Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ζακύνθου.

Ο Δήμος Ζακύνθου και η «1η Ένωση Συλλόγων Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου» διοργανώνει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου. Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά του δημοτικού, και θα λειτουργήσουν από την Τετάρτη 20 Ιουλίου ως την Τετάρτη 31 Αυγούστου καθημερινά από τις 8.00 πμ ως τις 2.00 μμ. Στόχος είναι να δοθεί ή ευκαιρία στα παιδιά εργαζόμενων γονιών να απασχοληθούν δημιουργικά μέσα από ομαδικές δραστηριότητες . Θα υπάρχουν θεματικές ενότητες διάρκειας μίας εβδομάδας που θα προσεγγίζονται από τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, τα εικαστικά, την μουσική, τους υπολογιστές και το θέατρο. Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ 2695041181

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι επιτακτική ανάγκη η "πλούσια" Ζάκυνθος να γίνει πιο γενναιόδωρη για τους νεαρούς πολίτες της, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία αξιοπρεπής υποδομή...

"Λεφτά υπάρχουν", όπως λέει και κάποιος διανοούμενος πρωθυπουργός μιας πολύ αμαρτωλής αλλά βαθιά θεοσεβούμενης χώρας, όμως δυστυχώς (και) στη Ζάκυνθο καταλήγουν σχεδόν πάντα σε λάθος μέρος (ρωτήστε διακριτικά τους εσχάτως πολύ ευκατάστατους αιρετούς μας, αυτοί ξέρουν καλά που πάνε τα λεφτά - ένας από τους πιθανούς προορισμούς είναι το Καζακστάν).

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, αρκεί βέβαια να μην είναι "γιαλαντζί", πρόσχημα για να φάνε πάλι λεφτά κάποιοι...

rouf είπε...

@Laska
Perimena na akouso kati apo sena me ola ayta poy ginonte [ milao gia thn ypothesh LAGANA ] alla moy fenete oti ta xeis valei apoklistika me papades kai kynhgoys.

Na se enhmeroso apo tora oti fetos to kynhgi epitrepete stis strofades kai den lene koyventa.

Ανώνυμος είπε...

Zanteleaks,

Για το δυσάρεστο γεγονός στο Λαγανά δεν μπορώ να έχω γνώμη αν δεν ακούσω το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Ούτε για το θέμα του Λιμενάρχη μπορώ να έχω άποψη, αφού ακόμα είναι υπό έρευνα.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το τι ακριβώς έχει γίνει, και θεωρώ ότι πρέπει να περιμένω για να σχηματίσω άποψη.

Για τους παπάδες όμως και τη θρησκεία, αυτό το καρκίνωμα του κοινωνικού ιστού και βασικό συντελεστή κάθε οπισθοδρόμησης, συμφοράς και αποτυχίας της ανορθολογικής Ελλάδας, υπάρχει ατελείωτο υλικό από αιώνες πριν, που επιτρέπει την ασφαλή εξαγωγή συμπεράσματος για το παρασιτικό και ρυπαρό ποιόν τους.

Επίσης, οι "κυνηγοί", πέρα από την προσβολή στον ανθρώπινο Πολιτισμό που αποτελεί το αισχρό, άνανδρο, βάρβαρο και καταστροφικό συνήθειό τους να πυροβολούν και να βασανίζουν ζώα για διασκέδαση (και με την θρασεία προτροπή ορισμένων φωτισμένων "προέδρων" που από τηλεοράσεως δηλώνουν ευθέως ότι θα παρανομούν όποτε θέλουν και την αυθαιρεσία και την παρανομία τους τη βάφτισαν "παράδοση που ούτε η χούντα δεν τόλμησε να πειράξει" - δηλαδή, μήπως τη νοσταλγούν;), βλέπουμε να παρανομούν συστηματικά (βλέπε πχ Απρίλιος και Στροφάδια), να κάνουν μεγάλη ζημιά στον τουρισμό, να μολύνουν και να καταστρέφουν το περιβάλλον και να ενοχλούν και να θέτουν σε κίνδυνο συμπολίτες τους με την αυθαιρεσία και το θράσος πιθήκου που τους διακρίνει, κι αυτό να συνεχίζεται επί χρόνια (με την πολύ ύποπτη και συνένοχη σιωπή των τοπικών Αρχών, που δεν τιμωρούν ποτέ κανέναν από τους χιλιάδες παρανομούντες, δεν κάνουν ελέγχους, δεν επιβάλλουν το Νόμο κι ούτε καν καλούν τον κ. "Πρόεδρο" να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με τα φληναφήματα που αραδιάζει στην TV).

Έτσι λοιπόν, γι' αυτά τα χάλια μπορούμε να έχουμε ασφαλή άποψη.