Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες από 1000 σελίδες καταλαμβάνουν οι συνομιλίες...

...μεταξύ των συλληφθέντων, αλλά και άλλων κατηγορουμένων, των φερομένων ως μελών εγκληματικών οργανώσεων, που δρούσαν στη Ζάκυνθο. Ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει απίστευτα ανατριχιαστικές συζητήσεις, που αν η Πολιτεία επέτρεπε να δημοσιοποιηθούν, θα έκανε πολλούς γονείς να χάσουν τον ύπνο τους, σκεφτόμενοι ότι τα παιδιά τους θα μπορούσαν να είναι στη θέση όσων παιδιών έχουν πέσει στις σκοτεινές διαδρομές των ναρκωτικών ουσιών. Δυστυχώς, η Ζακυνθινή κοινωνία έχει πλήρη μεσάνυχτα, αναφορικά με την έκταση του φαινομένου. Οι κυνικές συζητήσεις των φερόμενων εμπόρων γεμίζουν οργή κάθε άνθρωπο, που συνειδητοποιεί ότι μπροστά στο χρήμα δεν λογαριάζεται ούτε η αξιοπρέπεια, ούτε η ζωή 15χρονων παιδιών. “Άσπρο”, “λευκή φωτοτυπία”, “περίεργο”, “χόρτο” “μαύρο”, “μαντάμ”, “παυσίπονο”, “κουμπί”, “καγκουρό”, “μηχανάκι”, είναι μερικές από τις κωδικές ονομασίες των ναρκωτικών ουσιών. 80 ευρώ το γραμμάριο κοκαΐνης, 80 ευρώ το MDMA, 3 ευρώ το γραμμάριο χασίς, 20 ευρώ το δισκίο έκσταση. Αν η κοινωνία και η πολιτεία δεν ξυπνήσουν ΤΩΡΑ, κάποιοι άλλοι θα πάρουν τη θέση των συλληφθέντων στην “πιάτσα” και τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδιά θα γίνουν έρμαια σε κάθε λογής ορέξεις. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Σύμφωνα με πληροφορίες'' τα δικά μας παιδιά είναι εδώ και χρόνια έρμαια αυτού του υποκόσμου...αλλά επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε τη βόλτα μας στην πλατεία Ρούγα και να πίνουμε τους καφέδες μας στην πλατεία, σαν να είναι όλα μια χαρά, προσποιούμενοι και έχοντας στο πρόσωπό μας καρφωμένη όλη αυτήν τη Ζακυνθινή υποκρισία που με αηδιάζει
-τι κάνεις Μπάμπη μου?Πώς είναι το παιδί?
-Α, το παιδί σπουδάζει στην Αγγλία!Το κάνανε δεκτό σε ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Αγγλίας...
Με κοινό μυστικό πάντα ότι το παιδί το έχουν διώξει από το νησί για να ξεμπλέξει από αυτούς τους μαφιόζους.....
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΚΟ.
Ε όχι!Εσείς οι Ζακυνθινοί που ενδιαφέρεστε για το κοινωνικό σας στάτους και τις επιχειρήσεις σας και τα λεφτά και...και...και...(αηδία μου έχετε προκαλέσει τόσα χρόνια) πιο πολύ και από τα παιδιά σας,
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!!!!!!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!που πάτε και ψωνίζετε από αυτούς τους εγκληματίες.Που πάτε και ψηφίζετε αυτούς τους εγκληματίες.Που πάτε και συμβουλεύεστε αυτους τους εγκληματίες.Που αφήνετε τα παιδιά σας να κάνουν παρέα με αυτους τους εγκληματίες.ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ .
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ .
ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑΑΑΑ .

youlia olomplava είπε...

oti kai na les TARAKOUNAEI stoys 3.5 mag. on the Reichter se bathos 2 mono xiliometrwn...erxonte allages!

Prokopis είπε...

Επειδή διαβάζω μαλακίες έχω να προσθέσω .... Εαν προσέχεις δεν μπλέκεις με τον υπόκοσμο άρα και το παιδί σου και εσύ είσαι μια χαρά.
Για να μπλέξει το παιδί σου άρα πρέπει να φταίνε οι γονείς επειδή είναι ανίκανοι να μην γνωρίζουν τι κάνει το ίδιο τούς το παιδί. Επιτέλους γίνετε σωστοί άνθρωποι.
Πιστεύω επιπλέον ότι για να δημιουργηθεί μια ομάδα του υποκόσμου πρέπει να υπάρχει και μια βάση (κοινωνίας) που να ζητάει παράνομα πράγματα είτε αυτά είναι ναρκωτικά είτε όπλα είτε οτιδήποτε. Τόσα χρόνια που σιωπούσαμε ήμασταν συνένοχοι γιατί γνωρίζαμε ότι όπου και εάν το λέγαμε θα ήταν "δικός" τους άνθρωπος. Όταν μαθεύτηκε όλα τα ΜΜΕ είπαν "η Ζάκυνθος - στην Ζάκυνθο... και και και" Εύχομαι ο Ζακυνθινός λαός να βγάζει τα λεφτάκια του με κόπο και ιδρώτα και όχι εις βάρος και με τις ζωές των άλλων. Όταν τα λεφτά έρχονται πρώτα σε προτεραιότητα ,όλα τα άλλα μηδενίζονται!

Παναγιώτης Γ. είπε...

Αρκετοί γονείς στο νησί μας στην ουσία δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους γιατί αποδέχονται και στηρίζουν μια κοινωνία σαπίλας και βρωμιάς όπου εκεί θα συνεχίσουν αυτά να ζουν.
Φοβούνται να αντιδράσουν, βολεύονται και σιωπούν.
Στηρίζουν αρνητικά πρότυπα εκούσια ή ακούσια είτε με αδιαφορία είτε με αδυναμία να αλλάξουν πράγματα που τους αφορούν άμεσα.
Στην ουσία νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους και μια φαινομενική ασφάλεια η οποία ''μπάζει'' από παντού.

Ανώνυμος είπε...

φίλε prokopi όταν λέω τα παιδιά μας και ότι είναι έρμαια του υποκόσμου, εννοώ όλα τα ζακυνθινόπουλα(που κατοικούν στη Ζάκυνθο) και όχι απαραίτητα ότι εχουν όλα πέσει θύματα των ναρκωτικών...ο υπόκοσμος αυτός έχει και άλλα μακριά κλαδιά...
-Τί γίνεται όταν κάνουν βόλτα καλοκαιριάτικα στο Σολωμό και απειλούνται από παρέες και φατρίες νταήδων που δίνουν και παίρνουν ανενόχλητοι στο νησί?
-Τί γίνεται όταν σε όλην την Ελλάδα οι τιμές στα μαύρα φροντιστήρια είναι στο μισό?
-Τί γίνεται όταν πηγαίνουν να δουλέψουν και δεν τούς κολλάνε ένσημα?
-Τί γίνεται όταν για να καλύψουν το στατους που θέλει ο τάγκαρος πατέρας του και τα σέρνουν αναγκαστικά να σπουδάσουν σώνει και καλά κατι, καταλήγουν στα ψυχοφάρμακα?
-Τί γίνεται όταν για να αγοράσουν μια μπλούζα, την αγοράζουν ακριβότερα από όλη την άλλη ελλάδα λες και παιρνει κάποιο δασμό περιωπής επειδή πέρασε τα σύνορα του νησιού?
-Τί γίνεται όταν βγαίνουν να πιουν ένα ποτό και τους ποτίζουν πετρέλαιο?
αυτή η τιμωρία εγώ δεν περιμένω να έρθει από καμιά ευπ και καμιά αστυνομια.Όλη η κοινωνία πρέπει να τους καταδικάσει και να τους απομονώσει για να ξεβρωμίσει αυτο το νησί.

Μaria είπε...

@Prokopis

"Όταν τα λεφτά έρχονται πρώτα σε προτεραιότητα ,όλα τα άλλα μηδενίζονται!"

Μπράβο,σε μια πρόταση η αιτία πολλων δεινών που εμείς δημιουργήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς παιδιά όπυ υπάρχει ζήτηση, υπάρχει και προσφορά. Και το κενό που θα μέινει σε αυτή την "αγορά" κάποιος θα βρεθεί να το γεμίσει γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Μόνο με πρόληψη και παιδεία γίνεται κάτι.....

dennis είπε...

Είναι αφελής και χαζός οποίος πιστεύει ότι θα τιμωρηθεί κανείς για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας Οι μόνοι που την πληρώνουν είναι τα πρεζόνια ,οι φτοχωδιαβολοι, και τα τσιράκια .
Πληρώνουν το λάθος τους να μην είναι προσεκτικοί .Όταν βγουν απλώς θα είναι καλύτεροι επαγγελματίες.
Το δικαστικό σύστημα είναι φτιαγμένο για ατιμωρησία αυτών που διαθέτουν χρήμα και γνωριμίες . Με διαρκείς αναβολές ,ακυρώσεις και παραγραφές απαλλάσσει τους εγκληματίες . Μείνετε ήσυχοι δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα γιατί εξυπηρετεί αυτούς που το έφτιαξαν . πρώτα από όλα.
Αυτοί είναι οι γραβατωμενοι που κάθε λίγα χρόνια εσείς ψηφίζετε .
Είναι το αντιπαραγωγικό σύστημα που ταΐζει αρκετά κοράκια , το σύστημα που αναπαράγει την διαφθορά , την ατιμωρησία, τις τεράστιες περιουσίες, τις βίλες και τα κοτερα,τις καταθέσεις στην Ελβετία την πλούσια ζωή τα φανταχτερά αυτοκίνητα, την επίδειξη τις υψηλές γνωριμίες.
Όταν δείτε δημαρχο,βουλευτη, υπουργό η ανώτερο δημόσιο πρόσωπο να πάει φυλακή μην τρομάξετε απλώς βρισκόσαστε σε ξένη χώρα .

The kid είπε...

Απορω μερικες φορες γιατι ολοι μιλουν τωρα και οχι πριν! Και αυτοι που τα ξερουν γιατι δεν τα λενε? Ζουμε σε ενα παραμυθι που ξερουμε τους κακους αλλα δεν τους λεμε! Μηπως ειναι καιρος να απομονωνουμε εμεις οι ιδιοι οτι μας ενοχλει και να το καταγγελουμε αντι να κλαιγομαστε για την καταντια που εμεις οι ιδιοι δημιουργουμε?

youlia olomplava είπε...

μην ξεχάστε oti h καθαρση επι μακαριστου Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου ειχε θετικές ΑΛΛΑΓΕΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά...
ένα όνομα μεγαλοεπιχειρηματία δεν έχει ακουστεί ακόμα και πολύ ανησυχώ..
τί στο καλό συμβαίνει?δεν τον αγγίζουν αυτόν τα κατηγορητήρια?
πώς και έτσι?