Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κάθριν Ζέτα Τζόουν και Μάικλ Ντάγκλας στη Ζάκυνθο.

Το σκάφος τους αναχώρησε πριν από λίγο για Κεφαλονιά.

7 σχόλια:

Pavlius είπε...

orea tha perasane me aromata amaksas pou einai koda sta aromata tis fisis kai galinious ixous apo koloftiagmena mixanikia kai tis xristopanagies ton zakynthinon

youlia olomplava είπε...

auto den to skeutika P! egw skeutika oti o A exei pali prwtaprilia!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδλω ο κόσμος καίγεται φίλε Ατσάραντε και με τους Αμερικάνους ηθοποιούς ασχολούμαστε.
Τι να πώ...
Πάρε ένα καλό βίντεο που έκανε ο πανούσης για το Γιωργάκη και για αυτούς που κυβερνάνε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DYfAkaKtCos&feature=channel_video_title

youlia olomplava είπε...

Atsa eisai teleios!!! Politeuomenos, PAPARATSI, DHMOSIOGRAFOS TSH ZAKYNTHOS!!! MHN TOYS AKOYS!

ΠΕΙΡΑΤΗΣ είπε...

Να μια (χαμένη) ευκαιρία για την προβολή της πόλης και του νησιού, που θα μπορούσε να αξιοποιήσει η δημοτική αρχή ή η επιτροπή τουρισμού του δήμου ή η Ένωση αγροτικών συνεταιρισμών(επίδοση κάποιας αναμνηστικής πλακέτας,κανένα κρασί κλπ) Δεν ξέρω αν επιδιώχθηκε κάποια προσέγγιση. Αλλά κάτι θα μπορούσε να γίνει. Φαντασία και τόλμη χρειάζεται (και λίγο θράσος)!

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς δημοσιοκαφρικές πληροφορίες, οι νεοσυσταθέντες σύλλογοι η «Η βγαλμένη εξάτμιση» και «Τση καβαλίνας το άρωμα» πρόλαβαν και δώρισαν στο διάσημο ζεύγος ένα μπουκάλι καμένα λάδια και ελαστικά και ένα κουτί αρωματικά σκατά αλόγου αντίστοιχα. Αντιπροσωπευτικά δείγματα εξάλλου της σύγχρονης Ζακυνθινής κουλτούρας και αισθητικής.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι επιχειρηματίες της πόλης μόλις στο παρά πέντε δεν πρόλαβαν να τους δωρίσουν και ένα κομμάτι σπασμένη πλάκα από την διάσημη Piazza Di Alexandrou Roma Agalianou. Κι όμως, τι κρίμα!