Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Γιατί δεν υπάρχουν τουαλέτες στο Κοιμητήριο της χώρας;

Συχνά - πυκνά επισκέπτομαι το Α΄ Κοιμητήριο στη Χώρα, πηγαίνοντας στον τάφο του πατέρα μου. Τό ίδιο ακριβώς έπραξα και σήμερα το πρωί. Όμως κάποια στιγμή χρειάστηκα τουαλέτα για τη φυσιολογική μου ανάγκη. Αναζήτησα μπας και βρω κάτι αλλά μάταια.Όπως μου ανέφερε εργαζόμενος εκεί, και τις 2 χημικές τουαλέτες που υπήρχαν, ο ιδιοκτήτης που τις είχε ενοικιάσει στο Δήμο, τις πήρε πίσω γιατί δεν του πλήρωνε το ενοίκιο ο Δήμος. Και ρωτάω εγώ: Δεν είναι ντροπή να κάνουμε την ανάγκη μας πίσω από την Εκκλησία η κοντά στα μνήματα των νεκρών μας; Δηλαδή, τι πρέπει να συμβεί ακόμα για να κατασκευάσει ο Δήμος τουαλέτες στο χώρο του Νεκροταφείου για να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες; Δεν έχουν σκεφτεί ότι επισκέπτονται το χώρο και ηλικιωμένοι; Πιό εύκολο είναι να βρίσκονται χρήματα για Αδελφοποιήσεις με Δήμους της Ιταλίας και είναι τόοοσο δύσκολο να βρεθούν 2 χημικές τουαλέτες (έστω και σαν δωρεά)από ιδιώτες για να λυθεί το πρόβλημα αυτό;Έχω άδικο η δίκιο ;
Post: Ένας πολίτης αυτού του τόπου

15 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

http://enallaktikiprotasi.wordpress.com/ ena arthro pou anaferi ton atsaranto me link ....diabaste na enimerothite "Κόντρα στον Δεσποτισμό(ένα αφιέρωμα στον Χρυσόστομο Ζακύνθου )"

youlia olomplava είπε...

Οι εργασίες του περιλαμβάνουν to νέο νοσοκομειο, και την ανακαίνιση του μοναστηριού. Οι μικρότερες εργασίες όπως την ανακαίνιση των νεκροταφείων δεν με απασχολήσαν! Παρακαλώ με βοηθήστε με προσπαθήσετε να θυμηθείτε .....

youlia olomplava είπε...

sorry, εκανα λαθος! πρεπει να πας στην λειτουργια με το στομαχι αδειο! ΈΠΕΙΤΑ Ο ΙΕΡΈΑΣ Η ΧΉΡΑ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ youlia olomplava , που γράφει όλο μ......ες;

youlia olomplava είπε...

@aplos phgene spiti na'kouseis ma....hler! tha sou perasei!!!!!!

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
tsipis34 είπε...

gy

rouf είπε...

AGAPHTE FILE EIXES THN EYKAIRIA NA DEIS POS NIOTHOUN OI TOYRISTES MAS TA TELEYTAIA 25 XRONIA [ POY PAREPIPTONTOS ERXONTE NA AFHSOUN TA LEFTAKIA TOYS ] .

OI ADELFOPOIHSEIS STHN ITALIA SE PEIRAKSANE?

TA 17000 GIA SYSTHMA METADOSHS DEN SE PEIRAKSE?

TA EKSODA GIA TO PERIODIKO DEN SE PEIRAKSE?

TA 500.000 GIA SYMVOULATORES DEN SE PEIRAKSE?

TA 3 X 20000 GIA TA TETRAGONIKA DEN SE PEIRAKSE?

OLES OI APEYTHEIAS ANATHESHS GIA FYLLADIA KAI DIAFIMISTIKO YLIKO [ AGNOSTOY POSOY MEXRI TORA ] DEN SE PEIRAKSE????

EXEIS DIKIO, AFOU TROME KATHE MERA XAVIARI AS FAME SHMERA KAI KANAN ASTAKO GIA ALLAGH.

tsipis34 είπε...

Από 2/7/2011 απελευθερώθηκε το επάγγελμα του δικηγόρου και πλέον δεν απαιτείται νομιμοποίηση και για τις αστικές υποθέσεις.Απίστευτο και όμως αληθινό που εφαρμόζεται νόμος στην Ελλάδα.

ΛΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ . ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ , ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ 2011 , ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ . ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ .
ΑΠ’ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΛΥΠΤΟΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΝΗΜΕΙΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΛΥΠΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ .
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ , ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΗΣΕΤΕ , Η ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ . ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΣ ΣΧΟΛΙΟ .


ΦΙΛΙΚΑ ΑΚΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ

kakiraxi είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ¨: ΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΝΑΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΡΟΥΣ

Μaria είπε...

@ Ο/Η ΛΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ είπε...
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ @
yparxoun kai melh sthn dhmotikh arxi poy prospathoun na kanoun thn doyleia toys me emfani apotelesmata.
einai ta meli,poy epeidi exoyn na epideiksoun ergo,exoun ta moutra na apanthsoyn kai na syndialagoyn me ton kathe politi eite kathimerina sto dromo eite opos edo hlektronika.
DYSTYXOS OI PERISSOTEROI ALLOI KRYVONTAI KAI APOFEYGOUN NA APANTHSOUN STIS EROTISEIS POY TOYS GINONTAI OPOS O DIAOLOS TO LIBANI.
Diafonei kanenas?

Mexri stigmhis o Ladikos kai trexei kai exei kanei ergo(esto me paraleipseis).Prepei na ta leme ayta.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν αμφιβάλλει για τις προσπάθειες που καταβάλει η παρούσα Δημοτική Αρχή και ειδικά ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας & πολιτισμού κος Ακης Λαδικός .
Είναι όμως αδιανόητο να μην υπάρχουν τουαλέτες στο Νεκροταφείο.
Ο συνειρμός μου με τις επικείμενες αδελφοποιήσεις με Δήμους της Ιταλίας ήταν για το ότι θα δαπανηθούν τόοσα χρήματα για αυτές τις εκδηλώσεις ( αν τελικά γίνουν ) και δεν κατασκευάζονται τουαλέτες για τους επισκέπτες του Κοιμητηρίου.
Αξίζει όμως συγχαρητηρίων η προσπάθεια που καταβάλλεται για καθαριότητα , φωτισμό τις βραδινές ώρες που δεν υπήρχε κάποτε , αλλά και για την παροχή νερού στο χώρο 24 ώρες την ημέρα .

youlia olomplava είπε...

adelfopoihseis me thn Italia! posa poy dapanoynte gia xorodies apo to e3wteriko! toys dikoys mas ieropsaltes den prokete na toys misthodwthsete pote!

youlia olomplava είπε...

idame thn lista me ta onomata twn aporwn foithtwn poy phran ypotrofies! THN LISTA TWN SYMBOULATORON TOY DHMOY KAI TI SYMBOULES DINOYN POTE THA THN DOUME? ISWS I EGKATASTASEIS GIA TV STATHMO NA EINAI XRISIMES ALLA TO PERIODIKO EINAI ENTELWS AXRISTO AFOY DIABAZOUME 2 TOPIKES EFIMERIDES, SYN TWN BLOGS!