Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Με το στόμα ανοιχτό έχει μείνει η Ζακυνθινή κοινωνία…

…από την έκταση που λαμβάνουν μέρα με τη μέρα τα όσα αποκαλύπτουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες των κινητών τηλεφώνων, όσων φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις. Ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ στέλνει καθημερινά για “ανάκριση” αρκετά, υπέρ άνω υποψίας, στελέχη της ζακυνθινής κοινωνίας. Η έκπληξη του κόσμου δεν είναι για τα ονόματα, που ήδη ακούγονται στα καφενεία, αλλά για το γεγονός ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Ελληνικό κράτος αποφάσισε να κάνει κάτι για να ξεκαθαρίσει τη σαπίλα. Είτε γιατί η χώρα είναι πουλημένη και οι νέοι αγοραστές θέλουν να την παραλάβουν καθαρή, είτε γιατί έτσι θα κατευναστεί η αγανάκτηση των πολιτών για την διαρκή ατιμωρησία των παρανόμων, είτε γιατί η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο, γεγονός είναι ότι το νησί μπορεί να ελπίζει σε πιο ήρεμες μέρες και πιο ήσυχα βράδια. Η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της. Απομένει και στη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Και είτε ο κατηγορούμενος φοράει υψηλό καπέλο, είτε φοράει πηλίκιο, είτε φοράει καμιλαύκι, είτε φοράει κουκούλα, να απολογηθεί για τις πράξεις του και αν είναι ένοχος να καταδικαστεί παραδειγματικά.

Υ.Γ. Θα μπορούσαν να γραφτούν πάρα πολλά για τους εμπλεκόμενους παράγοντες της Καλής Κοινωνίας μας, αφού τώρα αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ πολλών ακατανόητων περιστατικών και γεγονότων του κοντινού παρελθόντος, που κανείς δεν θα μπορούσε να εξηγήσει αν δεν αποκαλυπτόταν η "συγγένεια" όλων αυτών των ατόμων. Οψόμεθα!

17 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Ta video-mhnhmata thelw na dw tis geliografies allou!!!!!!

Μaria είπε...

Tα μπλουζάκια-must του φετινού καλοκαιριού- με φόντο το δικαστικό μέγαρο και με λεζάντα,ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ,πότε θα κυκλοφορήσουν?

youlia olomplava είπε...

kai mia pou thes kouventa....oi xasaphdes tsh Zakynthos den einai omofilofiloi, arnithikan ton Marquis de Sade kai katali3ame sthn katastrofh twn sfagiwn!..twra poy oi iereis aparnounte ton Marquis tha doume kai alles katastrofes? o pellizagaraw sas klevei feretra apo to koimitirio sas alla eseis ekei...roufate to aima ths xhras kai ths orphanhs! Marquis pes aleuri o xlexledakos-paiderastakos-kathigitakos se gyreuei!!!!

youlia olomplava είπε...

υ.γ. οι κλοπες ακριβων φερετρων για μεταπωληση γινωντε εκτως Ζακυνθου!..

youlia olomplava είπε...

fnk pellizagaraw h bar-b 3emine apo panes-brakakia..... pnigese!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μaria είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΡΓΑΣΙ είπε...

@ Σαστισμένος
χαχαχαχαχαχ το αλλο με το τοτο το ξερεις;;;

youlia olomplava είπε...

VRE BLAX EPIDI EGRAPSA OTI DEN ENDIDOYN OI IEREIS STHN OMOFILOFILIA PARE3IGITHIKES? MHN KLAYSW APO TA GELIA!!!!!!!!

youlia olomplava είπε...

KAI TI ZHTAWWWW TI ZHTAWWWW MIA EYKERIA STON PARADEISO NA PAWWW!!! ?SA(LTARI)STISMENOS? H/KAI MIGIASMENOS!!!!!!!

youlia olomplava είπε...

apopse sthn bradynh mou proseuxh tha zhthsw apo ton Agio na e3olothreusei toys exthroys ths xhras kai ths orphanhs kai eimai sigoyrh oti O Agios tha eisakousei ta aithmata moy poly poio grhgora apo toys elafromyaloys filous twn pseudomartyrwn!

ΠΕΡΙΚΛΗΣ είπε...

Limenikos dikigoros prwhn dhmarxos....oloi sthn stenh....h dikaiosini prepei na balei to maxairi sto kokalo....

prasinomata είπε...

@ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ποιος ειναι ο δικηγορος?για τον πρωην δημαρχο ειναι γνωστο

ΠΕΡΙΚΛΗΣ είπε...

AGAPITI PRASINOMATA
O DIKHGOROS EINAI AUTOS O FOUSKOTOS POU TOUS ANTIPROSOPEUEI.........THN SPIRA ENNOW

youlia olomplava είπε...

100,000 eyra klophmea kai 250,000 zhmies thn Paraskeuh to prwi! egw pantws tis proseuxes mou thn eipa tha toys sylaboun syntoma!

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ένα παιδί της πλατείας είχε πάει κόντρα στο σύστημα και στον δεσποτισμό...κόντρα σε όλη αυτή την σάπια κατάσταση...
Πολλοί τον χλευάσαν, όλοι εκείνοι που τότε έπαιρναν λεφτά απο παγκάρια και απειλούσαν με ανώνυμα σχόλια και e-mails...
Μπορεί σήμερα να μην είναι παιδί αλλά δικαιώνεται έστω και αργά για την όλη κατάσταση και αποδεικνυέται ότι στο νησί υπάρχουν και άλλες φωνές μακριά απο την σαπίλα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=I8nkGi4GwKE

youlia olomplava είπε...

POIHMA: "OSO EXW KLEPSEI APO TA PAGKARIA, TOSH XARA NA EYRETE! TO PLHRWNW TO KERI ME EYRO TE" xixixi poihtria!!!!!!!!!!!