Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Φωτογραφίες από τις διαμαρτυρίες στην παρέλαση.



Photos: Kostas
Bookmark and Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι υπερήφανος που ειμαι Έλληνας σήμερα απέδειξε ο κόσμος ότι δεν ανέχεται την κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας...σήμερα μίλησε ο Ελληνικός λαός σε όλα τα μέρη και είπε ΟΧΙ. Ήταν προτοφανές αυτό που έχει γίνει και έδωσε το μήνυμα ότι ΕΔΩ ειναι Βαλκανία δεν είναι παίξε γέλασε
Σε αντίθεση με τους δοσίλλογους της κυβέρνηση που είπε το μεγάλο ΝΑΙ στις ξένες δάνειες δυνάμεις...

16xronos είπε...

τωρα σας επιασε η εθνικοι υπερηφανια...τοσα χρονια που εισασταν??μαλλον βολεμενοι καπου...μαλλον βολεμενοι εμ φακελακια μαλλον βολεμεοι στο συνδικαλισμο μαλλον βολεμενοι που δεν κοβετε αποδειξεισ μαλλον βολεμενοι με τα παρανομα ιδιατερα μαλλον βολεμενοι βαζοντασ παραπανω ελιεσ για μεγαλυτερη επιδοτηση μαλλον βολεμενοι με πλαστα τιμολογια μαλλον βολεμενοι επειδη σας χαρισαν ενα κιλο κρεασ ενα πληντυιο μια σκουπα ενα μουλτι ή κατι και εσεισ ψηφισατε ενα λαμογιο μαλλον βολεμενοι στις αγκαλεσ καποιου κομματοσ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ..!!!εισασταν και ειστε!!! ο κοσμακης δουλευει οπως δουλευει ο κοσμοσ στην ισπανια στη γερμανια (μεχρι και κυριακες) στην ιρλανδια παντου!!!γιατι ετσι συμβαλλεισ ουσιαστικα !!!! σε εναν διαλογο με εναν ισπανο νεο τους εκανε εντυπωση μου ελεγε οτι εμεισ εδω διαμασρτυρομαστε συνεχεια...εκει μου πε οτι τα αποδεχονται γιατι ετσι πρεπει να γινει...ε!και εδω δεν ειμαστε ξανα οι εξυπνοι που εχουμε την κρυφη συνταγη!!!

και μην μου πειτε οτι ολοι αυτοι εμ τους παχυλους μισθους ενδιαφερονται για τουσ μισθουσ του κοσμακη...τις συνταξεις κτλπ..απλα λενε οτι συμφερει τα αφεντικουλια τους πουε χουν αλισβερισια με το αθανατο ελληνικο κρατος!!

στις φωτο που αναρτηθηκαν εγω διακρινω ατομα που οι περισσοτεροι ειναι επιφανεις συνδικαλιστες καθηγητες γιατροι...δεν βλεπω κανεναν που εχει πραγματικα αναγκη...και ξερετε γιατι δεν ειναι εκει??γιατι απλα πααλευει και εργαζεται και δεν εχει αριστερο στομα και δεξια τσεπη οπως οι περισσοτεροι απο αυτους!!!μου ειναι να δεχομαι ως συνδικαλιστες ως μελη του κινηματοσ δεν πληρωνω ατομα που ειναι βολεμενα και πουε χουν καποιεσ σταθερες...απλα μου ειναι αδυνατο...ολοι κανουν αμπελοφιλοσοφιεσ χωρισ να προτεινουν λυσεισ...γατι η λυση ειναι μια και ειναι η σκληρρη δουλεια δυστυχως ομως ειχαν μαθει φαινεται στην ξαπλα ολα αυτα τα χρονια και τους ειναι δυσκολο τωρα ξαφνικα να μπουν στην παραγωγη...για το λογο αυτο θετουν τροχοπεδη σε οποιον θελει να εργαστει κλεινονατσ εμ τσαμποουκα τ σχολειο μαυριζχντας τα μυαλα των παιδιων λεγοντας τους για επαναστασεισ κλπ (μεσα στην σχολικη αιθουσα) οταν τους λενε οτι σ αλλεσ χωρεσ στισ πορεισ παιζουν ξυλο εμ παλουκια ιδιου χρωματοσ ενω εδω χρειαζεται να σπανε παγκακια...,βαζονας τροχοπεδη στην αναπτυξη δραστηριοτητων που θα βοηθησουν τα παιδια να ξεχαστουν...τροχοπεδη βαζοτασ οταν δεν τα βοηθουν δεν στηριζουν τις ενεργειες τουσ κ επειδη ξεβολευτηκαν εχουβν μια εππιθετικη αντικοινωνικη συμπεριφορα,.. κ βεβαια δε συμβαινουν αυτα μονο στα σχολεια αλα και σ αλλες δημοσιες υπηρεσιες που υπηρχαν βολεμενοι...

16xronos είπε...

κατακριτεασ και απαραδεκτη ειναι η κομματικη προπαγανδα που περνιεται στισ σχολικες αιθουσες!!!!!

youlia olomplava είπε...

@16χρονος πολύ καλά τα λες! θα επιθυμούσα να προσθέσω ότι την επόμενη φορά που θα παω να λαβω θεια κοινωνία θα ρωτήσω τον ιερέα εάν χορεύει το τανγκό και εάν η απάντηση είναι ναι, θα αρνηθω την κοινωνία και θα πω ενα μεεγαααλοοο ΟΧΙ!