Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτοβολταϊκά στα καμένα;

Αμέσως μετά την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή στα ορεινά, με την πυρκαγιά να έχει κάψει από τον Κοιλιομένο μέχρι το Καμπί και τον Λιμνιώνα, ορισμένοι φαίνεται να κάνουν όνειρα για εκμετάλλευση της καμένης δασικής περιοχής με την εγκατάσταση δεκάδων μονάδων φωτοβολταϊκών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος! Ας γνωρίζουν οι υπεύθυνοι, ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να γίνει το ΔΑΣΟΣ κάτι άλλο από ότι ήταν πριν την φωτιά, θα αναγκάσει σε δημοσιοποίηση ονομάτων όσων υπογράψουν μελέτες και άδειες. Ως εδώ οι “κομπίνες”.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα δε θα φταίει μόνο αυτός που θα θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση αλλά και αυτός που θα δώσει έδαφος, στην κυριολεξία!

Επειδή όλοι ξέρουμε πως το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Ζάκυνθο, είναι ιδιαίτερο, ας φροντίσουν οι έχοντες να μην υποκύψουν σε πιέσεις για καθαρά οικονομικό όφελος. Καλά που τώρα μετά την καταστροφή θα φανεί ότι οι επιχειρηματίες θα μας κάνουν και χάρη που θα μας ξελαφρώσουν από τα καμμένα.

Το νου σας!

pierros είπε...

ρε παιδια μας περνανε για μαλακες η φωτια ακομα αναμενη ειναι και βγαλανε το συμπερασμα πως μπηκε?
οποιος τολμησει κατι τετοιο θα αντιμετωπισει ολου εμας που χασαμε τον παραδεισο μας

kostas είπε...

http://www.ioniannews.gr/politiki/4006

sherlock_holmes είπε...

pierros na to dooume kai na min to pistepsoume.....alla nomizo oti mas pernane gia perisotero malakes apo oti nomizoume.....!

takis257 είπε...

Για να παρεις αδεια για φωτοβολταικο παρκο θα πρεπει να εχεις αδεια μικρης κλιμακας η οποια ζητα χαρτια εκτος των αλλων και απο δασαρχειο οτι δεν ειναι δασικη εκταση.
Δεν μπορεις να κανεις παρκο σε δασικη εκταση.
Ειναι νομος.Αν καποιος το κανει τοτε κατι συμβαινει με το δασαρχειο η με την πολεοδομια.

pierros είπε...

kapote otan
kaigotav mia mikri ektash kalousan to miso xwrio gia anakrish kai twra se mia fwtia tetoias ektashs den trexei mia?

rouf είπε...

YPARXOUN POLITIKES KAI DIOIKITIKES EYTHINES. OPOIOS KSEREI....KSEREI