν κάποιους βασικούς κανόνες αρμονικής συμβίωσης με άλλους ανθρώπους. Είναι εοργιστικό που η Δημοτική αρχή, η Τροχαία αλλά και το Λιμενικό είναι ανίκανα να επιβάλουν τους κανόνες αυτούς που μας κάνουν μια πολιτισμένη κοινωνία. Είναι εξοργοστικό που εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για αλλαγή νοοτροπίας στην τρόικα. 
ΥΓ 2 Μήπως γνωρίζει κανείς αν εκτός από γερμανό πρωθυπουργό θα ορίσουν και Γερμανούς Τοπικούς Άρχοντες; 
Post: ΑΙΧΜΗΡΟΣ


Bookmark and Share

2 σχόλια:

ant mar είπε...

Οι κάδοι όπως βλέπω, βρήκαν σκοπό ύπαρξης …σαν «γκαραζόπορτα»!!! όχι τίποτα άλλο, μη μας πάρει το πάρκιν κανένας «εξυπνάκιας»!!!

Αλιτζερίνος είπε...

Τελικα δεν εχουμε καμια ελπιδα σαν λαος...Η πολη μας ειναι μια μικρογραφια της ελληνικης πραγματικοτητας..Η νοοτροπια που κουβαλανε πολλοι συντοπιτες μας,που γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους τους νομους,τον Κ.Ο.Κ,τις αναγκες των υπολοιπων,ειναι ανεκδιηγητη.Για να προσπαθησεις να διασχισεις την παραλιακη κατα τη διαρκεια της μερας,πρεπει να οπλιστεις με γαιδουρινη υπομονη.διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα κατα μηκος και των δυο λωριδων κυκλοφοριας(οπου βολευει τον καθενα),ουρες αυτοκινητων ακινητοποιημενων,αυτοκινητα που αναγκαζονται να μπουν στο αντιθετο ρευμα για να μπορεσουν να ξεκολησουν...και ολα αυτα με την ανοχη της τροχαιας και ολων των υπολοιπων υπευθυνων(λεμε τωρα!)αρχων.Το απολυτο μπαχαλο..να τους χαιρομαστε!