Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Για τις άμαξες της παραλίας.

Μια βόλτα στην πόλη με το αυτοκίνητο, με ανοιχτά τα παράθυρα, μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα! Από τι; Μα φυσικά από την μπόχα που παράγεται κάθε βράδυ από τα ούρα και τα κόπρανα των αλόγων με τις άμαξες. Άραγε μέχρι που φτάνει η αδιαφορία των Υπευθύνων; Άραγε, έχει επιβληθεί ποτέ η περίφημη καμπάνα των 150,00 Ευρώ για μόλυνση του περιβάλλοντος; Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να αναπνέουμε την μπόχα τους όταν πάμε μια βόλτα κάτω στην παραλία; Δεν είναι ντροπή που τις μέρες του Αγίου μας, τα βράδια ο δρόμος ήταν γεμάτος σ...ά χωρίς να ενοχληθεί κανένας και να τους κάνει έστω και συστάσεις η τα είδαν οι αρμόδιοι και έκαναν τα στραβά μάτια; Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος ή έστω κάποιες αποφάσεις της περίφημης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αποφάσισε να επιβάλλει αυτό το πρόστιμο για αυτήν την περίπτωση;
Post: Ένας απλός πολίτης

7 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

sthn praga exoun eidikes syskebasies-sakoules poy syndeonte me ta opisthia tou alogou kai toys troxous ths ama3an opote otan gemizoun pane kateuthian stoys kadous!!!! emeis oi latris tis romantikhs epoxhs to apaitoume!

youlia olomplava είπε...

ποια η διαφορά για τους αριστοκράτες που χτίζουν τις νέες βίλες τους στην νεα περιοχη φιλετο τον Limiona;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ατσάραντε δεν αναρτάς όπως είναι οτιδήποτε σου στέλνουμε και αναρτάς αυτά που διαλέγεις εσύ ;
Το κείμενο που σου έστειλα είχε και άλλα .
Φοβάσαι να στεναχωρήσεις τους διοικούντες ;

Ατσάραντος είπε...

@ Ζακυνθινός

Αφού έχεις μπλογκ γιατί δεν το ανεβάζεις εκεί όπως εσύ νομίζεις; Βάλε και αυτό που γράφεις για τα βοθρολύματα που πετάει στη θάλασσα η πανσιόν και καλή τύχη με την δικαιοσύνη.

Αυτές τις συμπεριφορές, στέλνω ένα κείμενο, γράφω ότι μου κατέβει, αναλαμβάνει άλλος την ποινική ευθύνη και μετά ζητάω και τα ρέστα επειδή μου έβγαλε μια λέξη ή μια πρόταση, δεν την καταλαβαίνω.

Pavlius είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο Ζακυνθινός έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το σκατό γιατί άμα το καλοσκεφτούμε από όπου και να περάσεις στο νησί κυριαρχεί η συγκεκριμένη μυρωδιά, σε διάφορες παραλλαγές βέβαια...κάτι σαν την τοπική διάλεκτο της κάθε περιοχής ας πούμε. Όταν δηλαδή ακούς από αρμόδιους κουβέντες όπως “έχουμε μια βλάβη στο βιολογικό και για αυτό ρίχνουμε τα λύματα στο ποτάμι και πιστεύω να το διορθώσουμε σε 3-4 μέρες” και αυτός ο κύριος τουλάχιστον δεν παραιτείτε τότε μπορείς να καταλάβεις ότι το θέμα με τις άμαξες είναι κάτι πολύ μικρό. Μένω στην περιοχή κοντά στο Strada Marina και το θέμα είναι τραγικό. Το καλύτερο από όλα βέβαια είναι ότι βάζουμε και τα πολυτελέστατα σκάφη που έρχονται στο νησί μας να αράζουν εκεί δίπλα. Μήπως αυτό εννοούν όλοι αυτοί που μιλάνε για Ζακυνθινή φιλοξενία? Τι καλύτερο από το να τρως την αστακομακαρονάδα σου συντροφιά με τα ζωντανά?

Ανώνυμος είπε...

οκ εχεις δίκιο ατσάραντε που μου τη λές χοντρά .
Όμως εσύ γιατί δεν το αναδεικνυεις το πρόβλημα με το δικό σου τρόπο ;

akispapas είπε...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΙΤΖΙΔΟΝΕ ΟΣΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ,ΕΠΙΘΕΩΡΙΣΗ ΕΡΓΑΙΑΣ,ΤΡΟΧΑΙΑ ,ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ,ΕΦΟΡΙΑ ,ΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΛΕΦΩΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ 3 ΟΔΗΓΟΥΣ΄;ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΗΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΘΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ; ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΗΤΕΤΡΩΡΟ.