Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο Νιόνιος στη Βουλή.

20 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

@pavlius dwse thn psifo sou ston Italo Pellizagaraw pou eserne boidama3es mexri pou eklepse kimilia apo xhres kiorfana kai edose fakelaki gia na proslifthi pyrosvestis! I Italolagnia soy se tyfloni na blepeis ton Italo prodoth to boidi ws eyergeth! ws boidi exei kapia aiglh o Pellizagaraw!
T. S. Eliot Quotes
“It is obvious that we can no more explain a passion to a person who has never experienced it than we can explain light to the blind.”

Pavlius είπε...

σου το έχω ξαναπεί ότι μπορεί μες το μυαλό σου να γράφεις κάτι έξυπνο και αστείο αλλά δυστυχώς για σένα και το ψυχολόγο σου δεν είναι τίποτα από τα δύο.

youlia olomplava είπε...

Eisai gigantieos ths filologias, me pathos tha stirizeis faulofilosofies!

GeorgesGlass είπε...

@Paulius
άσ'το γιγάντιε ...σπίτι σου

@Άτσα,
για τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φωτικής κ. Διονύσιο και πλέον Μητροπολήτη Ζακύνθου και Στροφάδων δεν έχεις να ανακοινώσεις τίποτα, ή δεν πήρες χαμπάρι;
...δν πιστεύω

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ησυχή την φίλη μου την Γιούλια
Λέει τα δικά της γιατί έχει καλούς σκοπούς!!!
Κατα τα άλλα απο ότι βλέπω το ιστολόγιο αντι να αναλώνεται φίλε ατσάραντε για τα σοβαρά θέματα του τόπου μας ασχολείται απο τώρα για τις εκλογές...που κανένας δεν θέλουν να γίνουν εντός του 2011(υπάρχει ο γνωστός κίνδυνος χρεωκοπίας)
Ατσάραντε εισαι λίγο off περιμένω την κριτική σου και στα χίλια στραβά του τόπου μας όπως ο Δήμος και άλλες υπηρεσίες που δεν εξυπηρετούν τον ζακυνθινό πολίτη αλλά τον έχουν γ...σει

Ανώνυμος είπε...

to kerioy karagiozako ti to evales... den eida na leei pou8ena sto vouleuth lagadakia h se olous tou upoloipous ta xwria tous...karagiozako se peirakse pou einai apo to keri/.? s fagame ti gomena;..

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ατσάραντος είπε...

Είχε δίκιο ο Αϊστάιν. Είναι όντως άπειρη, όπως και το σύμπαν. Αν και για το σύμπαν έχουν υπάρξει σύγχρονες θεωρίες που το οριοθετούν.

Pavlius είπε...

τον ψήφιζε όμως το Κερί με ποσοστό 90%....

Μaria είπε...

O botegas έχει δίκιο.
Από την αναφορά του τόπου καταγωγής του κ.Γάσπαρου στιγματίζεται ένα χωριό και αυτό δεν είναι δίκαιο.
Από ότι φαίνεται ούτε και οι συγχωριανοί του δεν τον θέλουν πια.
Εξάλλου μήπως έκαμε και τίποτα για το χωριό του?

Ατσάραντος είπε...

Είναι εντελώς κοντόφθαλμο να βλέπετε πρόθεση στιγματισμού ή οτιδήποτε άλλο "άρρωστο" πίσω από μια σατυρική ανάρτηση. Γιατί δηλαδή "στιγματίζεται" το Κερί; Είναι κανένας εγκληματίας ο πρώην Νομάρχης ή μήπως κάποιοι θέλουν να τον βλέπουν ως μίασμα και δεν θέλουν να λένε ότι είναι από το χωριό τους; Με το ίδιο "ηλίθιο σκεπτικό" στιγματίζεται και η Ζάκυνθος και τα Στροφάδια, αφού στην ταμπέλα γράφει Ζακύνθου, Κερίου & Στροφάδων! Η ανάρτηση δείχνει τον Γάσπαρο στο βουλευτικό έδρανο και τίποτα παραπάνω. Το μπλογκ ήταν, είναι, και θα είναι σατυρικό και όσοι δεν έχουν χιούμορ ας μην το διαβάζουν.

Μaria είπε...

Αντίθετα κανένας Λαγκαδακιώτης δεν τον ενοχλεί να γραφτεί ότι ο σημερινός βουλευτής ειναι από τα Λαγκαδάκια.
Ίσα ίσα μάλιστα.

youlia olomplava είπε...

I <3 KERI!!!!!!!!!!

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
youlia olomplava είπε...

"Θέλουν να φέρουν πάλι στον αγιασμένο και ένδοξο τόπο μας την ειδωλολατρία, το δωδεκάθεο του Ολύμπου. Και μάλιστα την ιδεολογία τους αυτή θέλουν να την ενθρονίσουν ιδιαίτερα στην ΑΡΚΑΔΙΑ, πρόδωσαν την άγια πίστη στον Ιησού Χριστό και την καλή μας Παναγία και έκαναν θρησκεία τους το ψέμα, τους δώδεκα «θεούς» τάχα του Ολύμπου." Εμεις θα τους ακολουθουμε και θα τραγουδαμε οποιον σκοπο μας διατα3ουν να τραγουδαμε και θα "διαπράττουν ηθικά όργια και φοβερές εχθρότητες μεταξύ τους. Οι «θεοί» που λάτρευαν οι πρόγονοί μας, αυτοί που θέλουν να μάς φέρουν οι Δωδεκαθεϊστές, έκαναν μοιχείες, πορνείες, παιδεραστίες, αιμομιξίες, ομοφυλοφιλίες, απάτες, κλοπές κ.ά., πράγματα δηλαδή που κάνουν οι χειρότεροι των ανθρώπων." Οσοι απο εμας τους ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ κατονομασουμε την αισχρότητά και την δεισιδαιμονία και τελικά την αρνήθουμε, το τέλος μας θα ειναι μαρτυρικό οπως αυτων που αναφέρω: Πρωταγόρας, Σωκράτης, Πλάτων, Αριστοτέλης, Θεόφραστος, Αισχύλος, Δημόκριτος κ.ά.

Laska είπε...

Youlia,

Η παιδεραστία, η ομοφυλοφιλία, η κολοσσιαία ανηθικότητα, η πλεονεξία και η συνενοχή σε σκάνδαλα κάθε λογής είναι διαχρονικά γνωρίσματα των ιερατείων σ' όλο τον κόσμο, και ιδιαίτερα μάλιστα στο χριστιανισμό, όπου οι ηγεσίες τους κουκουλώνουν με εκατομμύρια τις ανηθικότητες των ιερωμένων - υπαλλήλων τους και φροντίζουν οι αφύσικα πολυάριθμοι εγκληματίες μεταξύ τους να μην τιμωρούνται, αλλά απλά να αλλάζουν τόπο, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι το θεάρεστο έργο τους.

Τα προβατάκια, όμως, έχουν εκπαιδευτεί από παιδιά αντί να σκέφτονται και να ερευνούν τα έργα των ρασοφόρων τσομπαναραίων τους, να τους πληρώνουν και κοιτάνε τον ουρανό αναφωνώντας: "Κύριε ελέησον! Κύριε ελέησον! Κύριε ελέησον!"...

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου kakavaki αγαπητή youlia o atsarantos einai kontof8almos και προκατελειμενος με το κερι αλλα χωρις να μας λεει το λογο.. αν ηξερε ιστορια η ειχε λιγη τσιπα πανο του θα προσεχε τι λεει και πως. στο κερι ερχεται ολη η ζακυνθος δεν νομιζω κανεις να εχει κανεις καποιο προβλημα ισα ισα..ο συγκεκριμενος ομως εχει και να μας το πει. να προσεχει τι γραφει και να μην προκαλει γιατι ειμαστε ολοι γνωστοι...

GeorgesGlass είπε...

@botegas-sakero
εσύ που λες:
"O καθενας ελεύθερα μπορει να αναρτήσει οτιδήποτε θέλει.... Εξάλλου εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ"
http://botegas.blogspot.com/2011/10/to-libro-doro-mas-eleipe.html

τώρα μας λες:
"να προσεχει τι γραφει και να μην προκαλει γιατι ειμαστε ολοι γνωστοι"

Ο Ατσλαραντος γράφει ό,τι θέλει στο blοg του.-
Είσαι πολύ νταής, το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

kai su polu prokatelimenos kai gelios to xereis;