Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Είδε κι απόειδε ο Δήμαρχος...

...ότι στο περιοδικό του Δήμου, που είναι Δήμαρχος, δεν θα τον έβαζαν ποτέ στο εξώφυλλο και τελικά έγινε εξώφυλλο στο πανελλήνιο περιοδικό της αυτοδιοίκησης! Τουλάχιστον σε αυτό το περιοδικό δεν θα έχει γκρίνιες ακόμη και από εκείνους που πληρώνονται για το τυπώνουν! Κάτι είναι και αυτό!

9 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

eytyxws den einai oloswmh giati DOXA TON THEO emeis trwme!!!!!!

Μaria είπε...

Περί "γκρίνιας".

Έτσι ακριβώς όπως το είπες.
Πληρώνονται για να ΤΥΠΩΝΟΥΝ και όχι για να ΣΙΩΠΟΥΝ όπως δυστυχώς επιθυμεί ο κάθε Δήμαρχος ή ο οποιοσδήποτε διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και λειτουργεί με απευθείας αναθέσεις.
Ο Δήμαρχος το έχει παρακάνει με τις απευθείας αναθέσεις-μάλλον έχει πάρει φόρα από τον δήμο Αρκαδίων-και το χειρότερο είναι οτι πολλές φορές λέει και ΨΕΜΜΑΤΑ ,όπως πχ,ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε χρηματικό ποσό απο τον κ.Αρμένη (17.200 ευρώ) όταν έφερε με τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος και εκτός ημερησίας διάταξης ,την αναγκαιότητα αγοράς/προσφοράς τηλεοπτικού εξοπλισμού απο τον Δήμο ,για τον προσφέρει ουσιαστικά σε ιδιωτικό τοπικό τηλεοπτικό σταθμό(ΕΡΖ).
Για την αναγκαιότητα βέβαια μιας τέτοιας αγοράς δεν μπορεί να σταθεί κάποιος με σοβαρότητα καθώς το "κατεπείγον" και το "εκτός ημερησίας διάταξής" μαρτυρούν πολλά.
Μια αναζήτηση όμως στην ειδησεογραφία του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου εκείνων των ημερών επιβεβαιώνει οτι αναφέρθηκε το συγκεκριμένο ποσό από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και δικαιώνει απολύτως εκείνες τις φωνές,οι οποίες από την πρώτη στιγμή,υποστήριζαν ότι το ποσό που απαιτείται για έναν τέτοιο εξοπλισμό δεν μπορεί να είναι αυτού του ύψους και ότι ίσως με τα υπόλοιπα χρήματα θα εξοφλούνταν προεκλογικές οικονομικές υποχρεώσεις του σημερινού Δημάρχου προς την εν λόγω επιχείρηση.
Εξάλλου όλοι έχουν αντιληφθεί ότι το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, και εξαιτίας ίσως των απευθείας αναθέσεων-τυπογραφικών ή άλλων- επιμελώς δεν..."γκρινιάζει" και τόσο.
Αλλά μήπως τα ίδια δεν γινονται και εδώ?
Αφού λοιπόν χορτάσαμε με "λιβανιστήρια" και "εξαπτέρυγα" ,δεν πειράζει να υπάρχουν και κάποιοι που "γκρινιάζουν".
Και επειδή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του Δήμου η αγωνία των συντακτών για την μη πληρωμή των ειδικών συνεργατών(λόγω ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέρεται) ελπίζω στο επόμενο τεύχος ,στην αντίστοιχη στήλη,να αναφερθεί ότι ευτυχώς άρχισαν και πληρώνονται και οι ειδικοί συνεργάτες,από έναν κωδικό μαλιστα που,αν δεν κάνω λάθος,έχει προϋπολογισμό 500.000 ευρω.
Αν επιθυμούν μάλιστα την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ των δημοτών ας δημοσιεύσουν στο περιοδικό ή σε αυτό το Blοg, πόσοι και ποιοι είναι αυτοί οι ειδικοί συνεργάτες και τι ποσά λαμβάνουν.H δημοσίευση αυτών των στοιχείων δεν αντιβαίνει σε κανέναν νόμο η μη δημοσίευση αντίθετα οδηγεί σε άλλες σκέψεις.
Έτσι,για να μην υπάρχουν κανενός είδους "γκρινιάρηδες".

rouf είπε...

@GIANNHS
ENAS KODIKOS MONON, EXEI PISTOMENA 500.000 EURO KAI AYTOS EINAI APO TA EPIDOMATA.

THES NA MAS PEIS OTI H DHMARXEIA PLHRONEI TOYS EIDIKOUS SYNERGATES ME TA LEFTA TON EPIDOMATON?????

EAN OXI KALA EINAI NA DOSEIS TON KODIKO POY EXEI PISTOMENA TA 500.000 EURO GIA NA MHN AFHNOUME STON AERA AEROLOGIES KAI O KATHENAS SKEFTETE OTI THELEI.

KALHMERA

youlia olomplava είπε...

Ευχαριστω Γιαννη, αυτη ακριβως ειναι η απωρια μου και η απαντηση που περιμενω.

youlia olomplava είπε...

Akakieee ta kondilia tis kondiloDUDUS poy dhmiourgi Tragikoys 3ilinoys xarxarggeloys mhn 3exasis!!!!!!! anef diagonismoy perikalo!!!! ena poihma gia ta kala paidakia ths hmeras..

Μaria είπε...

@rouf,
προς αποφυγή παρεξηγήσεων καλά κάνεις και ρωτάς.Μόνο που ρωτάς σε λάθος κατεύθυνση.Οι αρμόδιοι διαβάζουν και φαντάζομαι οτι θα απαντήσουν.
Το σίγουρο είναι οτι στον συγκεκριμένο κωδικό έχει προϋπολογιστεί για το 2011 τέτοιο ποσό όπου αθροιστικά για το σύνολο των 3 χρόνων που θα αμοίβονται οι ειδικοί συνεργάτες,αγγίζει τις 500.000 ευρώ.
Εννοείται βέβαια οτι αυτά τα χρήματα δίνονται σαν αμοιβή απο το ταμείο του Δήμου και απο πουθενά αλλού.
Τα άσχημα νέα είναι οτι ο δήμος Ζακυνθίων λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης οδεύει και αυτός στο μέτρο της υποχρεωτικής εφεδρείας με "θύματα" εργαζόμενους αορίστου χρόνου και μακάρι να μην γίνει αυτό.

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@ youlia olomplava
ενα παλιο σοφο ρητο ελεγε
απο τη πορτα σου περνω και τιγανιζεις ψαρια, πεταξε μου ενα κεφτε, δεν καπνιζω το ΄κοψα...
σε παρακαλω αν μπορεις να μας το αναλυσεις
ευχαριστω Ι.Γ.Δ.Α
ουφ μπερδευτικα και εγω!!!

rouf είπε...

@Giannhs
SE ROTHSA GIA NA KSEKATHARISEI TO THEMA DIOTI POLLA AKOYGONTE KAI O KATHENAS MPOROYSE NA PEI TO KONTO TOY KAI TO MAKRI TOY, EIDIKA ME THN KOYTOPONHRIA POY EPIKRATEI STO NHSI KAI TIS FHMES PERI EPIDOMATON.

OLA TA YPOLOIPA PISTEYO NA TA APANTHSOUN OI ARMODIOI TOY THEMATOS.

youlia olomplava είπε...

pitsiriko mhn se melei ki NDOU mou lei se thelei!