Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησε το ξήλωμα της "καλής κοινωνίας";

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΙΚΑ Διευθύντρια υποκαταστήματος του ΙΚΑ σε νησί του Ιονίου, η οποία πρόσφατα κρίθηκε για τη θέση και ανέλαβε καθήκοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη διευθύντρια τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή σε βάρος της διερευνάται υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων, ενώ έχει διαταχθεί και ΕΔΕ για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διευθύντρια είχε στο παρελθόν θέσει υποψηφιότητα βουλευτή στο ίδιο νησί.

Υ.Γ. Η "οργάνωση" με τις γραβάτες και τα ταγιέρ περιλαμβάνει ονόματα που θα ταρακουνήσουν συθέμελα την τοπική κοινωνία.

7 σχόλια:

Μaria είπε...

Θα αισθάνονται πολύ υπερήφανοι οι 1.071 συμπατριώτες μας που την ψήφισαν.
Και εις ανώτερα.

Μaria είπε...

και δεν καταλαβαίνω ρε Ατσάραντε γιατί σβήνεις τα post που την αφορούν.Εκτός και αν έχεις πληροφόρηση οτι είναι άλλο πρόσωπο.

kakiraxi είπε...

ΑΤΣΑΡΑΝΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΘΑΡΑ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΝΟΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΑΡΙΣΕΣ ΚΟΤΖΑΜ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΒΗΣΗΣ

Μaria είπε...

Τι λες βρε kakiraxi,πας καλά?
Εδώ υπήρξε ολόκληρη επίσημη ανακοίνωση απο το ΥΕΝ για την απόφαση της διαθέσιμοτητάς του,εξαιτίας της ανάμειξής του στην υπόθεση των "νονών",βούιξε ολόκληρη η Ελλάδα,η φωτογραφία του με την σχετική ανακοίνωση δημοσιεύτηκε σε όλον τον τοπικό,έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ακόμα και ο ίδιος βγαίνει και δίνει συνεντεύξεις σε εφημερίδες εκτός Ζακύνθου.
Και ποιός μίλησε για καταδίκη?
Αν θέλει ο Λιμενάρχης να ψάξει για λάθη σε αυτήν την ιστορία ας ψάξει αλλού.Ειδικότερα όχι εδώ μέσα,που απο ότι είδες,είχε και έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση με τα πιο "ανώδυνα" σχόλια.
Όσο για την κυρία διευθύντρια, προφανώς αν βγάλει και το ΙΚΑ μια ανάλογη ανακοίνωση που θα την ονοματίζει πιστεύω ότι θα έχει και αυτή την ίδια αντιμετώπιση.
Για το μόνο που είναι υποχρεωμένο το κάθε blog η οποιοδήποτε μεσο πληροφόρησης είναι να μην "ξεχνάει" να ενημερώνει το κοινό όταν υπάρχει τελική έκβαση αυτών των υποθέσεων ιδίως όταν είναι αθωωτικές.

Και επειδή στο νησί μας κουβεντιάζεται για την συγκεκριμένη υπόθεση ένα συγκεκριμένο όνομα για να μην υπάρξει κανένα παράπονο ας βγει η κ.Μαλαπέτσα να διαψεύσει τις φήμες.
Εδω προχθές ολόκληρος Δεσπότης βγήκε και έκανε διάψευση για τις φήμες που ακούγονται για αυτόν(και χωρίς να υπάρχει κάποιου είδους ανακοίνωση απο κάπου)που να τον εμπλέκει άμεσα η έμεσα ούτε καν να τον υπονοεί.
Την διευθύντρια όμως την φωτογραφίζει η ανακοίνωση του ΙΚΑ.

Ατσάραντος είπε...

Σε αντίθεση με την ανακοίνωση για τον Λιμενάρχη, στην ανακοίνωση για του ΙΚΑ δεν αναφέρεται το όνομα της Δ/ντριας.

Ατσάραντος είπε...

Στο ΒΗΜΑ σήμερα, το Τζάντε είναι ολοσέλιδο θέμα. Όχι φυσικά για τις ομορφιές του νησιού!

Μaria είπε...

Και μετά βέβαια απο την επιβεβαίωση της κ.Μαλαπέτσα στον τοπικό τύπο,οτι αυτή είναι τελικά η εμπλεκόμενη,ξεκαθάρισαν τα πράγματα.
Όμως,αν δεν υπάρχουν αποδείξεις,δεν είναι σωστό να συνδέεται άμεσα η έμεσα αυτή η υπόθεση με εκείνη των "νονών",όπως έγινε στην ανάρτηση.