Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο πριν από λίγες ώρες...

...έγινε στο μώλο του Αγίου Διονυσίου, στις 8 το βράδυ, όταν νεαρός Αθίγγανος κατελήφθη από αμόκ και τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι 4-5 άτομα που βρέθηκαν στο δρόμο του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός εργαζόταν στην κατασκευή των παραπηγμάτων του πανηγυριού, όταν διαπληκτίστηκε με τη φίλη του, με αποτέλεσμα να την καταδιώξει στην παραλιακή οδό, κραδαίνοντας ένα μεγάλο μαχαίρι. Η γυναίκα φώναζε βοήθεια, ενώ όσοι έσπευσαν σε βοήθεια τραυματίστηκαν από το μαχαίρι του νεαρού αθίγγανου. Σύμφωνα με πληροφορίες, Λιμενικό και Αστυνομία έφτασαν με καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να διαδραματιστούν σκηνές "Λάμψης" στους γύρω δρόμους. Τρεις Λιμενικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον δράστη και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου. Και εκεί όμως ο νεαρός άρχισε να κτυπάει τις πόρτες και να ωρύεται, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το κρατητήριο από τους άλλους δύο κρατούμενους (οι 2 Τούρκοι "δουλέμποροι" καταδικάστηκαν σε 10ετή φυλάκιση) για να κρατηθεί με ασφάλεια ο αθίγγανος.

4 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

lypamai gia pollous logoys, kai skeftomai oti den yparxoun arketa peripolika sthn perioxh toy limaniou gia elegxo twn odhgwn kai twn aprepws feromenwn!

xanzak είπε...

atsarante epeidi to blog sou einai sovaro tsekare prota prin to anartiseis.....apeili ypirxe ontos kata tis gynaikas tou kai tipota allo oute maxairies oute epithesi me travmatismo se sympolites mas.vgike o k kokkalas to proi kai to diepseuse.

Ατσάραντος είπε...

@xanzak
Η πληροφορία ήταν από ένα άτομο που είχε υποστεί τις συνέπειες του γεγονότος που περιέγραψε. Εάν υπερέβαλε δεν το γνωρίζω. Όπως έχω ξαναγράψει, δεν είμαστε το Ρόιτερ! Προφανώς ο κ. Λιμενάρχης ανέφερε ότι γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων του Λιμεναρχείου.

Μaria είπε...

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/73455/paranohse-kai-toys-machairwne-oloys