Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κατάληψη στο Μουσείο και ελεύθερη είσοδο για το κοινό...

...περιλαμβάνει η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση των οδηγών ράδιο-ταξί Ζακύνθου, που αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περαιτέρω κινητοποιήσεις θα έχουν ανάλογο χαρακτήρα. Οι αυτοκινητιστές ξεκίνησαν χθες τις κοινητοποιήσεις τους, με συμβολικούς αποκλεισμούς του λιμανιού και του αεροδρομίου. Οι πόρτες του Μεταβυζαντινού Μουσείου, στην πλατεία Σολωμού, θα παραμείνουν "ελεύθερες για το κοινό" μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ταξιτζίδες κάνουν απεργία για να διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους και το ΤΑΖ 7622 με αφαιρεμένη την φωτεινή πινακίδα ΤΑΧΙ κανει κούρσες εις βάρος των συναδερφων του .
Ωρα 10:00 περίπου , παρέλαβε μισθωμένη κούρσα από την Φιλιτά
( Παλιό Bayron )με κατευθινση προς παλιό διοικητήριο και προς παραλία .
Απεργοσπάστης κακιάς μορφής

Dotoros είπε...

ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΟΛΩΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για θυμήσου Dotoros που σχεδίαζαν κάποτε να κάνουν υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία επί δημαρχείας Τσαγκαρόπουλου ;
Να η ευκαιρία .
Τι υπόγειο , τι υπαίθριο !
Πάντως όπως έχει καταντήσει αυτή η πλατεία , μόνο για πάρκινγκ κάνει πιά .

Ανώνυμος είπε...

http://horaitis.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

16xronos είπε...

οταν τα παιρνου χοντρα απο τους μεθυσμενους ,οταν δεν βαζουν ταριφα,οταν δεν κοβουν αποδειξεις,οταν σε υπερχραιωνουν γιατι ειναι 12:01 τοτε ειναι καλα???
τωρα με την κινηση αυτη στη πλατεια ειναι καλα??

δεν καταλαβαινω γιατι στην ελλαδα οποιος απεργει,αγροτες,δεη,μεταφορεις κτλπ πρεπει να τιμωρει τον ελληνικο λαο???(κ οχι μονο τον ελληνικο)

και εν τελει απ ολους κοβεται κατι... στην αυστραλια ουτε που τους αφηνουν να απεργησουν...κανουν διαλειμμα κ διαρκει 20λεπτα στ 15 πρεπει να ναι πισω αλλιως υπαρχει ποινη...εδω ολοι ζουσαν στην ασιδωσια...
κακα τα ψεματα συνδικαλισμος δεν υοαρχει!!Τον συνδικαλισμο τον καπιλευονται καποιοι ηδη βολεμενοι για να αυξησουν τις απολαβες ή για να βολευτουν....(μειωμενα ωραρια κτλπ)

εγω δεν ειδα να διαμαρτυρεται ΚΑΝΕΝΑΣ στηριζοντας την τοπικη αγορα ολοι πανε στ λιντλ...εκει γιατι δεν πα να κανει αδιαμαρτυρια εκει που πραγματικα ειναι τα κεφαλαια?? εκει γιατι δε διαμαρτυρεται κανενασ για τον e-coli που βρεθηκε στα προιντα τους...

Αχ ελλαδα πως σε καταντησαν...

Υ.Γ. εννοειται πως δεν ειναι ολοι το ιδιο απλα στο συγκεκριμενο κλαδο με τα ταξι οι περισσοτεροι δυστυχως ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Μιάς και αναφέρεις τα λιντλ αγαπητέ μου φίλε σου λέω τούτο .
Σε τέτοιες δύσκολες εποχές που περνάμε , ο καθένας κοιτάει την τσέπη του οκ ?
Ας εχουν μυαλό τα Ζακυνθινά καταστήματα , να έχουν καλές τιμές και να προσεκλύουν πελάτες . π.χ :
Το κουτί ο Νεςκαφέ συσκευασία 500 μλ 4,20 στο λίντλ
Η ίδια συσκευασία σε μινι μάρκετ στο Αργάσι 5 , οο ευρώ . Γιατί να το πάρω από το Αργάσι ;

16xronos είπε...

8α συμφωνησω αλλα πρεπει να σκεφτεις τουτο τι ποσοτητες αγοραζει το λιντλ και σε τι το μαρκετ..

σε τετοιες δυσκολες στιγμες πανω απ ολα ειναι το πνευμα ενοτητας αδελφοτητας και αλληλοβοηθειας-συμπαραστασης...
τα απντα ειναι μια αλυσιδα..αν δεν δουλεψει το μαγαζι πχ μειον 2 υπαλληλοι γιατι 8α οδηγηθει σε φουντο επι ποσα μαγαζια κλεινουν καθε μηνα??υπολογισε ποσοι ανεργοι απο την αλλη ο μαγαζατορας 8α εδινε λεμε τωρα στ παιδι του ενα χαρτζιλικι θα επαιρνε ενα καφε πχ 8α δουλευε κ τ καφε ο καφετζης 8α εβαζε με τη σειρα του το παιδι τ σε μαθημα(παραπαιδεια)μιας κ τ δημοσιο δεν παρεχει τα στοιχειωδη (τυγχαινει να ειμαι απουσιολογος κ σασ ενημερωνω πως μαζι με εκδρομες γιορτες αργιες 120 περιπου μερες δουλεψε το σχολειο εφετος) ετσι βαζοντας τον σε φροντιστη θα ενισχυθει και το εισοδημα του φροντιστη ο οποιος με τη σειρα του θα βαλει λιγο περισσοτερη βενζινη θα δουλεψει κ ο βενζινας...

παμε στην επριπτωση λιντλ δινουμε στο λιντλ τα λευτα πληρωνει τους υπαλληλους του (που πολλες φορες δεν ειναι καν ντοπιοι) και τ αλλα φευγγουν γερμανια... με τρικ του στυλ αποροφαμε τ φπα παρατηρειται σε διατημα 4μηνων σταδιακη αυξηση της τιμης του προιοντος ουτως ωστε να βγαλει το φπα αργοτερα κ οχι να τ χαρισει...

Ανώνυμος είπε...

O 16χρονος γράφει:

"ο καφετζης 8α εβαζε με τη σειρα του το παιδι τ σε μαθημα (παραπαιδεια), μιας κ τ δημοσιο δεν παρεχει τα στοιχειωδη, τυγχαινει να ειμαι απουσιολογος κ σασ ενημερωνω πως μαζι με εκδρομες γιορτες αργιες 120 περιπου μερες δουλεψε το σχολειο εφετος..."

Κατά τη γνώμη μου, αυτές είναι οι σημαντικότερες πληροφορίες που υπάρχουν στα σχόλια της ανάρτησης αυτής.

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Την Δευτέρα που μας έρχεται ο σύλλογος ψητοπωλείων Ζακύνθου και Δυτικής Ελλάδας απαιτούν το κλείσιμο του επαγγέλματος τους. Φτάνει πια στην ασυδοσία! Τώρα μόνο ένα σουβλατζίδικο για κάθε 1000 κατοίκους! Η πίτα είναι δική μας!!! Πάρε το σουβλάκι σου και έλα να καταθέσουμε τις ποδιές μας κλείνοντας το λιμάνι για 2 ώρες 35 λεπτά και 8 δεύτερα! VAMOS BROTHERS SOYVLAKI!!!

rouf είπε...

AFOU STIN ZAKYNTHO MIA ADEIA TAXI EIXE 450.000 EURO....GIATI DEN KANEI ENAN ELEGXO POTHEN ESXES KAI META AS TO AFHSEI KLEISTO TO EPAGGELMA STO NHSI.

APO POU VREIKAN MERIKOI STO NHSI 450.000 EURO?

Μaria είπε...

Γιατί τα λεφτά ήταν μαύρα και κάτω απο το τραπέζι καθώς στην εφορία δηλώνονταν 15.000 ευρώ.
Η τιμή που αναφέρεις βέβαια αφορά παλαιότερες χρυσές εποχές μιας τώρα έχει πέσει κάτω απο το μισό.

kakiraxi είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΟΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΕ ΤΑΧΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ