Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μούφα η φωτό με τον τσολιά που κλαίει...

...όχι μόνο έχει τραβηχτεί το 2007, αλλά και το υποτιθέμενο δάκρυ μοιάζει περισσότερο για ...σπυράκι! Ευτυχώς που ο τσολιάς δεν είχε εκτεταμένη ακμή γιατί θα γράφανε ότι πλάνταξε στο κλάμα! Κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση.

8 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

kai tolega egw...O Atsa einai theos!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ είπε...

Δηλαδή η αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα δεν επήρέασαν τους εύζωνες ;;; Μόνο τους διαδηλωτές ; Οι οποίοι διαδηλωτές μπορούσαν και να φύγουν από το σημείο εκείνο και να ρίξουν λίγο νερό στο πρόσωπό τους. Η φωτογραφία είναι όντως παλιά αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την ηρωική στάση των νέων Ελλήνων που υπηρετούν στην προεδρική φρουρά .Παρέμειναν όρθιοι στην θέση τους όπως ορίζει τον καθήκων τους τιμώντας τους νεκρούς πεσόντες.Ας μην τα ισοπεδώνουμαι όλα επιτέλους. Ατυχής η ανάρτηση. ( και ελπίζουμε όχι και με εμπάθεια)

Ατσάραντος είπε...

@ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Όλα τα παραπάνω συμπεράσματά σας, εξάγονται από την ανάρτηση, που αποκαλύπτει ότι η φωτογραφία, που παρουσιάστηκε ως αποτέλεσμα της επίθεσης των ΜΑΤ με δακρυγόνα την περασμένη εβδομάδα, είναι αποδεδειγμένα τραβηγμένη το 2007 και το υποτιθέμενο δάκρυ είναι τελικά σπυράκι;
Σας βρίσκω πολύ προχώ!!!

rouf είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
rouf είπε...

@ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

To spyraki h to klama toy Tsolia den einai tipota.

Mhpos mporeite na mas peite giati stamathse o arxhgos sas na rotaei poy einai ta lefta apo to katoxiko xreos ths Germanias pros thn ellada???

Mexri na dosete apanthsei se ayto, kala tha kanete na mhn ksanakanete post gia spyrakia kai nekrous pesontes .

rouf είπε...

@ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Mia shmiosh gia na kseroume kai ti leme kai na min theorithei to teleytaio mou post " Me empatheia "

Den yparxei ellhnas, ellhnida poy na min exei timisei toys nekrous pesontes me ton enan h ton allon tropo [ OLOI EXOUN PARELASEI STA SXOLIKA XRONIA KAI OLOI EXOUN TAGOUDISEI TON ETHNIKO YMNO ISOS KAI PERISOTERES FORES APO TON OPOIODHPOTE TSOLIA ] ktl

O Atsarantos apo oso gnorizo kai se parelashs exei paei alla kai fantaros.

Telos h diafora toy tsolia me toys ypoloipoys ellhnes ths plateias einai mhdenikh, einai ki aytos sthn plateia opoys kai oi ypoloipoi [ ektos apo toys 300 kai ta tsirakia toys poy einai kleismena sto kloyvi ] kai ayto einai to atyxes gegonos.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ είπε...

@Zanteleaks Τη διεκδίκηση των Γερμανικών Πολεμικών επανορθώσεων, αποζημιώσεων και οφειλών προκειμένου να ανακάμψει οικονομικά η χώρα προτείνει στην κυβέρνηση με επίκαιρη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Την ώρα που η γερμανική κυβέρνηση, αλλά και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, κρατούν στάση επιφυλακτική, ενίοτε και εχθρική, απέναντι στις όποιες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση, το θέμα της καταβολής των γερμανικών οφειλών στη χώρα μας παραμένει ανοικτό, από τη στιγμή που οι όποιες σχετικές προσπάθειες, κατά το παρελθόν, αποδείχθηκαν διστακτικές και ημιτελείς»,
( δήλωση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ)
Δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείτε όταν λέτε σταμάτησε ο αρχηγός μας να λέει για το κατοχικό δάνειο . Πιθανόν να μην έχει πέσει στην αντίληψή σας ο αριθμός των ερωτήσεων και δηλώσεων για το θέμα αυτό τόσο του προέδρου μας όσο και πολλών από των βουλευτών μας :
Νέο αίτημα από ΛΑΟΣ για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Να τεθεί το ζήτημα της άμεσης καταβολής των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων, ύψους 162 δις ευρώ προς την Ελλάδα ζητούν βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ από τους κ. κ. Τρισέ, Γιούνκερ, τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και την Επιτροπή Αναφορών. Ανάλογο αίτημα έχει κατατεθεί και από άλλα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ (οι κ. κ. Β. Αποστολάτος, Η. Πολατίδης, Α. Κολοκοτρώνης, Π. Μαρκάκης και Κ. Αϊβαλιώτης) απέστειλαν επείγουσες επιστολές στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Τρισέ, τον Πρόεδρο του EUROGROUP κ. Γιούνκερ, τον Πρόεδρο της Ευρωβουλής κ. Μπούζεκ και προς την Επιτροπή Αναφορών του ίδιου Οργάνου στην οποία σημειώνουν τα ακόλουθα:
«Η Ελλάδα έχει, ως γνωστόν, ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους 15 μήνες λόγω των γνωστών δημοσιονομικών προβλημάτων της αλλά και από την έλλειψη έγκαιρης και αποτελεσματικής δράσεως εκ μέρους της ΕΕ.
Το Ελληνικό δημόσιο χρέος βρίσκεται ήδη στα 330 δις ευρώ, όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης στην Βουλή των Ελλήνων στις 13 Δεκεμβρίου 2010. Παράλληλα ο ίδιος Υφυπουργός, την ίδια μέρα, επιβεβαίωσε την οφειλή εκ μέρους της Γερμανίας ύψους 162 δις ευρώ προς την Ελλάδα η οποία αναφέρεται στις εκκρεμούσες Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και αναλύεται ως εξής:
-108 δις ευρώ από την επιδικασθείσα αποζημίωση υπέρ της Ελλάδος εκ μέρους της Διεθνούς Διασκέψεως Ειρήνης των Παρισίων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα ναζιστικά στρατεύματα στην οικονομική υποδομή της χώρας μας και
-54 δις ευρώ από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που η Ελλάδα κατέβαλε το 1942 στους Γερμανούς.
Παρακαλούμε θερμά για την παρέμβασή σας ώστε η Γερμανική κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι της Ελλάδας και να καταβάλει αμέσως το παραπάνω ποσό, μια υποχρέωση που αναιτιολόγητα εκκρεμεί από το 1945 και αποτελεί παράδοξο γεγονός μεταξύ κρατών-μελών της ΕΕ

rouf είπε...

@ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Kapoios fimonei tote ta gegonota [ entos alla propantos EKTOS ellados kai sigoyra systhmatika].

To oti ksekinise me eperothsh sthn Bouli to LAOS thn syzhthsh to gnorizo alla fenete oti merikoi apla fimonoun ta legomena peri xreoys stin Ellada apo thn Germania me poly kalo tropo, eidika sto eksoteriko.

Eyxaristo gia thn apanthsh me kalypsate plhros.