Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Από τη χθεσινή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Photos: M.Sp.

57 σχόλια:

fantes είπε...

βρε ατσα εδω εχουνε βουιξη ολα τα μεσα οτι ο δεσποτας την κανει,και μου βαζεις την συναυλια του χατζηγιαννη!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...και τι πρέπει να κάνει ο ατσα δηλαδή, να του κουνήσει μαντήλι;
Και πες πως την κάνει, ποιος νομίζεις ότι θα κάνει κουμάντο; Το ψυχοπαίδι του;
Εκτός αν φεύγοντας πάρει μαζί του και τις ζαρντινιέρες οπότε θα υπάρξει τουλάχιτον κάποιο κέρδος για τα παιδιά της γειτονιάς...

youlia olomplava είπε...

to thema toy Sev. M. Z. einai palaio, to anakinose o ekklhsiastikos typos pro hmerwn! deuteron mhn les tou Atsa ti na dhmosieysei. grapse to sxolio sou h dhmosieyse diko sou blog!

ΠΕΡΙΚΛΗΣ είπε...

Ti egine xrisimopoieis atsarante to blog gia na diafimiseis tis mbiznes sou?e?tis darras giati den tin ebales?a xexasa exete kontra oi diafimistikes....e oxi omos na xrisimopoieis to blog gia ta symferonta sou....

Ατσάραντος είπε...

@ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Άλλη φορά θα σου στέλνω τα ποστ για προέγκριση. Επειδή, όπως μπορείς να διαπιστώσεις, πάρα πολλοί συμπατριώτες στέλνουν φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις σε όλη τη Ζάκυνθο, βγάλε σε παρακαλώ ένα πρόγραμμα που θέλεις να πηγαίνουν να τραβάνε φωτογραφίες.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ είπε...

@Atsarante

Τις ειρωνειες σου αλλου.......Για να μην πω περισσοτερα.....

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνει ο Ατσάραντος να προβάλλει τις δουλειές του (αν είναι έτσι) από το blog ΤΟΥ.

Μακάρι να κάνει κι άλλες δέκα δουλειές, άλλες είκοσι, και να τις "διαφημίζει" κι αυτές όσο θέλει. Χαρά μας να τις βλέπουμε τέτοιες δουλειές, αναβαθμίζουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Ούτε είναι καθόλου υποχρεωμένος να προβάλλει και τη δική μου τη δουλειά για λογαριασμό μου - ας το κάνω εγώ, αν βέβαια είμαι άξιος.

Η ανάγνωση συγκεκριμένων blog νομίζω δεν είναι υποχρεωτική για κανέναν, κι όποιου δεν του γουστάρει κάποιο, υπάρχουν κι αλλού πολλές πορτοκαλιές.

Εκτός βέβαια κι αν του τρώει τόσο τα σωθικά ο φθόνος, που φαίνεται να ξεχειλίζει αφρίζοντας μέσα από τα φραγκοχιώτικα γραφόμενά του, διαβάζοντας για τις μεγάλες επιτυχίες άλλων, ώστε δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του!...

Τότε, έχει την συμπάθειά μου, ο δύστυχος, που φθονεί εκείνους που κοιτάει από πολύ μακριά, "μικρός" και μόνος μες την πικρή μιζέρια του, που τον παρασύρει να γράφει τέτοιες ανοησίες.

Περαστικά του και θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της συναυλίας, τους ευχαριστούμε για μια υπέροχη μουσική βραδιά γεμάτη φρεσκάδα, χαρά και νιάτα!

rouf είπε...

@Laska

OTI SPERNEI O KATHENAS THERIZEI.

Ατσάραντος είπε...

@ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Από απειλές και ρουφιανιές είμαι χορτάτος.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ είπε...

@ atsarante


Ρε ατσαρατε υπαρχει μεγαλυτερος ρουφιανος κ γλυφτης απο σενα????Δεν σε απειλω σε προειδοποιω....Γιαυτο αλλου αυτα....

fantes είπε...

Για ηρεμηστε ολοι.Την πλακα μας κανουμε και λεμε και καμοια μαλ...α να περνα η ωρα.@Laska πριν διαβασω την αναρτηση σου νομισα οτι αναλυεις την οικονομικοπολιτικη κατασταση της Ελλαδας,δεν θα το σχολιασω.@youlia το εχω ξαναπει, στην περιπτωση σου η επιστημη εχει σηκωση χερια και ποδια ψηλα!!!!

youlia olomplava είπε...

@fantes pali ma....hler akouges arxizei na dixnei!

zoulapi είπε...

laska kalo olo auto to kirilato vrisimo pou mono kakia dixnei alla thelo na sou uprnthimisw oti den moreis na prosvaleis etsi ton allon..........prosexe mporei piso ap ton ypologisti sou na to paizeis eksipnakias alla den nomizw na ta les kai para eksw auta.......a kai an douleies san ki autes anavathmizoun kai omorfainoun ti zwh sou tote lupame.

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι.

ΜΗΝ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ! ΔΕΝ ΦΤΆΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ευχαριστώ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ είπε...

@lasκα

Laska gia laskarise ligo mipws eisai kanena apo ta tsirakia tou atsarantou?auta pou grafeis stis liges grammes sou na sto pw xwriatika egw prosopika ta katourw...giati tipota pseutokoultouriaris dithen tha eisai k sy......

Ανώνυμος είπε...

Στους αγαπητούς κυρίους, που παντού βλέπουν "τσιράκια", "ρουφιάνους" και "γλείφτες" (κρίνοντας αναμφίβολα από τον εαυτό τους) ή αδυνατούν να αισθανθούν ότι μια μουσική καλοκαιρινή εκδήλωση αναβαθμίζει την (από τα ίδια τα λεγόμενά τους υποβαθμισμένη) ζωή τους, απαντώ ότι ευτυχώς που αποτελούν μια μικρή μειονότητα, άρα βράζουν μικροί και μόνοι τους στο πικρό ζουμί τους.

Η εκδήλωση τιμήθηκε από πάρα πολύ κόσμο που διασκέδασε και πέρασε πολύ καλά, σε πείσμα των "ξυνών". Φαίνεται ότι οι "ξυνοί" χαίρονται μόνο με καταστροφές και συμφορές, αφού τους είναι τόσο δυσάρεστες οι συναυλίες και ο πολιτισμός, έστω κι αυτός των ποπ τραγουδιών, που είναι βέβαια πέρα και πάνω από το χωριουδάκι τους.

Όσους ανδροπρεπείς λεβέντες της φακής μιλούν για εξυπνάκηδες πίσω από πληκτρολόγια, και αμέσως μετά απειλούν κιόλας με τον γελοίο και παιδαριώδη τρόπο τους, τους προκαλώ να παραθέσουν τα τεκμηριωμένα στοιχεία τους που θα αποδείξουν ότι έχω άδικο σε κάτι από εκείνα που έγραψα. Αλλιώτικα, τους επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς τους.

@ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ - Προσέχετε αγαπητοί μου τρεις μάγοι, μήπως εκεί που τα κατουρείτε όλα κατουρηθείτε και πάνω σας, και μετά δεν σας πλησιάζει ούτε ψευτοκουλτουριάρης με τη μάνικα για να σας καθαρίσει από την κατρουλίλα!

Όσο για σένα, ρε Περικλάκια, τι το λες και το ξαναλές αγόρι μου και δεν το κάνεις; Γιατί κολώνεις; Σκίστον τον Ατσάραντο!
Μου θυμίζεις πολύ τον Ζήκο, που φώναζε "Μαλώνεις; Μαλώνεις;", κι όταν ο Ρίζος του είπε "Μαλώνω, ρε!", του απάντησε "Εγώ δεν μαλώνω - τον εξευτέλισα!"
(Νάσαι καλά, μ' έκανες και γέλασα!)

@Γενικά στους "ξυνισμένους": Μας πείσατε με τον πολύ αστείο τρόπο σας, ότι δεν θέλετε να γίνεται τίποτε καλό ή πολιτισμένο στο νησί, αν δεν το "εγκρίνει" η αφεντοξυνομουτσουνάρα σας (ή ίσως αν δεν κερδίζετε ΕΣΕΙΣ χρήματα απ' αυτό), άσχετα αν προφανώς δεν είστε ικανοί να κάνετε καλά τίποτε άλλο παρά να ...γκρινιάζετε.

Περαστικούλια σας, αγόρια και κορίτσια. Σας συμπονώ.

Μπράβο και πάλι μπράβο στους διοργανωτές της συναυλίας, μπράβο και στον Ατσάραντο!

(Περικλάκια, εσύ που ξέρεις, τον έγλυψα καλά ή να προσπαθήσω πάλι;)

zoulapi είπε...

@ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ min anarotiesai einai polla ta tsirakia tou atsarantou edo mesa min sou po i poio poloi.......e entaksei more otan kapoios leei aspro kai exei dikio kalo einai na yparxoume aloi deka na poune mayro.......ela atsarante vromas apo makria pleon....

Ανώνυμος είπε...

@zoulapi

Ναι, έχεις δίκιο zoulapaki, ο Ατσάραντος έχει οργανώσει μεγάλη ομάδα από τσιράκια για να υπερασπιζόμαστε από το blog τα συμφέροντά του και να λέμε φριχτά ψέματα (όπως π.χ. ότι ο Πολιτισμός και η μουσική είναι καλά πράγματα).

Μου φαίνεσαι πολύ μεγάλος αητός, zoulapi! Δεν σου ξεφεύγει τίποτα!

Να πας τώρα να κλάψεις μαζί με τον Τρεις Μάγοι, πρόσεχε όμως μη σε κατουρήσει εκεί που θα κλαίτε παρέα! (Του φεύγουνε λίγο.)

@ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Ρε Περικλάκια, τι θα γίνει; Μας είπες και μας ξανάπες (λεβέντικα) ότι θα "πεις περισσότερα", "προειδοποίησες" τον Ατσάραντο και περιμένουμε όλοι τις μεγάλες και φοβερές αποκαλύψεις σου για το εγκληματικό ποιον του!

(Κι αντί λοιπόν να σε λένε εσένα "ψεύτη" και "συκοφάντη" κάποιοι εδώ πέρα, σε υπερασπίζονται κιόλας! Και μας γράφουν για "τσιράκια"! Εκείνοι που οι ευαίσθητες ψυχές τους ενοχλούνται από το "κυριλάτο βρίσιμο" δεν ενοχλήθηκαν καθόλου μα καθόλου από τους χαρακτηρισμούς "ρουφιάνος" και "γλύφτης" που χρησιμοποίησες εσύ! Στα χωριά μας κάτι τέτοιους γλοιώδεις τύπους με διπλή ηθική τους λένε "παλιοζουλάπια" - ω, ναι!)

Η μικρή, ασήμαντη μειονότητα εκείνων που δεν θέλουν να περνά καλά ή να πετυχαίνει κανένας, επειδή αυτοί θεωρούν τον εαυτό τους αποτυχημένο κι είναι προφανώς δυσαρεστημένοι από την επιτυχία των άλλων ικανοποιώντας έτσι τον (μικρο)ψυχισμό τους, καλά θα ήταν να ξανασκεφτεί λίγο τα πράγματα.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περνάει με φθόνο και γκρίνια.

zoulapi είπε...

laska ola auta pou les egw ta akouw verese.......kai poloi aloi edo mesa......aloste fenetai apo ta logia sou oti to mialo sou einai mikrou paidiou.....kai den enow tin athootita alla ton klapsouriko tropo pou milas......pos loipon kapoios na se parei sta stovara????ego den exw mathei na klew exo mathei omos to allo pou leei......opou den piptei logos........ravdos alla opoios einai gia lipisi kai den piptei oute ravdos piptei giaourti..........

fantes είπε...

μμ

fantes είπε...

Αφοδευσε υμας φιλτατε laska

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό zoulapi (εσύ και οι "πολλοί άλλοι" στον καθρέφτη σου), το να μην με παίρνουν στα σοβαρά κάτι τύποι με διπλή ηθική σαν κι εσένα είναι πολύ μεγάλη δικαίωση για όσα γράφω... Σ' ευχαριστώ.

Ο λόγος σας (εσένα και των άλλων του ιδίου φυράματος) είναι τόσο βαρύς και ασήκωτος, που πρέπει να πάτε αμέσως στον κατρουλιάρη Τρεις Μάγοι να σας βραβεύσει κατάλληλα, να δροσιστείτε που κουβαλάτε τόσο ...βάρος!

Όσο για τη ράβδο, ξέρεις φαντάζομαι που ακριβώς να την βάλεις... με προσοχή, όμως. Μπορεί να σε βοηθήσει ίσως και το γιαούρτι!

Αυτά, διότι πίσω από τους υπολογιστές ορισμένοι κάνετε πολύ τους έξυπνους (ώπα, πού το άκουσα αυτό, τώρα τελευταία;), αλλά ούτε μια πληροφορία δεν μας παρουσιάζετε που να τεκμηριώνει τις (από αστείες μέχρι ξεκαρδιστικές) απόψεις σας, που ξεχειλίζουν από φθόνο για "εκείνα που δεν φτάνει η αλεπού" (ή το μικρό zoulapi!)...

Από "κουτσαβάκικα" της δεκάρας όμως ξέρετε πάρα πολλά κάποια αγοράκια... Μπράβο σας! Μόνο που δυστυχώς είστε ανήμποροι να εφαρμόσετε τις γελοίες και παιδιάστικες "απειλές" σας, οι οποίες αποκαλύπτουν σε όλους εδώ πολύ καλά ποιοι ακριβώς είστε ως χαρακτήρες και ποιο επίπεδο πολιτισμού επιθυμείτε στη ζωή (συγγνώμη, στη "ζωούλα") σας.

Συνεχίστε όμως παιδιά, ως γελωτοποιοί μου αρέσετε πραγματικά πάρα πολύ και με διασκεδάζετε αφάνταστα! Σας συμβουλεύω να το σκεφτείτε και για καριέρα, θα σκίσετε δίχως άλλο με τόσο ταλέντο.

@ΠΕΡΙΚΛΗΣ (...δεν του έμοιασες στη ρητορεία, πάντως!)

Λόγοι του Περικλάκια του Προειδοποιητή (θαυμάστε πόσες ανδρείες ...τελείες, οι τόνοι μας τελείωσαν!):

(Τις ειρωνειες σου αλλου.......Για να μην πω περισσοτερα.....)

(Δεν σε απειλω σε προειδοποιω....Γιαυτο αλλου αυτα....)

(Στέλλα.........κρατάω μαχαίρι!!.......)

(Είναι..... πολλά τα λεφτά...... zoulapi!............. ... ...)

Ρε κατακαημένε "δεν σε απειλώ" Περικλάκια, πας γυρεύοντας να σε πει "κότα" ο μεγάλος υποστηρικτής σου, το πολύ αυστηρών (διπλών) ηθικών αρχών (και ...κουτσαβάκι) zoulapaki, μετά από τόσες ανδρείες "προειδοποιήσεις" στον "ρουφιάνο" και "γλύφτη" (που παρόλα αυτά γράφεις στο blog ΤΟΥ);

Πού είναι οι μεγάλες αποκαλύψεις σου, ρε Περικλάκια της φακής; Τις............... ξέχασες;

zoulapi είπε...

laska xaxaxaxa......Όσο για τη ράβδο, ξέρεις φαντάζομαι που ακριβώς να την βάλεις... με προσοχή, όμως. Μπορεί να σε βοηθήσει ίσως και το γιαούρτι!dwse mou to e mail sou na sou doso to til mou na sinantithoume kapou na doume ti tha ginei me ti ravdo.......

rouf είπε...

@LASKA
SE PARAKOLOYTHO 3 XRONIA PERIPOU. SOSTA POST, EKSYPNA , XIOUMORISTIKA, ME STOXO ALLA RE FILE KATI DEN PAEI KALA ME SENA.

KANEIS POST MONO SE PRIPTOSEIS POY KATI GINETE KAI O KOSMOS DEN PREPEI NA ASXOLHTHEI.

ME TOYS PAPADES KAI THN EKKLHSIA THN ORA POY MAS ELEGE O DHMARXOS GIA XYTY ME XARTIA APO XYTA

ME TON KOSTA ME TO KYNHGI THN ORA POY MAS ETOIMAZE TO PERIODIKO O DHMARXOS

ME TA PERI THRISKEIAS THN ORA POY STON LAGANA GINONTOYSAN FONIKA KAI O DHMARXOS TO IKSERE ALLA PERIMENE NA GINEI TO KAKO [ OPOS DHLOSE O IDIOS ]


TORA POY KAPOIOS APO TOYS DIOIKOYNTES PAEI GIA VRAVEIO OSKAR STIS OIKONOMIKES EPISTHMES MAS LES GIA THN SYNAYLIA KAI TON ATSARANTO.

ASXOLISE ME TIS GOPES, ENO TRIGIRO YPARXOUN SYNAGRIDES.

Laska είπε...

@zoulapaki
Κι άλλα κουτσαβάκικα; Μου θυμίζεις κάτι νεαρούληδες υποψήφιους νταήδες που μισομεθυσμένοι στα μπαρ φωνάζουν κατακόκκινοι "Έλα έξω ρε!" όταν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με το συνομιλητή τους.

Διότι από επιχειρήματα για τις ανοησίες που μας έγραψες, ακόμα τίποτα! Γιατί δεν είναι πολιτισμός μια συναυλία, zoulapi; Γιατί δεν σε ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί του Περικλάκια;

Κουβέντα γι' αυτά, zoulapaki, μόνο μαγκιές του πρωκτού, που θάλεγε κι ο φιλος μας ο fantes.

Αυτό λοιπόν είναι το επίπεδο της σκέψης σας, ορισμένων κυρίων. Και είστε και τόσο αφελείς από πάνω, που το επιδεικνύετε κιόλας με περηφάνεια σαν γαλόπουλα, αντί να ντρέπεστε...

Παίξε λοιπόν μόνος με τη ράβδο όπως πολύ καλά σου υπέδειξα, κι άσε τις ανόητες μαγκιές σου για το γήπεδο όπου σε παίρνει να λες τέτοιες ανοησίες, zoulapaki. Εκεί συνήθως συχνάζουν κι άλλοι που ανήκουν στην ίδια "λογική", του "κουτσαβάκη" χαζονταή, που το έλλειμμα μυαλού το αναπληρώνουν (νομίζουν) με τις ηλίθιες μαγκιές τους (και δυστυχώς ούτε καν εκεί φαίνεσαι καλός!).

Αν θες όμως στο μέλλον να σε υπολογίζει ο κόσμος, να έχεις επιχειρήματα, επειδή κανείς δεν σε φοβάται, κουτσαβάκι - zoulapaki.

Τη ράβδο σου, το γιαούρτι σου και περπάτα!

@rouf
Αγαπητέ rouf,

Ασχολούμαι μ' εκείνα τα οποία γνωρίζω και μπορώ να τεκμηριώσω την άποψή μου (σε αντίθεση με κάποιους άλλους που αναφέρεις, που αν μπορούσαν, θα "τεκμηρίωναν" τις απόψεις τους χτυπώντας το συνομιλητή τους, επειδή βέβαια δεν έχουν άλλο τρόπο, οι καημένοι).

Επίσης, ασχολούμαι μ' εκείνα που πολλοί θα θεωρούσαν ασήμαντα ή κοινή πρακτική στην κοινωνία μας, επειδή θεωρώ ότι απ' αυτά διαμορφώνεται μια εσφαλμένη και καταστροφική νοοτροπία, της αυθαιρεσίας, της θρασυδειλίας, της βαρβαρότητας και του νταηλικιού (βλέπε π.χ. κυνήγι, zoulapi, Περικλάκιας ο Μέγας Προειδοποιητής και λοιποί), η οποία νοοτροπία οδηγεί, ανέχεται και δημιουργεί πολλές φορές τα μεγάλα στραβά που αναφέρεις.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να διορθώνουμε από τα καθημερινά, τα κοντινά μας και θα φτάσουμε γρήγορα και στους λόγους που υπάρχουν διεφθαρμένοι αιρετοί, φονικά στο Λαγανά (να τα νταηλίκια που λέγαμε) κι όλα τ' άλλα που αναφέρεις.

Αν όμως εσύ γνωρίζεις περισσότερα για όσα γράφεις, είμαι έτοιμος να διαβάσω με προσοχή τα στοιχεία που διαθέτεις και να γράψω τη γνώμη μου, αν βέβαια μπορώ να διαμορφώσω μια τεκμηριωμένη γνώμη.


@ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Ακόμα οι αποκαλύψεις, ρε βαρυσήμαντε Περικλάκια; Πού κρύφτηκες;

Ούτε το zoulapi δεν σε υποστηρίζει πια, διότι παρόλη την νταηλίδικη αφέλειά του κατάλαβε ότι καλύτερα να μαζώξει την ουρίτσα του, για να μην εξευτελιστεί κι άλλο...

zoulapi είπε...

laska ayto akrivos sou lew.....ela na milisoume politismena apo konta kai na mou peis akoma pio politismena kai apo konta auth ti fora ti na kano me ti ravdo........sto leo giati apo ti fenetai eisai megalos thrasidilos kai nai otan vrizeis kapoion piso apo enan ypologisti na exeis ta ar......dia na toy to peis kai apo konta kai oxi na ton apokaleis koutsavaki kai pseutomagka ......esu ekanes magies vrizontas kai twra katigoreis emena giati sou antapodosa aleitheia den prepei na eisai sta kala sou.kai sto kato kato poios sou eipe oti thelo na me ypologizei o kosmos????ego ti gnomi mou lew kai episis akouo kai ti gnomi twn alonon.... ...... kai oxi politismos den einai mia sinaulia apo dithen kalitexnes pou koroideuoun kai thamponoun me tin pseutolamsitous esena kai kati anohta koritsakia pou tsirizoun les kai idan na min po ti.....loipon alli fora na min petas vrisies ama den exeis to tharos na tis peis kai katamoutra.....esu ginesai rezili....Μου θυμίζεις πολύ τον Ζήκο, που φώναζε "Μαλώνεις; Μαλώνεις;", κι όταν ο Ρίζος του είπε "Μαλώνω, ρε!", του απάντησε "Εγώ δεν μαλώνω - τον εξευτέλισα!"
(Νάσαι καλά, μ' έκανες και γέλασα!)

Laska είπε...

Zoulapaki,
Μάθε πρώτα να υποστηρίζεις σωστά τις "απόψεις" σου και να φέρεσαι σαν άντρας πίσω από τον υπολογιστή, όπου όπως όλοι εδώ είσαι ανώνυμος, και μπορεί κάποτε, όταν μεγαλώσεις, να σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις κι αλλιώς... διότι προς το παρόν φαίνεσαι πολύ λίγος και αυτοχαρακτηρίζεσαι όπως εγώ απλά σε περιγράφω, από τη συμπεριφορά σου.

Δεν μας απάντησες: Γιατί δεν ενοχλήθηκες από τους χαρακτηρισμούς του Περικλάκια, αλλά μόνο από το "κυριλάτο βρίσιμο"; Έχεις λοιπόν διπλή ηθική, χαρακτηριστικό των άνανδρων και δικαίως δεν μας γεμίζεις το μάτι.

Αν δεν θέλεις να σε υπολογίζει ο κόσμος (δικαίωμά σου), αυτό λέγεται αντικοινωνικότητα. Αν εσύ το θεωρείς προσόν, να το ξανασκεφτείς.

Δικαίωμά σου βέβαια να μην σ' αρέσει ένας καλλιτέχνης (που δεν τον φτάνεις βέβαια ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι, zoulapaki), αλλά με ποιο ειδικό βάρος της προσωπικότητάς σου και της καλλιτεχνικής σου κατάρτισης στηρίζεις τους χαρακτηρισμούς "δήθεν καλλιτέχνες" κτλ. που γράφεις;

Έχουμε λοιπόν πάρα πολύ λογικά το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι είσαι ένας κομπλεξικός τυπάκος, που ζηλεύει αφόρητα π.χ. το γεγονός ότι τα κορίτσια στη συναυλία τρελλαίνονται για τον Χατζηγιάννη και τις επιτυχίες του, ενώ εσύ, με τις σαχλομαγκιές σου και τις άλλες αηδίες δεν τραβάς την προσοχή των γυναικών και δεν πείθεις ως άνδρας, και γι' αυτό προσπαθείς (στα όνειρά σου) να το κάνεις με τη ράβδο (μάλλον θάχεις αρπάξει αρκετές στη ζωή σου!)...

Εκτός βέβαια και το καλλιτεχνικό σου ύψος (που από σεμνότητα δεν μας το αποκαλύπτεις) είναι τέτοιο, που σου δίνει το δικαίωμα να κοιτάς τον Χατζηγιάννη και τον ποπ πολιτισμό από ψηλά (ως ...αητός που είσαι!)... Ενημέρωσέ με για ν' ανακαλέσω!

Γι' αυτό σου λέω zoulapaki, για να ζητάς τα ρέστα πρέπει πρώτα να έχεις δείξει διαγωγή - και η δική σου είναι επιεικώς για κλάματα.

(Ευχαριστώ για την αντιγραφή, μαθαίνεις σιγά - σιγά, έστω αντιγράφοντας.)

Τη ράβδο σου λοιπόν, το γιαούρτι σου και περπάτα! Εδώ, το "γήπεδο" δεν σηκώνει νταηλίκια και δεν υπόκειται στους νόμους της αλητείας... (δεν τόξερες, δεν ρώταγες;).

@ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Ρε Περικλάκια, θύμωσε το καημένο το zoulapi και έχασε την ψυχραιμία του! Αυτός σε υπερασπίστηκε, τρώγοντας τα μούτρα του, εσύ που είσαι, τώρα που τις "αρπάζει";

Άλλος άνδρας μεγάλου (προειδοποιητικού) αναστήματος!

Δεν θα μας εξηγήσεις τελικά ρε Περικλάκια, γιατί είναι "ρουφιάνος" και "γλύφτης" ο Ατσάραντος;

Μaria είπε...

Όταν με το καλό "ανακουφιστείτε",σας παρακαλω καθαρίστε απο τα σχόλιά σας τις φράσεις που δεν τιμούν ούτε εσάς,ούτε τον atsaranto που τις ανέχεται.
Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την παρέμβαση.

Laska είπε...

akis,

Συγγνώμη που σε στενοχωρήσαμε, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

Κάποιους όμως αδικείς με το σχόλιό σου. Αν θέλεις να κάνεις τον ρυθμιστή σε μια συζήτηση που δεν συμμετείχες και δεν έγραψες καν τη γνώμη σου, τουλάχιστον διάβασε τα σχόλια από την αρχή, και μετά γράψε παραινέσεις.

Αυτά επειδή προφανώς δεν διάβασες όλα τα σχόλια, αν όμως το είχες κάνει θα έβλεπες ότι ο Ατσάραντος ανέχτηκε και άφησε αναρτημένα (προς τιμή του) πολλά περισσότερα από εκείνα που επιλεκτικά σε ενόχλησαν.

Η τσάμπα μαγκιά, η βαρβαρότητα, η θρασύτητα, η μιζέρια και η συκοφαντία πρέπει ν' αντιμετωπίζονται παντού με τον τρόπο που τους αρμόζει - αν δεν τον ανέχεσαι, μπορείς κάλλιστα να μη διαβάζεις.

Εκτός κι αν επιθυμείς να ακούγονται μόνο οι νταήδες χωρίς αντίλογο, αυτοί που μιλούν για "δήθεν καλλιτέχνες" ενώ δεν ξέρουν ούτε καν να γράψουν στην Ελληνική, και να θεριεύουν οι νοοτροπίες που χαρακτηρίζονται από τη θρασύτητα ορισμένων φθονερών και σαχλών τύπων, που συκοφαντούν πίσω από αρχαιοελληνικά ονόματα που δεν τους αξίζουν.

Του zoulapiou σίγουρα του φαίνεται πολύ πικρό το φάρμακό του - αλλά αυτό έπρεπε να πάρει για να μισοσυνέλθει (κι έχει και συνέχεια, αν χρειαστεί, όση θέλει - το τραβάει φαίνεται ο οργανισμός του το "ξεβράκωμα").

Μaria είπε...

Δικαιολογημένα μέσα στην αναταραχή σου δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα.
Και φυσικά αναφέρομαι σε επιλεκτικές εκφράσεις πεζοδρομίου που δεν μπορούν να κατέχουν-και από τις δύο μεριές-θέση επιχειρημάτων.
Σε ποιανού τον πρωκτό από εσάς θα μπεί τελικά η ράβδος,αν συνοδευτεί με γιαούρτι ή οχι,αν κατουριόσατε αναμεταξύ σας ή όχι,δεν μπορεί να μας αφορά και κυρίως η απάντηση δεν μπορεί να είναι "ας μην τα διαβάζετε".
Αλλά όπως προείπα δεν φταίτε εσείς.

Laska είπε...

akis,

Πού ακριβώς βλέπεις είτε εμένα είτε το zoulapi να γράφουμε για "ποιανού τον πρωκτό θα μπεί τελικά η ράβδος";

Εγώ έγραψα "Όσο για τη ράβδο, ξέρεις φαντάζομαι που ακριβώς να την βάλεις... Μπορεί να σε βοηθήσει ίσως και το γιαούρτι!"

Ο καθένας μπορεί, ανάλογα με το μυαλό που διαθέτει, να φανταστεί αυτό που τον εκφράζει και να κάνει τους δικούς του συνειρμούς...

Ακόμα όμως και το zoulapi ήταν αρκετά έξυπνο, ώστε να αφήσει το θέμα να αιωρείται στη ...φαντασία. Δεν τον συνέφερε, κιόλας...

Να θυμάσαι, akis, δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις, βρώμικα μυαλά υπάρχουν.

Όσο για το κατούρημα, βάλτα με τον Τρεις Μάγοι, αυτός πρωτοκατούρησε την κουβέντα (μετά κατουρήθηκε απάνω του και πήγε ν' αλλάξει!)...

Ή εγώ σου φταίω, που ο fantes ήθελε απεγνωσμένα να τον αφοδεύσω; Το ζήτησε βέβαια πολύ ευγενικά, αλλά δεν μπορώ να τον ικανοποιήσω... δυστυχώς!

Όσοι λοιπόν έχουν τη δηλητηριώδη συμπεριφορά του συκοφάντη Περικλάκια, την αστεία του καλλιτεχνικού κριτικού και υπερασπιστή του Περικλάκια zoulapiou, ή την ευωδιασμένη του κατρουλιάρη Τρεις Μάγοι και των λοιπών αξιότιμων κυρίων, πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν κι άλλοι που αν υπάρξει ανάγκη μπορούν να μιλήσουν επίσης πολύ καλά στη γλώσσα τους, μπορεί μάλιστα και καλύτερα από την αφεντιά τους.

akis, το blog έχει κυρίως σατυρικό χαρακτήρα. Υπερφίαλες συμπεριφορές κι "απόψεις" όπως εκείνες των πιο πάνω κυρίων, που έχουν την απατηλή εντύπωση ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το άτομό τους και ότι με το νταηλίκι θα επιβάλλουν την "άποψή" τους χωρίς τεκμηρίωση, είναι ιδανικοί στόχοι για διακωμώδηση - κι εμένα μ' αρέσει ο Αριστοφάνης (όπως είπε κι ένας πολύ σπουδαίος υψηλός πολιτικός άνδρας της Περιφερείας μας, με απίστευτα σημαντική θέση σε Συμβούλιο).

Εσύ, αν δυσαρεστείσαι, μπορείς να μη μας διαβάζεις (αλλά, μάλλον δεν έχασες λέξη).

Μπορείς επίσης να μην επισκεφθείς ξανά το blog. Δεν είναι υποχρεωτικό, ξέρεις.

Είναι εξάλλου προφανές ότι η ανάγνωση των κειμένων εδώ σου δημιουργεί περίεργους συνειρμούς - κι ένα σατυρικό blog δεν είναι μέρος για σεμνότυφους.

Κι ούτε μας είπες τη γνώμη σου για τον Χατζηγιάννη!

ΠΕΡΙΚΛΗΣ είπε...

@
laska
auta pou les re zontobolo ta akouw beresai k exw eidi katourithei apo ta gelia.....kati san k sena tous pairnw me tis lemonokoupes...alla epeidi eisai kota pou den gennaei steile mou prosopiko email na ta poume k apo konta k oxi na kribesai piso apo ena pc k na les autea tis thewries tou kolou......

Laska είπε...

Περικλάκια,

Εμφανίστηκες επιτέλους, μόνο για να συνεχίσεις τις γελοιότητες; Σκουπίσου λοιπόν από τα κάτουρά σου και διάβασε, να "γελάσεις" κι άλλο.

Εγώ δεν σου χρωστάω απολύτως καμία εξήγηση, εσύ αντίθετα θα πρέπει να μας εξηγήσεις για ποιο λόγο αποκάλεσες "ρουφιάνο" και "γλύφτη" τον Ατσάραντο (και μετά, αφού "προειδοποίησες" έγινες καπνός, αφήνοντας το κακόμοιρο zoulapi, που λόγω διπλής ηθικής δεν το ενόχλησαν καθόλου οι ύβρεις σου, να σε υπερασπιστεί και να φάει άσχημα την πονηρή μουσούδα του).

Αν λοιπόν δεν δικαιολογηθείς, ΕΣΥ αποδεικνύεσαι ένας κοινός συκοφάντης, ένας φθονερός άνανδρος που κρύβεται πίσω από έναν υπολογιστή και κατηγορεί τους άλλους χωρίς άλλα στοιχεία.

Όσο λοιπόν δεν καταφέρνεις να χαρακτηριστείς ως έντιμος από αυτά που γράφεις εδώ, από πού κι ως πού περιμένεις ότι θα θέλω να γνωρίσω ένα τέτοιο αστείο, δύσοσμο υποκείμενο όπως εσύ από κοντά;

Προσέχω τις γνωριμίες μου Περικλάκια, και προπαντός αποφεύγω τους χαμερπείς συκοφάντες και τα χαζοκουτσαβάκια, που (στα πολύ βαθιά, κομπλεξικά τους όνειρα) παίρνουν τους άλλους με τις λεμονόκουπες (αντί να τις τρώνε, μπας και γίνουν κάποτε έξυπνοι).

Ό, τι έχουμε να πούμε, Περικλάκια, θα το πούμε από εδώ, εδώ είναι το "γήπεδο", όχι εκεί που θέλεις εσύ, αλλά δυστυχώς για σένα εδώ δεν ισχύουν οι νόμοι του υποκόσμου και της αλητείας, ούτε αξίζουν φράγκο οι φοβέρες κι οι τραμπουκισμοί ηλιθίων νταήδων.

Εδώ ο καθένας κρίνεται από εκείνα που γράφει.

Το να με αποκαλεί όμως διάφορα ένας κοινός συκοφάντης είναι πολύ μεγάλη τιμή και σ' ευχαριστώ πολύ γι' αυτό, επιστρέφω δε τους χαρακτηρισμούς σου, ακόμα κι αυτούς που απέδωσες στον Ατσάραντο, αφού είσαι τόσο άνανδρος, ώστε αντί τουλάχιστον να ζητήσεις συγγνώμη για το σφάλμα σου (και να την έχεις), θες και τα ρέστα από πάνω.

Το όνομα "Περικλής" δεν το αξίζεις ούτε καν ως ψευδώνυμο, το αποδεικνύει η γλοιώδης συμπεριφορά σου.

Και τέλος, ξέρεις πολύ καλά που να βάλεις κι εσύ τις λεμονόκουπές σου, με ή χωρίς γιαούρτι, αστείο κουτσαβάκι.

(akis, παρακαλώ πολύ, μην πάει πάλι το μυαλό σου σε πρωκτούς, στο τέλος θα μπουν ιδέες στο zoulapi, που είχε βάλει τη ράβδο του στο γιαούρτι για να βρει το βάθος του κεσέ!!)

zoulapi είπε...

laska akoma mazi mou asxoleise????afou den aksizo tin prosoxh sou......exeis grapsei 200 sxolia kai les akrivos ta idia.....diafoneis me 100 atoma esu omos exeis to dikio....akou...1o os anafora tin enoxlisi mou pros ton perikli pou eipe oti eipe gia ton atsaranto den me enoxlise giati exw tin idia akrivos gnomi....gia pia dipli ithiki loipon mas milas?2o to gipedo laskako den einai edw kai min to ksana grapseis giati gelane me sena.....to gipedo einai tet a tet ekei pernoun aksia ta logia i prakseis i vrisies i apeiles ta panta kai oso gia tin dikeologia oti dhthen den thes na gnoriseis atoma san kai emas den tha apaksiouses na mas apantiseis san iperano pou eisai.....mporei ego na min mporo na xaraxtiristo edo os entimos me auta pou grafo(kata tin diki sou adinami apopsi panta)alla exw to tharos na gnoriso opoiondipote apo konta apla kai mono gia na sizitisoume kai na mou pei kai apo konta oti mou leei kai edo mesa....den nomizo na se apileise kaneis min fovase......alla fovase giati sto exo ksanagrapsei eisai enas thrasidilos kai misos.....kripsou loipon kai lege ta edo mesa auta giati an pote sinantithoume xoris na se ksero sigoura den tha mou ta les ayta......3o min milas ESU gia anandrous 4o se ayto pou eipes oti den uparxoun vromikes skepseis alla vromika miala exeis apolito dikio.....ego molis mou to eipes amesos katalava pou mou protineis na valo tin ravdo me tin votheia tou giaourtiou.....alla den thes na sinantithoume ti na sou kano????5o mporeis na ikanopoihseis mono me ta logia ...kai anaferomai ston afodeumo tou fante....6o den arkei na mporeis na milas mono stin glosa mas alla kai na prateis kiolas.....alios moko giati ayto ksereis arage pos legetai????kai gia to telos tha sou po kati gia xiliosti fora......ego opoia kai an einai i gnomi oti kai an lew oti kai an grafo oti kai an kano exo to tharos otan kapoios me prosvalei na kano ta adinata dinata gia na ton kano na pleirosei.....opoies kai an einai kai gia mena oi sinepeies....twra sti periptosi sou den mporo na to kano alla apo tin aloi aisthanomai dikeomenos gia ti oloi eidan ti eisai................

rouf είπε...

@laska
VRE LASKA ASE THN KOYVENTA NA PAEI STO DIAOLO. AFOU VLEPEIS OTI MERIKOI THELOUN ME OPOIO TROPO NA APODEIKSOUN OTI EINAI SYKOFANTES.

O IDIOS O ATSARANTOS DEN EXEI DOSEI SYNEXEIA STO THEMA , TI DIAOLO TO SYNEXIZEIS???

O KOSMOS EXEI ALLA PROVLHMATA KAI TA KSEREIS KALA, MHN KATANTAME OMOS TO BLOG KAFENEIO [ NTEGKE THA ELEGA ] GIA ASKOPA PRAGMATA KAI PROPANTOS GIA PROVOLH MERIKON POY SE SYNEXEI VASEI SYKOFANTOUN.


PAME GIA ALLA, EXEI YLIKO...P.X.

DEN THA ERTHEI LEEI KANEIS EPISIMOS GIA TON AGIO FETOS [ AKOU KAOYRA POY EXOUNE ]

TA SKOUPIDIA LEEI META THS EKLOGES THA TO KSANAKOITAKSOUN GIATI MALLON THA TA PHGENOUME STA STROFADIA OPOY APO EKEI THA PERNOUME NERO

OI SERVOI LEEI KANOUN PARAPONA GIATI 195 EURO GIA DEKA MERES EINAI POLLA KAI KOITANE MHPOS MPORESOUN KAI TO PANE STA 190 EURO.

TO ASTYNOMIKO TMHMA LEEI THA METAFERTHEI STO KALIPADO GIA NA YPARXEI ISXYRH ASTYNOMIKH DYNAMH EPI TOPOY [ GIA NA MHN TREXOUNE KATHE TREIS KAI LIGO ]

O GIDA LEEI STAMATAEI NA GRAFEI POIHMATA DIOTI DEN TO ENEKRINAN TO EPIDOMA TYFLOTHTAS

GNOSTOS FOTOGRAFOS EKANE LEEI AITHSH GIA FOTOGRAFOS STON BARAC OBAMA KAI MALLON THA TON PROSLAVOUN

KAI SY KATHESE KAI ASXOLHSE MORE ATHEOFOVE ME TO ZOULAPI KAI TON PERIKLI?

ELEOS POY LEEI KAI ENAS GNOSTOS, TOSH MORFOSH KAI ASXOLHSE ME GOPES MORE FILE.

ANTE [ DEN SOU LEO KAI TOY XRONOU GIATI KSERO OTI EISAI ME TO CERN ] KAI KALO YPOLOIPO KALOKAIRIOY

Laska είπε...

zoulapaki,

Σκούζε τώρα όσο θέλεις, αν σ' αρέσει! Μ' αρέσει και μένα.

Είσαι κι εσύ λοιπόν συκοφάντης (τώρα εξηγείται γιατί η μεγάλη υποστήριξη στον συκοφάντη Περικλάκια), εκτός και μας δικαιολογήσεις με στοιχεία γιατί έχεις αυτή τη γνώμη.

Εγώ διαφωνώ μ' όσους χρειάζεται, έναν, δέκα ή εκατό, αλλά παραθέτω κι όσα στοιχεία χρειάζονται.

Τα δικά σου τα στοιχεία πού είναι για τους χαρακτηρισμούς σου, zoulapaki; Ο Περικλάκιας δεν μας εξήγησε, μόνο αηδίες γράφει, εσύ;

Παρατήρησες ίσως ότι εγώ δεν σε αποκάλεσα ούτε ρουφιάνο, ούτε γλύφτη. Μ' αυτά βέβαια που γράφεις, αυτοχαρακτηρίζεσαι. Εγώ απλά σε περιγράφω, ως πολύ αστείο κουτσαβάκι που είσαι - και σε αναγκάζω να γράφεις, να γράφεις... για να σε ...θαυμάσουμε όσο σου αξίζει!

Το γήπεδο είναι εδώ, ανήμπορο zoulapaki, εδώ αν μπορείς απόδειξέ μας ότι είσαι εντάξει. Μέχρι τώρα είσαι λειψός, όπως λειψός είσαι και στο τσάμπα αντριλίκι. Τα κουτσαβάκικα να τα λες εκεί που περνάνε, εδώ αποτελούν τη μεγαλύτερη διασκέδασή μας, να βλέπουμε έναν χαζονταή να παίρνει γερές δόσεις από το "φάρμακό" του!

Με τα υπόλοιπα που γράφεις, απλά φαίνεται η μεγάλη στενοχώρια σου που "ξεβρακώθηκες" και αυτογελοιοποιήθηκες (αλλά, μάλλον είσαι πολύ συνηθισμένος).

Σε λυπάμαι, αλλά τι να σου κάνω, οι συκοφάντες και οι υπερασπιστές τους δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης πουθενά!

Επαναλαμβάνω, με κουτσαβάκια και συκοφάντες δεν επιθυμώ γνωριμίες, αφού ζέχνουν ακόμα κι από τον υπολογιστή, φαντάσου από κοντά τι θα γίνεται.

Επαναλαμβάνω, τη ράβδο και το γιαούρτι (με τα οποία ως γνήσιο κουτσαβάκι "τιμωρείς" όσους σε αμφισβητήσουν) να τα βάλεις εκεί που πρέπει. Ξέρεις εσύ πού!

(akis, μην πάει το μυαλό σου σε πρωκτούς!)

Στη γλώσσα σας (της αλητείας), βλέπεις μπορώ να μιλήσω κι εγώ, αλλά μόνο κατ' ανάγκη. Βέβαια, αυτή είναι η μόνη "γλώσσα" που καταλαβαίνουν κάποια κουτσαβάκια, που αποδίσουν τις ιδιότητες που αναγνωρίζουν στον εαυτό τους συκοφαντικά σε άλλους, επειδή απλά τους φθονούν.

Να μην αμφιβάλλεις ότι όσοι είδαν τι είμαι, είδαν πολύ καθαρά τι είστε κι εσείς - αν αυτό τώρα αποτελεί "δικαίωση" για σένα... μπράβο σου!

Αν ποτέ συναντηθούμε χωρίς να σε ξέρω, ρε χαζονταή, ούτε εσύ θα αποκαλείς "ρουφιάνο" και "γλύφτη" κανέναν, διότι θα έχεις συνέπειες τις οποίες φοβάσαι. Εκεί δεν θα μας λες για ράβδους και γιαούρτια, θα ρουφάς ήσυχα το αυγουλάκι σου!

Αυτά τα κάνεις μόνο από εδώ, που είσαι ένα ανώνυμο zoulapaki - κουτσαβάκι - συκοφαντάκι, που με τα νταηλίδικα και τις συκοφαντίες νομίζει ότι θα αποκτήσει αξία, το καημένο.

(Ξέχασα να το γράψω πρώτο - πρώτο: Μάθε ρε zoulapi πρώτα να γράφεις ελληνικά, και μετά πες "δήθεν καλλιτέχνη" τον Χατζηγιάννη!)

Τη ράβδο σου, το γιαούρτι σου και περπάτα, ανόητο ζουλάπι!

zoulapi είπε...

afou ayta ta kano mono edo ela na sinantithoume......sto xo pei deka fores ti allo thes????ela giati den mou to dineis to rimadi to e mail na deis pos rougaw to augoulaki mou kotoula esu kai i ipostirixtes sou pou kanetai magies mono apo do mesa ela posse fores thes na sto po akoma????entaksei grapse mou tora oti den aksizei na gnoriseis atoma san kai mena......entksei spoudagmene laska......

Laska είπε...

@rouf

Rouf, από μια πλευρά έχεις δίκιο, το αναγνωρίζω. Πράγματι έδωσα πολύ αξία σε δυο κοινούς συκοφάντες (και τους υποστηρικτές τους).

Όμως, υπάρχει λόγος. Κάτι τέτοιοι τύποι προσπαθούν με τις συκοφαντίες και τους λεονταρισμούς να "περνάει" το δικό τους, να έχουν τον τελευταίο λόγο, ενώ δεν μας αποδεικνύουν τίποτα από όσα ισχυρίζονται.

Επειδή ακόμα και στα blog στην Ελλάδα "όλοι κοιτάνε τη δουλίτσα τους", κάτι τιποτένιοι σαν το δίδυμο "ζουλαποπερικλάκια", αντί να γιουχαΐζονται με το που παρουσιάζονται, κάνουν από πάνω και τους καμπόσους.

Βλέπεις, τριάντα αναρτήσεις κι ακόμα δεν μας εξήγησαν τους χαρακτηρισμούς τους, ως γνήσιοι διάτρητοι συκοφάντες (κοινώς: "τρύπιοι").

Ο Ατσάραντος ίσως να τους αγνοεί, όπως τους αξίζει, αλλά εγώ ήθελα να "τεντωθούν" λίγο, για να φανεί σε όλους πόσο μπορεί να αυτοεξευτελιστούν τέτοιοι τύποι, επιμένοντας στις αστήρικτες συκοφαντίες και το φθόνο τους.

Στο έγραψα και πιο πάνω και το εννοώ: Ασχολούμαι με τέτοια, επειδή θεωρώ ότι από κάτι τέτοιες συμπεριφορές, σαν των "κυρίων" αυτών, ξεκινάνε πολλά στραβά που μας ταλαιπωρούν στην καθημερινή ζωή μας.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μορφωμένο, αντίθετα μάλιστα. Απλά συμβάλλω όσο μου επιτρέπουν οι ασήμαντες δυνάμεις μου επειδή θέλω να ζω σε μια κοινωνία που να έχει κάποιες ελάχιστες "προδιαγραφές".

Τώρα βέβαια, αν ο Γ.Ι.Δ.Α σταματήσει πράγματι να γράφει ποιήματα, θα στενοχωρηθώ πολύ!

Πράγματι, δεν έχω καμία σχέση με τη θρησκευτική πλευρά της σημερινής τοπικής εορτής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι (και "καλά μυαλά" σε κάποιους άλλους)!

Αλαλιασμένος είπε...

LASKA ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΤΙΣΕΣ......ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.....ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.....ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......

Μaria είπε...

Aκούς εκεί να αποκαλέσουν "δήθεν καλλιτέχνη" τον Χατζηγιάννη τα παλιόπαιδα.Αυτόν τον βράχο του σύγχρονου πολιτισμού,αυτό το τέρας της νεώτερης πολιτιστικής ιστορίας μας,αυτόν τον φάρο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.Βρέ πού πάμε ,που θα έλεγε και ο Αυλωνίτης.
Βρέ Laska σου έχει περάσει η ιδέα από το μυαλό ότι βλέπουν που αρπάζεσαι και σε δουλεύουν ψιλό γαζί?
Κάθεσαι και κάνεις τον δικηγόρο του καθενός χωρίς να υπάρχει ουσία.Εντάξει,τα είπατε τώρα κάνα δύο μέρες,μας πρήξατε,πήγαινε για κανένα μπάνιο ή καλύτερα πήγαινε να προσκυνήσεις τον Άγιο,φάε και μία φυτούρα πές και του χρόνου μέρα που είναι και άστο να πάει.
Και σείς οι υπόλοιποι σταματήστε να τον πειράζετε και να τον προκαλείτε.
Όπως πολύ σωστά λέει και ο rouf δεν έχετε με τίποτα πιό σημαντικό να αχοληθείτε?
Αμάν πια.

Laska είπε...

zoulapaki,

Σκούζε τώρα όσο σ' αρέσει, μ' αρέσει πολύ κι εμένα, χαζονταή!

Δεν βλέπω ακόμα να δικαιολογείς τους χαρακτηρισμούς σου, αυτό είναι συκοφαντία και ανανδρία.

Δεν είμαι "σπουδαγμένος", απλά έμαθα στο σχολείο μου να γράφω ελληνικά και να απεχθάνομαι τους συκοφάντες, τους ψεύτες, τους μάγκες του πρωκτού (sorry, akis) και τους τραμπούκους.

Στο ξαναγράφω, μαγκιές κάνεις μόνο από εδώ, επειδή είσαι ένα ανώνυμο zoulapaki.

Άσε στην μπάντα τις συναντήσεις μαζί μου, σου είπα ότι με απολίτιστα ζουλάπια και συκοφάντες δεν θέλω γνωριμίες!

Αφού όμως εσύ είσαι τόσο "άνδρας", για ξαναγράψε τους χαρακτηρισμούς "ρουφιάνος" και "γλύφτης" με το όνομά σου, να σε καμαρώσουμε!

Τολμάς, αυγορουφήχτρα zoulapi;

(Και μετά θα σε απολαύσουμε που θα κλαις με μαύρο δάκρυ και θα ζητάς γονατιστός συγγνώμη, αφήνοντας κατά μέρος τα κουτσαβάκικα! Τόσο αξίζεις!)

Τρέμεις, zoulapaki; Καλά κάνεις!

Τη ράβδο σου λοιπόν, το γιαούρτι σου και περπάτα, ζουλαποζούλαπο!

Μaria είπε...

Άμα μάλιστα,όπως λέει ο Αλαλιασμένος πιό πάνω, είσαι και ηλικιωμένος άνθρωπος,είσαι διπλά αδικαιολόγητος.
Πάρτο αλλιώς.

Laska είπε...

Στους υπόλοιπους κυρίους:

Έχω ατελείωτη όρεξη και διασκεδάζω αφάνταστα, μην ανησυχείτε καθόλου για μένα αγαπητοί.

Αν εσείς ανέχεστε τη συκοφαντία ενώ εγώ σας σκοτίζω, καλά κάνετε. Δικαίωμά σας.

Ο Χατζηγιάννης μπορεί βέβαια να μην είναι ο "φάρος του πολιτισμού", αλλά δεν μπορεί να τον αποκαλεί "δήθεν καλλιτέχνη" κάποιος που δεν ξέρει καν να γράφει ελληνικά και ο πολιτισμός του είναι εκείνος ενός κοινού συκοφάντη. Λογικό δεν είναι;

Αν λοιπόν σας "τα σκότισα" (akis, για ποια άραγε λέει;) μπορείτε να μη διαβάζετε (βλέπω όμως ότι δεν σας ξεφεύγει τίποτα - περίεργο!).

Καλό βράδι!

Μaria είπε...

Έκαμε ο Άγιος Διονύσιος!!!
Καλό σου βράδυ.

fantes είπε...

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!

Αλαλιασμένος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zoulapi είπε...

laska esu zitas se mena na po to onoma mou????esu pou eisai o orismos tou deilou?pauw plewn na asxoloume mazi sou gia ti 1on eisai ilikiomenos simfona me ton alaliasmeno kai 2on mparmpa laska mas kseskepase o xatzigianos......an eperna ta logia sou sta sovara tote den eprepe na sou apantaw alla i anagh mou gia gelio htan megalh spoudagmene gramatizoumene mparmpa laska.....an eisai ontos megalos anthropws sou zitaw signomi gia kapoia pragmata pou eipa.....kai den pareksigo vevaia ayta pou mou eipes esu......tha ftaiei i ania....

rouf είπε...

Ο ΛΑΣΚΑ ΚΑΙ Ο "ΖΟΥΛΑΠΟΣ"
ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΗ
ΣΤΟ BLOG ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΝΑΝΕ
ΣΑΝ "ΝΑΤΕΝΕ" ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΘΥΜΩΣΕ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ
Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟYΣ ΑΓΟΡΑΣΕ
ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΕΣ ΒΕΡΕΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ
ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΑΝΕ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΩΔΕΙΑ

ΟΡΕ ΚΑΚΟ ΕΤΟΥΤΟ ΔΩ
ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΙΤΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ
ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΟΡΕ "ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ" ΚΑΙ ΣΥ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ?
ΡΑΒΔΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ
ΤΟ ΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ

ΕΔΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ XABA ΣΑΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΑΣ?

ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ
ΚΙ ΕΓΡΑΨΑ "ΜΑΤΙΝΑΔΑ"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ
ΜΙΑ ΤΡΙΧΟΡΔΗ ΚΙΘΑΡΑ

KAI TOY XRONOU KAI ME KALYTERA MYALA ;)

Laska είπε...

zoulapaki,

Από τον Ατσάραντο θα έπρεπε πρώτα να ζητάς συγγνώμη, όχι από εμένα.

(Οι χαρακτηρισμοί σου αποτελούν τιμή για μένα, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συζήτησης.)

Λέω όμως και πάλι, εσύ που δεν είσαι δειλός όπως εγώ, γιατί δεν γράφεις τους χαρακτηρισμούς που πιστεύεις ότι του αξίζουν με το όνομά σου από κάτω;

(Την απάντηση την ξέρεις, την ξέρουμε κι εμείς.)

Αν θέλεις λοιπόν στο μέλλον να σε σέβομαι εγώ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος εδώ, και να ξεχάσουμε αυτό το ατυχές περιστατικό, μπορείς απλά να γράψεις: "Παιδιά, συγγνώμη, δεν έπρεπε να χαρακτηρίσω έτσι τον Ατσάραντο, χωρίς να παραθέτω στοιχεία. Ήταν μια κακή επιλογή - λυπάμαι".

Αυτά φτάνουν και περισσεύουν για να μην θεωρηθείς δειλός και συκοφάντης και να ξανακερδίσεις το σεβασμό - τα υπόλοιπα, όπως είδες, δεν οδηγούν πουθενά.

Μπορείς λοιπόν να νικήσεις τον εγωισμό σου; Εκεί φαίνονται οι άνδρες, κι όχι από το μέγεθος των μπράτσων τους.

Επίσης, μη μου κάνεις χάρες, δεν έχει σημασία η ηλικία μας, το αν έχουμε βγάλει σχολεία ή όχι, το αν έχουμε λεφτά ή όχι, το αν είμαστε ψηλοί ή κοντοί, μαύροι ή άσπροι.

Σημασία έχει αυτό που λέει ο καθένας εδώ να το υποστηρίζει με στοιχεία. Το παιχνίδι εδώ δεν πρέπει να είναι "στημένο". Άλλο να πεις τη γνώμη σου με στοιχεία κι άλλο να συκοφαντείς.

(Προς πληροφόρησή σου επίσης, πέντε φορές πλατινένιος έγινε ο δίσκος του "δήθεν καλλιτέχνη" Χατζηγιάννη "Το Καλύτερο Ψέμα". Ακόμα κι αν δεν σ' αρέσει εσένα, θα πρέπει να έχεις το θάρρος να παραδεχτείς ότι το κοινό στο οποίο απευθύνεται τον εκτιμά πολύ - και να μην τον βρίζεις, αυτόν και κάθε άλλον, χωρίς λόγο, διότι έτσι παρουσιάζεσαι "λίγος" και φθονερός - που μπορεί και να μην είσαι.)

Γ.Ι.Δ.Α, είναι φοβερό!

rouf είπε...

@laska

DEN EINAI TOY GIDA H MATINADA, DIKIA MOU EINAI.

O GIDA APO OSO KSERO GRAFEI TO EPOS TOY 2011, THA EINAI ETOIMO SE KANA MHNA

rouf είπε...

KAI TO REMIX

Ο ΛΑΣΚΑ ΚΑΙ Ο "ΖΟΥΛΑΠΟΣ"
ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΗ
ΣΤΟ BLOG ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΑΝΕ
ΣΑΝ ΝΑ 'ΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΘΥΜΩΣΕ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΣΙ ΦΟΒΕΡΕΣ
ΜΑ Ο AKIS ΤΣΟY ΑΓΟΡΑΣΕ
ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΕΡΕΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΟΥΤΗ ΕΔΩ
ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΑΝΕ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΩΔΕΙΑ

ΟΡΕ ΚΑΚΟ ΕΤΟΥΤΟ ΔΩ
ΠΟΥ ΕΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΙΤΙΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ
ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΟΡΕ "ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ" ΚΑΙ ΣΥ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ?
ΡΑΒΔΟΥΣ,ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ
ΕΓΙΝΑΜΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ

ΕΔΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ XABA ΣΑΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΑΣ?

ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ
ΚΙ ΕΓΡΑΨΑ "ΜΑΤΙΝΑΔΑ"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΔΩΡΟ ΘΑ 'ΘΕΛΑ.
ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΝΤΑΔΑ.

Μaria είπε...

Πέντε φορές έ?
Και "το Καλύτερο Ψέμμα" έ?
Βρέ τί μου λές.
Άκου με τί κάθονται και ασχολούνται γέροι ανθρώποι.
Και μερικοί από εσάς περιμένετε να βρείτε άκρη και απορείτε πού βρίσκει υλικό η Πάνια.

Laska είπε...

@rouf

Συγγνώμη, με ξεγέλασε η τεχνοτροπία!

Ωραίο και το Remix!


@νίκος

Ναι, αγαπητέ Νίκο, είδες ρε παιδί μου; Πέντε φορές πλατινένιος αυτός, ενώ εσύ το πολύ - πολύ να γκρινιάζεις σε κανα blog!

Νοκ-άουτ ο Χατζηγιάννης!!

(Που, σημειωτέον, δεν μου αρέσει κι εμένα ιδιαίτερα, προτιμώ τον Κλέωνα Τριανταφύλλου!)

rouf είπε...

@laska
KANENA PROVLHMA.

SHM OSO GIA GIA TON KLEONA TRIANTAFYLLOY ISOS H TO KRATOS TIMHSEI [ SE 4 MERES ] ME KAPOIA EKDHLOSEI THN ISTORIA POY AFHSE PISO TOY TOSO SAN TRAGOYDOPOIOS OSO KAI STIXOURGOS. [ XORIS AYTON MERIKOI DEN THA EIXAN ONOMA SHMERA ]

Αλαλιασμένος είπε...

rouf grapse mas kai mia mantinada gia ti malakia pou se dernei......

Αλαλιασμένος είπε...

rouf kai dwstes ston xatzigianni na ths tragoudisei......eeeeeeeeeeeee????????????

rouf είπε...

@ATSA
H LESKH "PHDHXTHKE" HTAN O LOGOS POY MOU TO ESVHSES TO POST??

EAN NAI , SE PARAKALO SVHSE KAI TO POST TOY ALLALIASMENOU "MALAKIA POY SE DERNEI" GIA NA KRATHSOUME KAPOIO EPIPEDO KAI NA STAMATHSOUN H PROSOPIKES EPITHESEIS.

EAN HTAN ALLO MESHMEIO THS MATINADAS O LOGOS POY MOY ESVHSES TO POST THELO NA AKOUSO POIO SHMEIO KAI GIATI?

EYXARISTO