Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ανησυχητικά φαινόμενα κλοπών στο Καλαμάκι.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η μάστιγα των κλοπών κτύπησε και το Καλαμάκι, κάνοντας τους κάτοικους να νοιώθουν ανασφάλεια και την υποβάθμιση της περιοχής. Τις ευθύνες για τα φαινόμενα αυτά τις έχουμε όλοι εμείς που ανακατευόμαστε με τα κοινά (και όχι μόνο ημεις ),αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το κράτος γιατί μας έχει αφήσει στο έλεος Του ΘεούΙ Η αστυνόμευση στην περιοχή σύμφωνα με μαρτυρίες δημοτών δεν είναι επαρκής και η δικαιολογία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου είναι η έλλειψη προσωπικού. Ένας άλλος λόγος είναι η έλλειψη φωτισμού στους δρόμους του Καλαμακίου που παρόλο τις προσπάθειες που καταβάλω δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Επιβάλλεται όμως να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό γιατί τα θύματα των κλοπών εκτός ότι είναι πολλές φορές άνθρωποι μεγάλης ηλικίας είναι και τουρίστες, που έχοντας ζήσει μια τέτοια εμπειρία στην Ζάκυνθο καταλαβαίνουμε όλοι που θα καταλήξουμε .Στης επόμενες μέρες θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση για το θέμα των κλοπών και τι μέτρα θα πάρουμε σαν Κοινότητα Ίσως να χρειαστεί να κάνουμε βάρδιες για να προστατεύσουμε τις περιουσίες μας. Αυτό σε μια οργανωμένη κοινωνία(Την Περιφρούρηση ) που θέλουμε να λέμε ότι ζούμε είναι απαράδεκτο αλλά πρέπει να προστατεύσουμε την ζωή μας πρώτον και δεύτερο τα σπίτια μας. 
Post: Χ.Κοντονής 
Πρ. Τ.Σ Καλαμακίου

3 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Bastrop, Texas (CNN)--Απο ανεξελεγτη wildfire αγρια φωτια νοτιοανατολικά της Ώστιν, καταστρέφονται 300 σπίτια, περικαίονται χιλιάδες στρέμματα σε μια περιοχή 16 μιλίων, η ασφάλεια απο το κρατος για φυσικές καταστροφές μειώνεται

vertzak είπε...

πόσες ζωές έχουν χαθεί από την εγκληματικότητα τις κλοπές και τις διαρήξεις; καμία
αντίθετα πολλοί νέοι σκοτώθηκαν σε τροχαία, ποιος νοιάζεται;

youlia olomplava είπε...

VRE KALWS TON VERTZAK! Otan matho poia atoma mirastikan tis 500000.00euro ws symbouloi toy DHMOY ZA tote tha laboun metra gia to kikloforiako! Epishs epidi eimai hhh poio dikaia na krino prepei na sas pw oti h pyrosbestikh ZA den fteei gia toys emprismoys, oti h pyrosvestikh ZA polemise meronyxta gia thn katasvesh, kai oti ta aeroplana efygan noritera apo perisi giati yphrxan metopa kai sto Mesologgi. OTI GRAFI DEN KSEGRAFI!