Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Όταν η ευγένια περισσεύει!

Θα ήθελα να "ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΩ"-"ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ" την συμπεριφορά ενός "ΕΥΓΕΝΗ" ιατρού του Γ.Ν.Ν.Ζ. με ειδικότητα και ευαισθησία στο γυναικείο φύλο! Έτυχε πριν από λίγες μέρες να πίνω τον καφέ μου σε κατάστημα πλησίον δημόσιας υπηρεσίας και λίγα μέτρα πιο εκεί να βρίσκεται μια παρέα ατόμων στην οποία ήταν και ο εν λόγω κύριος, που προφανώς είχαν κάποιο ραντεβού με δημόσιο λειτουργό. Απ' ότι αντιλήφθηκα, το ραντεβού τους ήταν καθορισμένο για τις 07.30΄ το πρωί και ενώ η ώρα ήταν 07.33΄ ακούτε καλά 07.33΄ ο ευγενής αυτός ιατρός με ύφος χιλίων καρδηναλίων, οριόταν ότι ήδη περίμενε 3 ολόκληρα λεπτά και δεν είχε εμφανιστεί ακόμη ο δημόσιος λειτουργός. Άκουσον-άκουσον, ολόκληρη φασαρία για 3 λεπτά. Ήταν τέτοιος ο τόνος της φωνής του και το ύφος του, απευθυνόμενος προς τους υπολοίπους, μου μου έκανε τέτοια κακή εντύπωση εμένα και στον φίλο μου και έτσι μπήκα στον κόπο να το σχολιάσω. Βέβαια στο τέλος διακωμωδώντας το όλο σκηνικό, καταλήξαμε στο συμπέρασμα με τον φίλο μου, "δικαιολογώντας" τον αγενή ιατρό, ότι ο "ΑΜΟΙΡΟΣ" δημόσιος λειτουργός δεν θα τον είχε ποτέ "επισκεφθεί" αυτός ή συζυγός του στο ιατρείο γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις και όταν ειδικά "δεν λες όχι στα δωράκια" Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!
Post: Den.Mporo.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τώρα που τα δωράκια θα λιγοστεύουν σιγά,σιγά λόγω της ανέχειας του κόσμου, το βρίσιμο θα παίρνει και θα δίνει !

Μaria είπε...

Μιας και μιλάτε για ιατρούς,για αυτό το θέμα που μας κάνει πάλι βούκινο πανελληνίως,μήπως ο κ.Γάσπαρος(πρώην νομάρχης,υπεύθυνος για το τμήμα Πρόνοιας)ή ο κ.Βάρτζελης(διευθυντής Οφθαλμολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Ζακύνθου)έχουν κάτι να δηλώσουν?
Και αν μετά απο την επανεξέταση των "τυφλών εκ γενετής" στο Αττικό νοσοκομείο τον Σεμπτέμβρη,τα αποτελέσματα δείξουν παρανομίες,σε ποιόν ακριβώς θα πάει ο λογαριασμός?

http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/70722/ekatontades-tyfloi-maimoy-se-nhsi-toy-ionioy

Ανώνυμος είπε...

παιδιά εδώ ακόμα ακούγεται χωρίς προσωπικά να γνωρίζω ότι οδηγός ταξί του νησιού παίρνει επίδομα τυφλού. Εάν αυτό εξακριβωθεί θέλω να δω που θα κρυφθούν όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι δεν ανήκω σε καμία κλίκα και σε καμία συντεχνία, δεν εργάζομαι ακόμα στο νησί αυτό και γενικά δεν υποστηρίζω κανένα, δεν παίρνω γραμμή απο πουθενά και ούτε είμαι κομματικός ούτε πιστεύω σε Θεούς και Δαίμονες.
Λοιπόν διάβασα προσεκτικά την ανάρτηση του Den.Mporo επειδή ασχολούμαι και εγώ με τον Ιατρικό κλάδο θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις που ίσως τελικά αποδείξει ότι καυτηρίασμα και η κατακραυγή του εν λόγω συναδέλφου είναι λάθος και ίσως να έχει μια ελαφράς μορφής κακίας και μιζέριας.
Καταρχήν ας τα πάρουμε εξ αρχής το ζήτημα της ευγένειας είναι όντως ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ θέμα και πιστέψε με φίλε Den.Mporo αρκετοί γιατροί στο ΓΝΖ είναι ευγενής και αγωνιζονται για το καλό του συμπολίτη μας.
Δεν χρειάζεται να σου φέρω παραδείγματα ξέρεις φαντάζομαι για τον έναν και μόνο καρδιολόγο που εδώ και 3 χρόνια ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ έδινε τις μάχες του, χωρίς το κράτος της Αθήνας να του στείλει έναν καρδιολόγο...
Επίσης επειδή κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν την νοοτροπία του ιατρού, αν έχεις πχ να τσεκάρεις 10 περιστατικά στην κλινική στις 8 και ίσως να κινδυνέυει κάποιος ασθενής, τότε να αργήσεις η να σε στήσουν είναι ένα ζήτημα....
Ο εκνευρισμός λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση είναι λογικός και εν μέρη δικαιολογημένος.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω απο που βγήκε το συμπέρασμα του Den.Mporo
ότι ο "ΑΜΟΙΡΟΣ" δημόσιος λειτουργός δεν θα τον είχε ποτέ "επισκεφθεί" αυτός ή συζυγός του στο ιατρείο γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις και όταν ειδικά "δεν λες όχι στα δωράκια" Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!
Δηλαδή αγαπητέ Den.Mporo λές ότι ο συγκεκριμένος γιατρός είναι φακελάκιας η εννοείς ότι παίρνει φακελάκι και δωράκια?
Αν έχεις όντως την υποψία η την παραμικρή ένδειξη θα ήταν μαγκιά σου να πας στο εισαγγελέα να την καταθέσεις για να φύγει ό συγκεκριμένος γιατρός, αλλιώς να βγάλεις τον σκασμό και να μην σπιλώνεις ανθρώπους που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα γραφής...

Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό που λές ότι ο συγκεκριμένος ιατρός έχει ειδικότητα και ευαισθησία στο γυναικείο φύλο, δηλαδή απο που και ως που πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές του καθενός...

Δηλαδή τι κακό έχει να σου αρέσουν οι γυναίκες????(χρίζει ψυχιατρικής γνωμάτευσης η σκέψη αυτή)

Σε μια δύσκολη εποχή που η δημόσια υγεία δέχεται απο ΠΑΝΤΟΥ επίθεση απο την Τρόικα το ΔΝΤ και την κυβέρνηση, αντι να ζητάμε το αυτονόητο δηλαδή καλύτερες παροχές υγείας στο νησί μας και επιτέλους να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο και να στελεχωθεί με νέους γιατρούς και με ειδικό νοσηλευτικό προσωπικό, καθόμαστε και κάνουμε κοινωνικό κουτσομπολιό κλπ.
Δυστυχώς έτσι προσπαθούν να μας καταντήσουν μια κοινωνία χωρίς σκέψη και δυναμική.

Αν λοιπόν δεν δώσουμε απο κοινού τις μάχες μας σαν κοινωνία ενωμένη χωρίς κομματικές και παραταξιακές ταμπέλες για να έχουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ με τις καλύτερες δυνατότητες τότε δεν μας αξίζει τίποτα...
ΥΓ
Όσον αφορά τους τυφλούς που λέω ο κύριος Blak συμφωνώ να γίνουν έλεγχους να δούμε τι έχει γίνει, δίνει όμως όνοματα που δεν έχουν καμία σχέση σαν κλασσικός ρουφ,επειδή ίσως υπηρετείς την Τρόικα και το ΔΝΤ και θέλει να ρίξεις το φταίξιμο σε κάποιους, πές μου μέχρι πότε θα πληρώνουμε τους λογαριασμούς του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, της Siemens και του Βατοπεδίου?
Πότε τελικά ξέρεις αγαπητέ Blak θα κάνει ξαστεριά...?

http://www.youtube.com/watch?v=nzSjGLAVQpY

Γιάννης η αλλιώς neos giatros
http://neosgiatros.wordpress.com/

Μaria είπε...

http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=o4_u_o_llwo_l%24_a%3D

rouf είπε...

@GIANNIS
FILE ESY EPREPE NA GINEIS POLITIKOS KAI OXI GIATROS.

EXO AKOUSEI POLLOUS SE MPALKONIA ALLA ESY EXEIS TALENTO.

MHN TO AFHSEIS NA PAEI XAMENO.

731 TYFLOUS EXOUME EPISHMA STO NHSI OPOTE MATHIMATIKA OI YPOLOIPOI 49300 VLEPOUME THN STRAVOMARAMAS.