Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ερώτηση προς τον Βουλευτή Ζακύνθου.

Κ.Βαρβαρίγο, χθες έμαθε ο Ελληνικός λαός ότι η ΕΥΠ ενεργοποίησε τους μηχανισμούς της και κατέγραψε συνομιλίες κ.α. και έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μήπως η ΕΥΠ μπορεί να ενεργοποιήσει τους ίδιους μηχανισμούς για να μάθουμε επιτέλους για τα τόσα σκάνδαλα που είναι μπλεγμένοι οι πολιτικοί και τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός τώρα; Στο κάτω κάτω εμείς οι ίδιοι ποντάραμε τα λεφτά μας και τα χάναμε γνωρίζοντας ότι πολλοί αγώνες δεν ήταν καθαροί, δεν μας τα έπαιρναν με το ζόρι. Απευθύνομαι σε σας γιατί είσαστε ο εκπρόσωπος του νησιού μας στη Βουλή και θα μπορούσατε να το προτείνετε. Σας ευχαριστώ.
Post: Sakis.Sour

3 σχόλια:

shadowfax είπε...

Ο αποπροσανατολισμος καλα κρατει!!!!

aganaktismenos είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο!!!!
Εγώ απλός θέλω τονίσω στον βο(υ)λευτη βαρβαριγο ότι αν την τετάρτη ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο να ξεχάσει την αποδοχή που ήξερε από τους ζακυνθινούς και σε πολιτικό και σε κοινωνικό επίπεδο!!! Οι παλιές καλές εποχές που ήξεραν οι βλαχο -πολιτικάντηδες εδώ στη Ζάκυνθο έχουν περάσει ανεπίστρεπτη.
Ένας αγανακτισμένος νέος πτυχιούχος ζακυνθινός που δεν έχει δει μισθό πάνω από 600!!! ευρώ εδώ και δέκα χρόνια που εργάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε μάγκες τι έχει να γίνει με το μεσοπρόθεσμο...
Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά επειδή έχω δεί να κράζουν στο τόπο μας άτομα με αξιώματα και μετά να τους ξαναβγάζουν στις ίδιες θέσεις...κρατάω μια πισινή διότι όλοι αγανακτούμε πρίν πάμε στην κάλπη αλλά δυστυχώς όταν πάμε να ψηφίσουμε το 90% των ανθρώπων ακολουθούν την κομματική-ιδεολογική γραμμή τους...
Ξυπνήστε και ενωθείτε ΟΛΟΙ(δεξίοι, αναρχικοί,πασόκοι και αριστεροί) εναντίον της πιο απάνθρωπης και μίζερης κατάστασης που θέλει να φέρει η πιο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ κυβέρνηση μετά την εποχή Τσολάκογλου