Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Περίεργοι "τροχονομικοί έλεγχοι" γίνονται στα ορεινά...

....αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τουρίστες κινούμενοι με αυτοκίνητο στην περιοχή Ελιές Βολιμών, αναγκάστηκαν να σταματήσουν όταν ένα άτομο με μπλε μπλούζα, χωρίς διακριτικά της αστυνομίας, τους ειδοποίησε για δήθεν τροχονομικό έλεγχο. Δίπλα στον "αστυνομικό" υπήρχε ένα αυτοκίνητο Βόλβο με αγγλικές πινακίδες, ενώ αυτός δεν μιλούσε καλά αγγλικά. Ο "αστυνομικός" ζήτησε από τον οδηγό του οχήματος, άδεια, δίπλωμα και διαβατήριο και αφού τα είχαν μαζί τους, τους άφησε να φύγουν. Όμως στο προπορευόμενο όχημα δεν συνέβει το ίδιο, αφού ο οδηγός δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα και ο δήθεν "αστυνομικός" του ζήτησε χρήματα για να μην βεβαιώσει την παράβαση! Όλα τα είχαμε στο νησί οι μαϊμού τροχονόμοι μας έλειπαν!

13 σχόλια:

rouf είπε...

Σύλληψη αστυνομικού ύστερα από καταγγελίες τουριστών στη Ζάκυνθο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Μαΐου 2011, 13:59 ( http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=307533&cid=4 )

Στη σύλληψη και προσαγωγή στο Αυτόφωρο ενός εν ενεργεία αστυφύλακα προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση, υπήρξαν καταγγελίες αλλοδαπών τουριστών, ότι ο αστυνομικός τούς ζητούσε χρήματα, για να μη βεβαιώσει τροχονομική παράβαση.

Με την υπόθεση ασχολείται το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις. Ο συλληφθείς, ο οποίος στις 12:00 το μεσημέρι προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10 Μαΐου 2011
Συντάκτης: Γιώργος Γκόγκος
Θεματική κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Παράγκα” είχαν στήσει ένας Ζακυνθινός και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας, αφού έστηναν μπλόκα σε ορεινές περιοχές και σταματούσαν ανυποψίαστους πολίτες για να τους υποβάλλουν σε τροχονομικό έλεγχο.
Ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που έγινε, το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου εντόπισε τον αστυνομικό να παίρνει λεφτά από πολίτες, προκειμένου να μην τους “κόψει” κλήση! Αμέσως προχώρησαν στη σύλληψή του και το γεγονός αυτό όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.
Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στο αυριανό φύλλο της “Ημέρας”.

Ποιος λέει αλήθεια;

youlia olomplava είπε...

Einai eidikh astynomeysh gia tsi polypothites ieries toy sex! Tsi filoptoxes gries thena astynomeyoume kale moy Atsa?

dennis είπε...

youlia olomplava κοψε τα λιγμενα σου εχουν καψει τον εγκεφαλο

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι τα ληγμένα , τα μεταλλαγμένα φταίνε...

rouf είπε...

Βρε παιδιά τι είναι αλήθεια τελικά??

Μαϊμού είναι ο μπάτσος η προσπαθούν να το καλύψουν?

youlia olomplava είπε...

NIOTHO ANASFALIA KAI LEW NA METAKOMISO STO VANATO OPOY EISTE OOOLOI 3YPNIOI KAI THA ME PROSEXETE STA GHRATIA MOY!!!!!

Ατσάραντος είπε...

Σύμφωνα με Δ.Τ της αστυνομίας συνελήφθησαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου ένας 28χρονος Αστυφύλακας της Αστ.Δ/νσης Ζακύνθου, καθώς και ένας 37χρονος ιδιώτης για απάτη, αντιποίηση αρχής και άλλες κατηγορίες. Οι δύο συληφθέντες προσποιούμενοι τους τροχονόμους σταματούσαν διερχόμενους οδηγούς κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες και με το πρόσχημα των παραβάσεων τους αποσπούσαν μικρά χρηματικά ποσά.

rouf είπε...

@Atsa
Αφού μπέικες στον κόπο και μας ενημέρωσες για τους μπάτσους ( με καθυστέρηση )

Μπες και στον κόπο να μας ενημερώσεις για τους ψεύτες (Με καθυστέρηση )

http://www.ioniannews.gr/politiki/719

Ατσάραντος είπε...

@ Nionios
Αγαπητέ φίλε δεν είμαστε το Ρόιτερ. Ένα μπλογκ είμαστε. Όποιος έχει μια πληροφορία την ανεβάζει. Ούτε είναι κανένας υποχρεωμένος να γράφει ειδήσεις, ούτε να κάνει έρευνες. Ότι μας φτιάχνει ή μας χαλάει το ανεβάζουμε. Φτιάξε κι έσυ ένα μπλογκ και γράφε κι εσύ για ότι σε χαλάει. Ίσως έτσι να καταλάβεις πόσα πολλά σε χαλάνε και κάποια μέρα να αποφασίσεις να αλλάξεις τα πράγματα με καθημερινές πράξεις.

rouf είπε...

@ Ατσάραντος

Το τελευταίο σχόλιο μου έγινε με σατυρικό ύφος ( ίσος το παρεξήγησες ) διότι δεν πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει συνεχεια στο θέμα από όσους μέχρι σήμερα ( Από την Δευτερα ) θεωρούνται ψεύτες και πάνω από όλους o δήμαρχος μας.

Επίσης μην περνεις στραβά μερικά post που γίνονται, στην δημοκρατία ο διάλογος φέρνει λύσεις.

Δεν χρειάζεται να είσαι το ΡΟΙΤΕΡ για να μάθεις μια τόσο μεγάλη είδηση, επίσης ο κύριος Γκούσκος επαλήθευσε αυτό που είχες πει πριν μερικούς μήνες ( μετά την εκλογή του κυριου Μποζίκη ) " ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ " οποτε δεν βλέπω τον λόγο αφού κάποιος επίσημα αποκαλεί τον ΔΗΜΑΡΧΟ ψεύτη ( με λίγα λόγια καληνύχτα Ζάκυνθος ) που δεν μπέικες στον κόπο να γράψεις μια γραμμή.

Όπως και να χει το θέμα σου ξαναλέω ότι το σχόλιο μου γράφτηκε ΣΑΤΥΡΙΚΑ διότι θα έχει συνεχεια το θέμα.

Όσο για την δημιουργία blog που αναφέρεις εάν δεν ενδιαφέρεσαι για τα σχόλια μας μπορείς κάλλιστα να μας ενημερώσεις. Blog υπάρχουν πολλά δεν χρειάζεται δημιουργία νέου

Ατσάραντος είπε...

@Nionios
Κι εγώ σατυρικά τα έγραψα, γιατί τα πήρες αλλιώς;

Για το θέμα του πρώην Βουλευτή, ο κ. Γκούσκος δεν έστειλε καμία ανακοίνωση στο μπλογκ, άρα ή δεν ξέρει το μπλογκ ή δεν τον ενδιαφέρει να δημοσιευτεί στο μπλογκ. Δικαίωμά του είναι που θα επιλέγει να δημοσιοποιεί τις ανακοινώσεις του.

Μπορώ να γνωρίζω ότι ο κ. Γκούσκος είναι από τους τιμιότερους ανθρώπους που πέρασαν από την πολιτική σκηνή της Ζακύνθου, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω με αποδείξεις το παρασκήνιο της εκλογής Τσαγκαρόπουλου, την πρώτη τετραετία.
Και επειδή ορισμένοι αφήνουν διάφορα υπονοούμενα, είμαι σίγουρος ότι ο κ. Γκούσκος θα τηρούσε την ίδια στάση (αντίθετος στο ΧΥΤΑ στη θέση Λίβα) όποια και αν ήταν η έκβαση της διεκδίκησης της θέσης του Συνηγόρου του Δημότη!

rouf είπε...

@Άτσα
Αφού αναγνωρίζεις την τιμιότητα του κυριου Γκούσκου, ήταν υποχρέωση σου ( επειδή ασχολείσαι με τα κοινά ) να ενημερώσεις τους αναγνώστες του blog ( μιας και εδώ μέσα πιστεύω δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παρα να δώσουμε ιδέες και λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τον τόπο, ο καθένας με την γνώμη του σωστή η λάθος ).

Η aπάντηση τύπου "Κυβερνητικός εκπρόσωπος" θα ήταν καλοδεχούμενη αν προέρχονταν από έναν από τους συκοφάντες που ονομάζει στην επιστολή του ο κύριος Γκούσκος, εσύ, εγώ αλλα και οι υπόλοιποι αφού δεν ξέρουμε τα παρασκηνιακά της υπόθεσης Τσαγκαρόπουλος ας περιμένουμε να ακούσουμε ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

Μέχρι λοιπόν να απαντηθεί αυτή η ανοιχτή επιστολή εμείς δεν μπορούμε να δίνουμε απαντήσεις ( Ελπίζω να συμφωνείς ).

Ο δήμαρχος που ακούγεται και το όνομα του στην επιστολή αλλα και κάνει post εδώ μέσα ( με δυο διαφορετικούς λογαριασμούς βεβαια, αλλα ίσος είναι τακτική τον όσον ασχολούνται με τα πολιτικά του νησιού ) μπορεί ( Και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ) να δώσει απαντήσεις.

Όσο για τον ΧΥΤΑ που αναφέρεις να είσαι σίγουρος ότι οποιος έχει μυαλό και σκέφτεται δεν πρόκειται ποτε να συμφωνήσει με την κατασκευή ΧΥΤΑ, αντίθετος εάν μιλάγαμε για κατασκευή ( στα χαρτιά, όχι με λόγια ) ΧΥΤY να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ατσάραντος είπε...

@dj
Μια και το έθεσες, σε τι διαφέρει η κατασκευή ΧΥΤΑ από την κατασκευή ΧΥΤΥ?