Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Το Καλιπάδο ξαγρυπνά ανήσυχο.

Η συχνότητα των διαρήξεων στο Δ.Δ. Καλιπάδου δεν έχουν προηγούμενο στο νησί μας. Επτά διαρήξεις -εκ των οποίων η μια ένοπλη- και μια ακόμη αποτυχημένη απόπειρα, έχουν διαπραχθεί με διάστημα μόλις έξι ημερών και όλες σχεδόν στην ίδια γειτονιά. Σε μια πολυπληθή και συναισθηματικά φορτισμένη χθεσινοβράδινη λαική συνέλευση στο Καλιπάδο, αποφασίστηκε η σύσταση ομάδων περιφρούρησης σε μια προσπάθεια διαφύλαξης τόσο των περουσιακών στοιχείων, όσο και της σωματικής ακεραιότητας των κατοίκων. Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι, αλλά και ανάστατοι ζήτησαν εγγράφως τόσο από τον αστυνομικό διοικητή, όσο και από την εισαγγελέα περισσότεροι αστυνόμευση, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και να συληφθούν το συντομότερο δυνατόν οι δράστες.
Post: Π.Κ Κάτοικος Καλιπάδου

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού διαμαρτυρήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθινση Ζακύνθου ησύχασα .
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;
Δεν αδείζουνε να έρθουνε γιατί τρώνε ψαρομεζέδες στον Θύμαλο !!!!!

youlia olomplava είπε...

Den mou les oi oikogenia Pellizagaraw apo to Boston ekei exoun erthei diakopes gia na shxorethoun gia tis mafiozikes klopes kai fonous apo Ton Agio Toy Agiou???????????

Μaria είπε...

Nα μην ζητάτε απο την αστυνομία ασφάλεια.
Να πάτε σε όλους αυτούς τους δήθεν προοδευτικούς-και ειδικότερα του Συνασπισμού-και να κάνετε τα παράπονά σας.Αυτοί τους προστατεύουν,αυτοί τους υποθάλπουν(όπως στην Υπατία),μαζί με το διαλυμένο κράτος και είναι οι ίδιοι που προκειμένου να το παίξουν ανθρωπιστές,δεν κοιτάνε τα θύματα αλλά ξεσηκώνουν τον κόσμο άμα φάει καμμία σφαλιάρα κανένας απο δαύτους.Αφού δεν μπορεί το κράτος να σας προστατέψει κάντε το μόνοι σας:
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΉΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ,ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Μέσα σε ένα μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα η τουλάχιστον θα είναι διαχειρίσιμο.
Δεν νομίζετε ότι έφτασε η ώρα να βγάλουμε τις σιδεριές απο τα παράθυρά μας και να τους αρχίσουμε με δαύτες?
ΥΓ.και μην ακούσω τίποτα μαλ@#ίες για #αυγό του φιδιού# και τέτοιες άλλες μπούρδες γιατί αυτή η καραμέλα μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.
Οπότε όσοι επιθυμούν την αναρχία και την αταξία για να μπορούν να κάνουν τις δουλειές τους(δηλ να κλέβουν,να σπάνε και να καίνε τις περιουσίες των άλλων ατιμώρητοι) να μας δώσουν τις διευθύνσεις τους να στέλνουμε εκεί όλα αυτά τα αποβράσματα να εκτονώνονται πάνω τους,στις οικογένειές τους και στις περιουσίες τους.

niloxas είπε...

@Όλοι οι Έλληνες είναι άγιοι, και κανείς δεν έχει κλέψει ούτε δραχμή. Οι αλλοδαποί μας φταίξανε τώρα...

Μaria είπε...

Kαι πριν είχες κλέφτες αλλά δεν είχες κάγκελα στα παράθυρά σου,τα ξέχασες?
Από όταν άνοιξαν τα σύνορα και μπήκε ανεγξέλεκτα μέσα κάθε καρυδιάς παράνομος από όλα τα μέρη του κόσμου τότε άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση.
Πήγαινε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την οικογένειά σου και θα καταλάβεις.
ΤΕΡΜΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ,ΜΕΝΕΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ(ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΩΑΜΕΘ)ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Ας πάρουν ο Τσίπρας και ο Παπανδρέου κανέναν σπίτι τους να τους κάνουν και παρέα σε καμμιά εκδήλωση.
Ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία και πολιτισμό και πράσινα άλογα.Η πλειοψηφία απο αυτούς είναι του #κλέψε για να ζείς και σκότωσε για να 'χεις#.
Πολλοί Έλληνες πήγαν μετανάστες αλλά δεν έκαναν τέτοια πράγματα γιατί ήξεραν ότι με την πρώτη στραβή το καλύτερο που θα τους τύχαινε είναι να γύριζαν πίσω άμεσα,εκτός αν τυχαία τους πατούσε κανένα φορτηγό.
Για ρώτήστε τους μεγαλύτερους.

niloxas είπε...

Μην τρελαθούμε κιόλας. Ειδικά στην Αμερική οι Έλληνες είχαν σχηματίσει μέχρι και συμμορίες. Το θέμα είναι ότι δε θα καταδικάσουμε όλους του μετανάστες επειδή το 1% είναι κλέφτες. Όσον αφορά την Αθήνα, αν ήταν καλύτερη η αστυνόμευση δε θα είχαμε τόσα κρούσματα.

Θα πρέπει τώρα να ασχολούμαστε με τους μικροαπατεώνες ή Θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούμε και με τους μεγάλους κλέφτες που ακούνε στο όνομα "πολιτικοί" και έχουνε κλέψει δισεκατομμύρια από τον Ελληνικό λαό;...

Μaria είπε...

1% στους μετανάστες,νόμιμους και μη, η παραβατικότητα?χα,χα,χα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Σε ποιά άλλη ευρωπαική χώρα υπάρχουν τόσοι λαθρομετανάστες?Μετανάστες κατά τους #προοδευτικούς",πολίτες του κόσμου κατά τους πιο #προχό".
Γιατί δεν πηγαίνουν και σε άλλες να χώρες να μπούν παράνομα να δούνε την γλύκα?
Αναρωτήθηκες γιατί?
Όσο για το δίλλημα που βάζεις υπό ποία λογική δεν μπορούν να συνυπάρξουν ταυτόχρονες δράσεις?
Και μέχρι να μπούν οι πολιτικοί στην φυλακή(δηλ ποτέ)πρέπει να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση?
Κλειδαμπάρωσε καλά την πόρτα σου το βράδυ και τον χειμώνα που έρχεται χωρίς δουλειές,αρματώσου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=clCb80OhpW8
Αφιερωμένο στον φίλο ρατσιστή...

Γιάννης νέος γιατρός
http://neosgiatros.wordpress.com/

Μaria είπε...

Κρίμα νέε μου γιατρέ που δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι το #ratsistis# είναι ειρωνικό και αναφέρθηκε επειδή ακριβώς κάποιοι "σπουδαγμένοι",όταν τους αναφέρεις τα προβλήματα που δημιουργούν σε κάθε φιλήσυχο άνθρωπο όλοι αυτοί οι αλήτες, σπεύδουν με ελαφρότητα να τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές.
Εξάλλου οι εύκολοι και μεγαλόσχημοι χαρακτηρισμοί είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας αριστερίστικης αντίληψης που στόχο έχει να μας πείσει ότι σώνει και καλά πρέπει μια ζωή να συμφωνούμε με την δικτακτορία της μειοψηφίας,καθότι μόνο σε αυτήν μπορούν να αναγνωρίζονται δικαιώματα ενώ σε όλους τους άλλους μόνο υποχρεώσεις.
Για αυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Pavlius είπε...

@ ratsistis
eisai apla karagiozis den eimai oute aristeros oute tipota alla atoma san kai esena prepei na ta rixnoun sta skilia toulaxiston sa skilotrofi tha exeis kai mia xrisimotita, eisai anideos kai anistoritos kai apla pisteueis oti sou leei o xoudikos fasistas pateras sou, pou polu pithanon tha exei kai kamia dekaria lathrometanastes anasfalistous sti doulepsitou.. kalitera na katigoriseis olous autous tous kratikous paragodes pou epeidi den kanoun kala ti doulia tous dinoun to dikeoma ston opoiondipote na kanei oti thelei...
@ youlia sobara tora eisai toso ilitha pou prepei na pas se kana nosokomeio gia peiramatozoo na kaneis kai kati xrisimo sti zoi sou, den eisai asteia ksekola eisai apla gelia...

stasink είπε...

" Οταν η ληστεία κατά την διάρκεια της μέρας συναντά την ληστεία της νύχτας "

Αρθρο της καναδής συγγραφέος του βιβλίου " Το δόγμα του σόκ ", Naomi Klein, που δημοσιεύθηκε στις 16 Αυγούστου

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4451:2011-08-21-10-39-35&catid=54:anpolitiki&Itemid=284

snowblind είπε...

@ ratsistis: epeidi fainetai kai apo to onoma sou oti de sou tairiazei i ntropi, safws kai de sou tairiazei kai i eugeneia. vevaia, etsi opws exei ekselixthei o atsarantos, ama se evriza pio pithano na esvine to diko mou sxolio, para tis dikes sou uvreis. o,ti les tha to vreis mprosta sou kapoia stigmi upo morfin anekselegktis swmatikis kai psuxologikis vias. einai epomeno. kalo karkino paliofasista!