Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Λιμενάρχης Ζακύνθου!!!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Σούλη, καθώς ο κ. Στάθης φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση σύλληψης μελών κυκλωμάτων της νύχτας και κατηγορείται για παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου του άρθρου 252 του Ποινικού Κώδικα. Πλέον ο Λιμενάρχης θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, απολογούμενος στην ανακρίτρια. Στα ίχνη του αξιωματικού έφτασαν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής έπειτα από παρακολούθηση με τη μέθοδο του «κοριού». Οι διωκτικές αρχές παρακολουθούσαν τις συνομιλίες του αρχηγού της μίας συμμορίας, στις οποίες διαπίστωσαν ότι μιλούσε με έναν αξιωματικό που του «κάρφωνε» όχι μόνο πότε θα γίνουν έλεγχοι από το Λιμενικό, αλλά και από την αστυνομία, προφανώς «ψαρεύοντας» πληροφορίες από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς εκείνοι να υποψιάζονται τι συμβαίνει. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 13 άτομα (12 Έλληνες και 1 Αλβανός) οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου και αποτελούσαν τους «νταήδες» στην Ζάκυνθο, καθώς το βιογραφικό τους περιλάμβανε και επιθέσεις σε κατοίκους και αστυνομικούς. Η έκταση της υπόθεσης των εγκληματικών πράξεων, έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και κυριολεκτικά δεν έχει σταματημό. Οι συλλήψεις, οι κλήσεις για κατάθεση και οι προσαγωγές στην Ασφάλεια Ζακύνθου, δεν έχουν τελειωμό. Γόνοι οικογενειών της "καλής κοινωνίας", μεγαλό-επιχειρηματίες, μεγαλό-ξενοδόχοι και δεκάδες άλλοι συμπατριώτες μας είναι πρωταγωνιστές ή κομπάρσοι στην μεγαλύτερη επιχείρηση εξάρθρωσης παρανόμων. Σχεδόν σε καθημερινή βάση και ένα νέο όνομα προστίθεται στη λίστα των εμπλεκομένων. Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε;

14 σχόλια:

GeorgesGlass είπε...

Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω, υποφέρεις κ υποφέρω...

....κ δεν σε χάλασε

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Άσχετο… Ατσάραντε μια μεγάλη χάρη! Βάλε φρένο στον youlia olomplava, ZanteLeaks η όπως αλλιώς θέλει να τον λένε γιατί μας έχει διαλύσει στη ΜΑ*^%&*%$ΑΑΑΑΑ!!!
Φίλε με το συμπάθιο αλλά :
Πρώτον χρειάζεσαι ταχύρυθμα μαθήματα συντακτικού και ορθογραφίας.
Δεύτερον γράφεις πολύ ενώ λες ελάχιστα με αποτέλεσμα να μας κουράζεις.
Και τρίτον ψάξε βρες καμιά δουλειά μπας και ησυχάσουμε!!!!!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

άσε ρε αιχμηρέ μπήκες τώρα στη παρέα και έχεις και απαιτήσεις.

rouf είπε...

@AIXMHROS
EGO MPOREI NA GRAFO MALAKIES, ANORTHOGRAFA KAI OTI ALLO.....ALLA OTAN THELO NA PO KATI GIA KAPOION TO LEO STON IDIO.

ZHTAS APO TON ATSARANTO NA MOU VALEI FRENO. ORAIA IDEA.

PES MOU POY EXO GRAPSEI MALAKIA KAI THA STAMATHSO NA GRAFO XORIS NA MOY TO ZHTHSEI O ATSARANTOS GIA NA MHN TON FERO SE DYSKOLH THESH.

rouf είπε...

@gida
GIDA POIO EINAI TO BLOG SOU....NA ARXISO NA SOU STELNO YLIKO

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

@ ZanteLeaks steile edo
http://argassi-zakynthos.blogspot.com/

Μaria είπε...

Πάντως η κατάσταση είναι εκρηκτική και μη ελεγχόμενη και μην εκπλαγείτε εαν σε λίγες μέρες έχουμε και μεγαλύτερη βόμβα.Η σημερινή επίσκεψη του διοικητή της ΕΥΠ στην Ζάκυνθο μόνο τυχαία δεν είναι.
Χθές σας έδωσα ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον Λιμενάρχη.Σήμερα ας το δυσκολέψουμε λιγάκι:
Πότε είπαμε ότι έχουμε εκλογές για το Επιμελητήριο?

youlia olomplava είπε...

aixmhre den soy stelnw e-mail! ekfrazomai eleythera se blog. den eimai xydaia kian den moy aresei o georges h o poorges den ton diabazw alla den toy apagoreuw na grafei.

rouf είπε...

@gida
rikse mia matia sto tzounes.

exeis kamia dekaria email

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ είπε...

Συμφωμω Περικλη μαζι σου...Μακαρι να κανει το καθηκον της η δικαιοσυνη....Φαντασου σε τι κοινωνια ζουμε....

TZORTZIS είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ;;;;;;
ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΜΑΝΩΛΙΟ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ;;;;;

Μaria είπε...

Η γνώμη μου για το θέμα του Λιμενάρχη είναι να περιμένουμε να δούμε και τυπικά τις κατηγορίες στην τελική τους μορφή και αν όντως (είναι σχεδόν σίγουρο)επαληθευτούν,τότε είναι ο μόνος απο τους κατηγορούμενους που έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιείκεια όχι τόσο απο το δικαστήριο αλλά απο την ζακυνθινή κοινωνία στην οποία πρόσφερε αλλά και,απο ότι φαίνεται,πρόδωσε.
Ας μην είμαστε λοιπόν ισοπεδωτικοί,δεν είναι όλοι το ίδιο, ακόμα και αυτοί που ηθελημένα κλώτσησαν την καρδάρα με το γάλα.

ΥΓ.Αληθεύει οτι μπροστά απο το δικαστικό μέγαρο,τοποθετήθηκε μηχάνημα έκδοσης αριθμημένων εισιτηρίων(σαν αυτό των τραπεζών)έτσι ώστε να διευκολυνθεί η αθρόα προσέλευση των ενδιαφερομένων?

Μaria είπε...

Παρεπιπτόντως ο Μητροπολίτης αναχώρησε απο την Ζάκυνθο σήμερα με ιδιωτική πτήση προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Μητροπολίτη Χίου,Διονυσίου.

Μaria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.