Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Άξιο σχολιασμού.

18 σχόλια:

rouf είπε...

RE ATSARANTE....MPOREIS NA TO KANEIS METAGLOTHSH??????

20 FORES TO PARAKOLOYTHISA....ALLA DEN MPORO NA KATALAVO TI THELEI NA MAS PEI H KYRIA PAPARHGA.

athina είπε...

φιλος τυπογραφος στην Τυποεκδοτικη που με προυπηρεσια σχεδον 20 χρονια πρεπει να παιρνει 1700 για 8ωρο δουλευει 9 μηνες 12 ωρες την ημερα (παντα τις δουλευε) ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ κυρια Παπαρηγα!!!
Οταν δεν πληρωνεται εσεις (το κομμα)
τι να κανουν μετα οι επιχειρηματιες οι οποιοι φορολογουνται και δεχονται ελενχους;

anemos είπε...

Όλα όσα λέτε δεν είναι παρά μόνο προβοκατόρικα σχόλια.
Στον 902 ή στην τυποεκδοτική δεν έμεινε κανένας απλήρωτος και όσοι απολύθηκαν, απολύθηκαν με τους προηγούμενους νόμους που ίσχυαν ακόμη, πήραν αποζημίωση και μπήκαν ταμείο ανεργίας.

Από όσο γνωρίζω στον ΑLTER είναι απλήρωτοι και κάθε τόσο κάνουν επίσχεση εργασίας.

Όσο για τον/την rouf αφού δεν κατάλαβε τι θέλει να πει η Παπαρήγα μετά από 20 φορές που το παρακολούθησε, τι να πω, μάλλον είναι αλλοδαπός και δεν ξέρει καλά ελληνικά.

tsipis34 είπε...

gfgj

TO BROKOLO είπε...

Μην προσπαθείτε να εξηγήσετε τα λεγόμενα της Παπ με την λογική. Προτιμήστε την ποίηση. Αυτή , ξέρει…

tsipis34 είπε...

Η εγκληματικότητα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.Διαρρήξεις,ληστείες,ναρκωτικά,βαρώνοι της κοκαίνης που κυκλοφορούν ελεύθεροι.Και η αστυνομία αντί να ασχοληθεί με ΟΛΑ αυτά,τί νομίζετε οτι κάνει?
α)Ορισμένοι αστυνομικοί μεταβάλλονται σε δικαστές και παίρνουν θέση σε διενέξεις μεταξύ πολιτών υπέρ του ενός και σε βάρος του άλλου.Προφανώς νομίζουν οτι ζούν στη Λιβύη του Καντάφι και στη Κίνα και ΞΕΧΝΟΥΝ οτι αυτό είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης και ΜΟΝΟΝ της δικαιοσύνης.Να το εμπεδώσουν καλά αυτό.
β)Όταν καμιά μουρλή κάνει μήνυση οτι ΔΗΘΕΝ την εξύβρισαν,εξαπολύουν περιπολικά να πιάσουν το δράστη.Απίστευτο και όμως αληθινό.Με αυτά ασχολούνται και χαλάνε και βενζίνη.Ρε λεβέντες,έχετε ξεφύγει εντελώς,το έχετε πάρει είδηση?Τα παλιά ''περάστε από το τμήμα για υπόθεση σας'',ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.Κύριε υπουργέ,μήπως πρέπει να προσγειώσετε στη νομιμότητα όσους νομίζουν οτι ζούν σε άλλες εποχές??

Ζακύνθιος ΚΑΣ είπε...

Εγώ, που καυχώμαι ότι ξέρω καλά ελληνικά, την άκουσα και την κατάλαβα πλήρως, θαυμάζοντας ταυτόχρονα και την ευφράδεια της. Ο λόγος της συμπλήρωσε τον Γιώργο τον Αυτιά, που στις 26 Γενάρη του 2009 είχε πει ότι "Η απόλυση είναι ο κυριότερος λόγος που απολύονται οι ανθρώποι". Το κυριότερο -κατ' εμέ- σημείο είναι το ότι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 902 και ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ δεν είναι επιχειρήσεις αλλά λειτουργούν με μορφή επιχείρησης. Συμπεραίνω ότι και οι εργαζόμενοι δεν είναι εργαζόμενοι, αλλά δουλεύουν με μορφή εργαζόμενου.
Οι δε "προβοκάτορες αριστεροί" θα είναι διάβολοι με την μορφή του μαρξιστή.

athina είπε...

o typografos exei onomatepwnumo kai an den plhrw8ei telika 8a sas to trupso sthn mourh agaphmene aneme

guardianAngel είπε...

opws vlepete kuries kai kurioi apo monoi sas apo ti mia exoume tous fasistes pou mas exoun valei ti thilia sto laimo kai auto den bwrei na to amfisvitisei kaneis...kai apo tin alli exoume tous kke pou me thewries bwroun na alaxoun ta panta alla stin praxi akolouthoun ton idio dromo..auto pou bwrw na katalavw egw einai pws 300 alites katastrefoun to mellon ton paidiwn mas

foufoutos είπε...

kala sas kanei to pasok goustarw.eutixos den eimai dimosios ipalilos.xerome na sas vlepo na plironete xaratsia...

foufoutos είπε...

kai me ti nea dimokratia akoma kalitera ta xaratsia.exoun afisi kai ta dio auta kommata istoria!pleronete tora...

foufoutos είπε...

pliroste tin psifo sas!xaxaxaxa

youlia olomplava είπε...

oi taleporoi typografoi pou gia thn eysynidisia toys antamivontan me misthous pinas twra tha antamivonte me sklavia.

anemos είπε...

Έτσι και ο Πάγκαλος. Δημιουργούσε εντυπώσεις λέγοντας ψέματα για το Γερμανό, αλλά δεν παραιτήθηκε όταν διαψεύστηκε.

Προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι η εξαθλίωση στην οποία μας έριξαν, αυξάνει τα κέρδη των πλουσίων.
Ξυπνήστε επιτέλους, και μην τα βάζετε με αυτούς που αγωνίζονται τοσα χρόνια για την εργατική τάξη.
Μην προδίδετε την τάξη μας.

Νικος είπε...

Ξαναδιαβαστε το σχολιο του/της guardianAngel μηπως και καταλαβετε τι συμβαινει γυρω σας και σε τι τρυπακι μας εχουν βαλει.Ολα τα αλλα ειναι οδοντογλυφιδες.Χαιρεται.

Pavlius είπε...

Σε επίσημη ανακοίνωση του ΚΚΕ είχαν πει ότι στις επιχειρήσεις του κόμματος αυτοί που δουλεύουν δεν είναι εργαζόμενοι αλλά κομμουνιστές άρα έτσι τους μεταχειριζόμαστε και συγκεκριμένα για τον 902 είχε πει ότι οι εργαζόμενοι εκεί οφείλουν την δημοσιογραφική τους ταυτότητα στο κόμμα άρα το κόμμα έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Επίσης μη ξεχνάτε ότι το ΚΚΕ είναι το πιο πλούσιο κόμμα της Ελλάδας και από τους πιο πλούσιους επιχειρησιακούς ομίλους με τεράστια ακίνητη περιουσία, ίσως και τρίτο μετά το δημόσιο και την εκκλησία. Αυτός μάλιστα είναι και ο ουσιαστικός λόγος όπου το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αρνείται να δημοσιεύσει τα οικονομικά του στοιχεία.

rocker είπε...

Προβοκατορες? για ξυπνηστε και δειτε τι γνωμη εχει η κοινωνια για εσας.Τι σχεσει εχει η παπαρηγα και τα υπνωτισμενα σταλινικα ζωα που την ακολουθουν με τον κομμουνισμο, γιατι δεν το κανουν ΚΕ να λεγεται Κομμα Ελλαδος. Εκτος κι αν κομμουνισμο εννοειτε τις χλιδατες βιλες που ζειτε και τις βολεμενες δουλιτσες στο δημοσιο υπο την προστασια του κομματος. Παρτε το χαμπαρι ειστε χειροτεροι και απο τον τελευταιο δεξιο και το αποδεικνυετε και με την σταση σας στην κοινωνια και με τον τροπο ζωης σας.

youlia olomplava είπε...

αν το κκε εχει το περισσοτερο χρημα μετα απο την εκκλησια, και το δημοσιο, ειναι ποιο προοδευτικοι ας διαχειρηστουν αυτοι την χωρα μας που με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ εχει χρεωκοπισει