Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αυτό είναι το λιμάνι μας σήμερα...


...παραμονές έναρξης της τουριστικής περιόδου. Σκουπίδια και βρωμιές απ΄άκρη σε άκρη. Ίσως τελικά η χωροθέτηση του ΧΥΤΑ να έχει γίνει προ πολλού στο πόρτο. Ντροπή!
Photos: AXZ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την κρίση θα εξαφανιστούν σιγά σιγά και τα σκουπίδια,μαζί με τις συσκευασίες. Θα τρώμε μόνο ότι καλλιεργούμε στα χωράφια μας και ότι ψαρεύουμε. Το κυνήγι από χόμπυ θα ξαναγίνει μέσο επιβίωσης.
Ούτε καν μονάδα κομποστοποίησης δε θα χρειαστεί μια και τα οργανικά υπολλείμματα θα ανακυκλώνονται στην πηγή πάραυτα... (θα κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι με λίγα λόγια)

Ανώνυμος είπε...

Μα, ποιος να ενδιαφερθεί για τον τόπο; Το λιμάνι θα κοιτάμε τώρα ή τα τρυγόνια;

Οι περισσότεροι "αυτοδημιούργητοι" αιρετοί μας αυτή την εποχή πυροβολούν με τις πανάκριβες καραμπίνες τους και βασανίζουν ζώα για να διασκεδάσουν, δεν έχουν καιρό ν'αφιερώσουν σε ...ασήμαντα θέματα όπως η καθαριότητα!

Με πληροφορούν μάλιστα (σίγουρα θα πρόκειται περί συκοφαντίας!) ότι σε λόγγους του Βασιλικού γίνονται ...υψηλού επιπέδου ένοπλες συσκέψεις και συμβούλια μεταξύ υψηλόβαθμων αιρετών μας και διαφόρων σημαντικών παραγόντων, όπως "προέδρων", οι οποίοι "αγωνιούν για το μέλλον του νησιού" και ελέγχουν την ηθική των άλλων, αλλά ταυτόχρονα παρανομούν θρασύτατα κυνηγώντας σε απαγορευμένη περίοδο, ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ και αποτελούν, αντί υπόδειγμα νομοταγούς πολίτη και αιρετού, θλιβερό δείγμα αυθαιρεσίας, ξετσιπωσιάς και χοντροπετσιάς, προσβάλλοντας τον Πολιτισμό και την Κοινωνία με την ασέβεια και την ύβρη τους... και κάνοντας εκατοντάδες άλλους άμυαλους να τους ακολουθούν στην παρανομία τους!

"Εδώ κυνηγάει παράνομα ο (τάδε αιρετός ή αξιωματούχος ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ), εμένα θα πιάσουν;" σκέφτεται πολύ σωστά ο κάθε παράνομος!!

Οι "κύριοι" αυτοί, αν εφάρμοζαν το νόμο όπως (υποτίθεται) είναι το καθήκον τους, θα μπορούσαν να είχαν σταματήσει πολλών ειδών παρανομίες σε μια μόνο ημέρα! Αλλά, αντίθετα ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ στις παρανομίες, παρασύροντας και τους κουτούς ψηφοφόρους τους!!

Αυτοί λοπόν οι υπανάπτυκτοι αγριάνθρωποι ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ επιλέγονται επανειλημμένα πρόθυμα από τη Ζακυνθινή κοινωνία για να "διοικήσουν", κι αυτά είναι τα αποτελέσματα της συνετής τους "διοίκησης", η οποία αποδείχθηκε κυριολεκτικά για τα σμπάρα!!

Όμως, γι'αυτό ακριβώς θα τους ξαναψηφίσουν οι Ζακυνθινοί, επειδή για πολλούς απ' αυτούς, λόγω της καταστροφικής ανατροφής και νοοτροπίας τους, το να πυροβολούν τα ζώα για διασκέδαση είναι ΠΟΛΥ σημαντικότερο από ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!!

Apnea είπε...

Ναι οι αιρετοί μας μάραναν. Αυτοί είναι η κορυφή του παγόβουνου. Για να υπάρχει αυτό το χάλι εκτός απο αυτούς που δεν το καθάρισαν υπάρχουν και αυτοί που το δημιούργησαν.

youlia olomplava είπε...

Agios eisai poy fotografizeis thn gymnh alhthia? gine tsi mafias me ipsila idanika! eki psila tsi kampanes poy symenoyn alipia exei skoupidia parmene?