Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Υπάρχουν και Ζακυνθινοί αιρετοί με ευαισθησίες...

...που όταν νιώθουν ότι θίγονται, ανεβάζουν πίεση στο 18 και οδηγούνται εσπευσμένα στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου. Σήμερα το πρωί, στο γραφείο του αντιδημάρχου Άκη Λαδικού εκτυλίχθηκε μια ιστορία που παραλίγο να έμενε για πάντα στα πολιτικά χρονικά του νησιού. Μια πολίτης επισκέφτηκε τον Άκη Λαδικό για να του εκφράσει την αντίρρησή της για τη συμμετοχή ενός σωματείου σε κάποια εκδήλωση του Δήμου. Δυστυχώς όμως η συζήτηση, παρουσία και 4-5 δημοτικών υπαλλήλων, πήρε άσχημη τροπή με την διαμαρτυρόμενη να αφήνει υπονοούμενα για κακοδιαχείριση, λαμογιές και άλλα παρόμοια, με αποτέλεσμα η αγανάκτηση του αντιδημάρχου, να χτυπήσει κόκκινο και στο παραπέντε δεν του ήρθε το εγκεφαλικό! Ο κ. Λαδικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον πλάκωσαν στις ενέσεις, και σήμερα το βράδυ θα κάνει παρέα και στους άλλους ασθενείς της κλινικής. Περαστικά. Σε όλους!

Υ.Γ. Ελπίζουμε ο κ. αντιδήμαρχος να σταθεί τυχερός και να είναι σε εφημερία ο ΕΝΑΣ και ΜΟΑΝΑΔΙΚΟΣ καρδιολόγος του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Ζάκυνθο!

11 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

den thelw kaloperasakides na eylogoyn toys arabones toy prikothira me thn dhthen enareth poy tis tsalapatise oles gia na exei ayth ta poio wraia govakia! den thelw kalogeroys kai kalogries na ta arpazoyn se eranoys gia ta paidakia ths alabanidas ths mamakas toys.. thelw ypodomh gia ta koinwnika problhmata barethika to skoupizma katw apo to xali xalia ena pragma...tote isws na erthoyn sto grafio toy dhmarxoy ligotero aganaktismenoi polites!!! AMHN!

youlia olomplava είπε...

Σε ποια κεντρικη οδο υπαρχει γερων που ξεχνα να σβησει τα κερια η το ματι της κουζινας ξερει κανεις; Τοτε που να ξερετε τι συμβαινει στα ορεινα χωρια; Που χρειαζεται φωτισμο ο δρομος γιατι οι γεροι φοβουνται τα αδεσπoτα σκυλια; Γιατι δεν υπαρχει χρονος να απανταται ολα τα e-mail ολων ακόμα κι αν με μια πρόταση ?

kostas είπε...

Ακη περαστικα και ηρεμησε.
Αυτες τις αδικιες η πολιτικη της εχει αλλα,τα εχουμε πει,εσυ τα παραβλεπεις "ζεστα" τα πραγματα και αποτελεις παραδειγμα προς μιμηση.
Ομως δεν ειναι και σωστο να παιρνεις αναξια παραγματα στα σοβαρα και να φτανεις σε τετοιο σημειο.
Και ξερεις ,γιατι στο λεω..
Και παλι περαστικα...
Κωστας.

youlia olomplava είπε...

Στο Λιν Μα βιασαν μια Γυναικα και την πεταξαν στην αυλη της Ελληνοορθοδοξης ενοριας. Ευθεινετε ο δημος για τον καθαρισμο του χωρου η πρεπει να παει η οικογενεια της να καθαρισει τον χωρο; Φυσικα ο βιαστης συγχωρητε ενω η Γυναικα θα παει κολαση στα σιγουρα γιατι δεν εξομολογηθηκε πριν πεθανει!! Και εισ αλλα Ακη μας!

Ανώνυμος είπε...

Τούτος ο τόπος είναι κεραυνοκράχτης, γιατί ο Θεός τον μισάει."

Διονύσιος Σολωμός

youlia olomplava είπε...

o Aprilhs me ton Erwta xoreuoun kai yeloune ki'osa an8ia byainoun kai karpoi tos'armata se kleioune...

Unknown είπε...

Όταν η μιζέρια και η χωριατιά περισσεύουν.

Καλά αυτή η «κυρία» τον Άκη επέλεξε για να εκφραστεί όπως εκφράστηκε;
Καλά θα κάνετε κυρία μου να είστε πιο προσεκτική και οι ευαισθησίες σας να προεκτείνονται και στους ανθρώπους και να μην εξαντλούνται στα ζώα. Διαφορετικά είστε πολύ δήθεν.
Αγαπητέ φίλε Άκη, σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψεις ακόμη πιο δυνατός, επειδή όπως αντιλαμβάνεσαι έχουμε πεδίο δόξης λαμπρό για σοβαρές πολιτικές αντιπαραθέσεις, από τις οποίες όμως θα πρέπει να βγει ωφελημένος ο τόπος. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο το ήθος σου και η ευαισθησία σου μας είναι απαραίτητα.
Ηλίας Β. Μακρής, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της ΡΟΚ.

youlia olomplava είπε...

Υπάρχουν τόσες πολλές οργανώσεις για να προστατεύσουν τα ζώα αλλά ενίσχυση για τους υπερήλικες κατ οικον και η ελαχιστη απαντήση για τις ανησυχίες των πολιτών Zante ητε εάν παρουσιάστουν προσωπικά ή στείλουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ειναι ανυπαρκτη. Επόμενο ειναι να γινουν συλλήψεις των πολιτών που έχουν τη δύναμη του χαρακτήρα για να μιλήσουν για το προβλημα τους στο δημαρχιο. Δεν αναφερομαι σε ζωα ουτε κατακρινω. ΠΡΟΛΗΠΤΗΚΑ ΜΕΤΡΑ αυτα είναι απαραίτητα για την υγεια του κ. αντιδημαρχου. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κ. Α. Λ.

DIONISIS L MARGARIS είπε...

"φτηνοί στ αλεύρι κι ακριβή στα πίτουρα" λέει μια παροιμία.

Unknown είπε...

Tελικά ψιλοπαραπληροφορήθηκα. Η συγκεκριμένη κυρία ούτε και ζωόφιλη ήταν. Απλά όλα για την κόντρα και τι άλλο πια να πω....Έλεος!!!

Ατσάραντος είπε...

Σήμερα το μεσημέρι βγήκε από το νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Άκης Λαδικός. Με μια χούφτα φάρμακα και οδηγίες για κόψιμο του τσιγάρου, δίαιτα και περπάτημα. Καλώς ήρθες στο group therapy. Οι βόλτες στην παραλιακή, μέχρι το Κρυονέρι και μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, θα σε κάνουν και τον πρώτο ρεπόρτερ του blog. Έτσι ξεκίνησε και αυτό το blog. Με οδηγίες για δίαιτα και περπάτημα!