Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Καταργείται η ελληνική σημαία από την παρέλαση...

...της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας & Φωτοτυπίας, οι μαθητές θα πρέπει να κρατούν τη Γερμανική σημαία, μιας και η χώρα δεν ανήκει στους Έλληνες, αλλά στους Γερμανούς. Η Άγκελα Μέρκελ θα είναι παρούσα στη Θεσσαλονίκη, στη θέση της Καγκελαρίου του Γερμανοελληνικού ομόσπονδου κρατιδίου, ενώ στη θέση των ελληνικών αρμάτων μάχης θα παρελάσουν τα γερμανικά πάντσερ, την ίδια ώρα που τα στούκας και τα μέσερμιτ θα σχίζουν τον γερμανομακεδονικό ουρανό. Πάντως η Καγκελάριος παραδέχθηκε ότι ο Χίτλερ ήταν πολύ μαλάκας που προσπάθησε να σπάσει τον Ελληνικό τσαμπουκά με στρατιές και πολυβόλα, ενώ θα μπορούσε να είχε ιδρύσει την Ντόϊτσε Μπανγκ και να αγόραζε όλους τους έλληνες μέσα σε 3-4 χρόνια. Μετά από αυτά, ακόμη και οι Βρετανοί αναθεώρησαν την ρήση του Τσόρτσιλ και δήλωσαν ότι "Οι έλληνες μπορεί να πολεμούν σαν ήρωες, αλλά δανείζονται σαν μαλάκες".

10 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Η Ελλάδα υπο πίεση, προκειμένου να είναι πολιτικά σωστή προσπαθεί να καταστρέψει την ηθική ίνα μας! Ποιο το επόμενο βημα; Κρυφο σχολείο κάτω από μια υποθετικά ελληνική κυβέρνηση; Η μείωση του μισθού του ιερέα 30% θα ειναι τραγικο λαθος! ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!

Laska είπε...

Youlia,

To τραγικό λάθος (χωρίς υπερβολή) είναι ότι το παρασιτικό κηφηναριό των ιερέων παίρνει διπλό και τρίδιπλο μισθό από το κράτος, ενώ η ζάπλουτη, αδίστακτη κι αναμεμιγμένη σε μέγα πλήθος κολοσσιαίων ηθικών και οικονομικών σκανδάλων Εκκλησία ΑΕ απολαμβάνει φορολογικής ασυλίας κι επιβάλλει (με το κρατικό χρήμα που μισθοδοτεί τους ιερείς) τριτοκοσμικές θεοκρατικές νοοτροπίες που έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στην αποβλακωμένη και ηθικά χρεωκοπημένη ελληνική κοινωνία.

To τραγικότατο λάθος είναι ότι ενώ υπάρχει έλλειψη 4000 δασκάλων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, μισθοδοτείται από τον κρατικό κορβανά ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 2500 κηφήνων ιερέων, για να σπέρνουν το σκοταδιστικό σπόρο του χριστιανισμού, διαιωνίζοντας την αισχρή εκμετάλλευση των ανθρώπων από μια κάστα παρασίτων με όπλο το μύθο του "θεού".

Όσο για την "ηθική ίνα" των αποβλακωμένων προβάτων, δυστυχώς δεν τα εμπόδισε να συμμετέχουν πρόθυμα με κάθε αήθη τρόπο κι όλες τις δυνάμεις τους στην αυτοκαταστροφή τους.

Τώρα όμως είναι πια αργά για κλάψες και τσάμπα "πατριωτικές" κορώνες, το φάγαμε το παλιάμπελο, όπως φάγαμε και το μέλλον των παιδιών που ήδη, γαλουχημένα από κούνια με τις θεόπνευστες αξίες της ευσεβούς ελληνικής κοινωνίας καταστρέφουν τη μόνη αμυδρή ελπίδα τους, τα σχολεία τους.

Στο "κρυφό σχολειό" που αναφέρεις θα διδάσκεται μόνο ο Εξάψαλμος και το Οκτωήχι. Αυτό θα πρέπει ν' αρκεί στα πρόβατα. Και πολύ τους!

youlia olomplava είπε...

Εχουμε δει υπερτιμολογήσεις οικοπέδων μέχρι και δέκα φορές πάνω από την πραγματική αξία! Ο υφυπουργός Ανάπτυξης ενέκρινε την 1η Σεπτεμβρίου και την υπαγωγή φροντιστηρίου στον αναπτυξιακό νόμο. Τα φροντιστήρια "Μέθοδος" του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, προκειμένου να επιχορηγηθούν για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού. Το Κοινόβιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου θα λάβει ενίσχυση 40% από το υπουργείο Ανάπτυξης για να βάλει φωτοβολταϊκά. Το συνολικό κόστος της επένδυσης θα ανέλθει στις 240.000 ευρώ, με την επιδότηση να φτάνει τις 96.000 ευρώ, ήτοι 40%. Αλλά από την επένδυση δεν ανοίγει καμία νέα θέση εργασίας. Η αναπτυξη μας ειναι στα χερια τους. Γενικα μας φωτιζουν! Ας αναλαβουν την διδασκαλια μας!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ είπε...

Αφού ο λόγος περι "παρασιτικών" , "κηφήνων". "τριτοκοσμικών" , σκοταδιστών" μάλλον το σωστό είναι να αναφέρεται κανείς έτσι για αυτήν την ονομαζόμενη "γενιά του Πολυτεχνείου".
Είναι αυτή η "γενιά" του ζιβάγκου που έπεσε με τα μούτρα στην μάσα και κατασπάραξε το δημόσιο χρήμα , που πρόβαλε και έκανε καθεστώς την αριστερή ιδεολογία.(παρότι έχασαν στον πόλεμο)
Είναι η "γενιά" των διορισμένων στο δημόσιο για να το παίζουν πιο εύκολα επαναστάτες.
Είναι η "γενιά" του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο , του ευχαριστούμε τους Αμερικάνους,του Έξω οι βάσεις αλλά μόνο στα λόγια αφού εφόσον έπεφτε η μάσα δεν τους πείραζε και τόσο να παραμείνουν οι βάσεις.Και φυσικά να παραδώσουν και τον ηγέτη των Κούρδων , να ατιμάσουν ένα ολόκληρο Έθνος στα Ιμια, να αποθηκευσουν τους S300 και τώρα να μας ξεπουλήσουν στους Γερμανούς με το σχέδιο "ΕΥΡΗΚΑ"
Αυτή λοιπόν η "γενιά" δεν πρόκειται ποτέ να δει το μεγάλο έργο της Εκκλησίας και τι προσφέρει καθημερινά .
Δεν πρόκειται να πει ποτέ μία καλή κουβέντα για το έργο αυτό της Εκκλησίας μας,δεν μπορεί δει τι πρόσφερε το ράσο σε όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους.
Η ιδεολογία του σκοταδισμού,του ανθελληνισμού , τα πιστευω των εθνοφοβικών καλύπτουν σαν παρωπίδες την σκέψη τους αλλά και την ψυχή τους.
Ευτυχώς το σήμερα τους ξεπερνάει, ανήκουν στο χθές, και η γαλανόλευκη θα κυματίσει παρήφανη και πάλι.
Ελληνες ψηλά την σημαία

Laska είπε...

Από το Λάος δεν περίμενε κανείς βέβαια και τίποτε εξυπνότερο, από το να ψευδολογεί για "μεγάλο έργο της Εκκλησίας", και τη "συμμετοχή της σε απελευθερωτικούς αγώνες"...

Το ανιστόρητο και παπαδοτριμμμένο Λάος δεν ξέρει φαίνεται ότι ένας από τους σημαντικότερους λόγους υποδούλωσης εκείνων που κατοικούσαν το 1453 στο Βυζάντιο ήταν οι εκκλησιαστικές διαμάχες.

Δεν έχει ακούσει τίποτε για τους αφορισμούς της επανάστασης, των αγωνιστών της και όλων των Διαφωτιστών από το προδοτικό Πατριαρχείο των συγχωροχαρτιών που αποστολή του ήταν επίσημα η διατήρηση της υποταγής των υποδουλωμένων.

Δεν ξέρει τίποτε για τον Θεόφιλο Καΐρη...

Δεν έχει μάθει για την υποδοχή και τις επιστολές λατρείας των αγιορειτών καλογέρων στην Αυτού Εξοχότητα τον Αδόλφο Χίτλερ, στον οποίο ευχόντουσαν χιλιετή κυριαρχία, δοξάζοντας το θεό για τις νίκες του επί των αθέων Ρώσων.

Δεν ξέρει απολύτως τίποτε για την αρμονικότατη και "παραγωγικότατη" συνεργασία Εκκλησίας - Χούντας (εδώ δεν το ψέγω το πτωχόν Λάος, μέχρι κι ο φωτισμένος μακαρίτης Χρυσόδουλος ήταν απασχολημένος με το διάβασμα και δεν πήρε χαμπάρι τα περί χούντας κλπ).

Δεν βλέπει τον άνομο πλούτο και τα πολυάριθμα κολοσσιαία σκάνδαλα κάθε χρώματος στα οποία πρωταγωνιστεί το τιμημένο ράσο των κρατικοδίαιτων κηφήνων των δυο και τριών μισθών.

Δεν βλέπει τη διαχρονική βρώμικη συναλλαγή της ιεραρχίας με κάθε δυνάστη αυτής της χώρας, εκλεγμένο ή μη, και τον άνομο πλούτο που έχει συσσωρεύσει η εκκλησία στο όνομα ενός ανύπαρκτου θεού, αποβλακώνοντας και εξαπατώντας, πουλώντας πίστη, λείψανα και "σωτηρία".

Δεν ξέρει τίποτε για την ατιμωρησία των παιδεραστών, απατεώνων και καταχραστών παπάδων και την αφύσικα μεγάλη εγκληματικότητα μεταξύ του κλήρου.

Σωστά λοιπόν μας τα λέει το Λάος. Για τους πιο πάνω και πάρα πολλούς ακόμα τέτοιους λόγους, το ράσο έχει προσφέρει απλόχερα αποβλάκωση, πόνο, δυστυχία, ενοχές, δουλοπρέπεια, αδικία, απάτη κι άλλα μύρια κακά στους αποβλακωμένους (και αυτοκαταστροφικούς λόγω της θρησκείας τους) Έλληνες.

Το υπερπατριωτικόν Λάος έχει λοιπόν ισχυρούς συμμάχους στον αγώνα του της μισαλλοδοξίας, της διασποράς της εθνικιστικής βλακείας και της χειραγώγησης: Το τιμημένο μαύρο ράσο της απόλυτης ανηθικότητας που αναβλύζει κοχλάζοντας από το μέγα πλήθος των ρασο-σκανδάλων.

Είναι ο σύμμαχος που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος και ήθος του κόμματος του οποίου ο αρχηγός έχει επανειλλημένως και προβεβλημένως κουτσουληθεί από το ίδιο το "άγιο πνεύμα", που επεσκέφθη πτερουγίζοντας την (κατάμαυρη!!) κόμη του εν είδει περιστεράς!...

Εγώ πάντως πείστηκα: Θα ψηφίσω Λάος. Έχει το θεό βοήθεια...

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
GeorgesGlass είπε...

@ΦΙΛΩΝ
Σκοπιανέ, άμα βγει ο Καρατζαφέρης όπως λες, εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα το καταλάβει.

rouf είπε...

@Γιώργογυάλινο

γιασου φίλη εγώ μιλάει λίγο ελληνικό. έχω αγοράσει δυο μαγαζί στο λαγανα. τώρα πάει στα σχόλιο να μάθει ελληνικά. το αδερφό μου είναι στο ζάκυνθο μαζί με το δυο αδερφές μας κι ετοιμάζεται το μαγαζιά για το καλοκαίρι το χρόνο αν γνωρίζετε μαγαζί να ενοικιάζεις η να πωλήσεις μπορείς να αφήσετε ένα μήνυμα? με ονομαζομα Καράνος και είμαι φίλο με τον κώστας από το λαγανα τα καλοκαίρι θα φέρει μαζί το μάνα και τη πατέρα μας τα αδελφή μας είναι γυναικας του Πέτρος από λιθακιά το ξάδερφο τον λάσκα
μιλάει Μακεδονικά εσύ
ο κύριε Καρατζαφέρη πόλη καλά είναι και πόλη καλά συνάδελφος έχω

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.