Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Απίστευτο κι όμως Ζακυνθινό: Η Καινή Διαθήκη στο Δημοτικό Συμβούλιο....

...στο βάθρο των ομιλητών! Μάλλον ο πρόεδρος Γ. Αρμένης θα σκέφτηκε ότι, με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι άλλοι ομιλητές θα πρέπει να ορκίζονται στο Θεό!

Υ.Γ. Κατά τα υπόλοιπα αποφασίστηκε ομόφωνα (αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ) να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να αποδοθεί σε χρήση το εγκατελειμμένο κτήριο του Εργατικού Κέντρου, στην πλατεία Δημοκρατίας. Το κτήριο έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και 13 χρόνια, ενώ όπως είπε ο αντιδήμαρχος Δ. Κυβετός, η διοίκηση του Εργ. Κέντρου για την εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων έχει αποφασίσει να πληρώνει ενοίκιο, ενώ έχει στη διάθεσή της έναν ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της πόλης. Ακόμη αποφασίστηκε να ελεγχθούν εξωνυχιστικά από την Πολεοδομία (παραβάσεις δόμησης, υπερκαλύψεις, ακάλυπτοι χώροι) όλα τα κτήρια για τα οποία υπάρχουν καταγγελίες ότι “φιλοξενούν” παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ενώ ο Δήμαρχος εξουσιοδοτήθηκε να ενημερώσει την Εισαγγελία Ζακύνθου και να κινηθεί η ποινική διαδικασία εναντίων των εταιριών, αλλά και εναντίων των ιδιοκτητών των ακινήτων! Σύμφωνα με τον πίνακα που έχει δημοσιευτεί και στο μπλογκ, ελάχιστες κεραίες έχουν άδεια, ενώ καταγγέλθηκε ότι και όσες από αυτές έχει εκδοθεί άδεια, αυτό έγινε παράνομα από την Πολεοδομία, επί θητείας Δ. Γάσπαρου, και παρά τις αρνητικές αποφάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Δηλαδή, το Ν.Σ αποφάσιζε αρνητικά, αλλά η Πολεοδομία έδινε άδεια!
Photo: M.S

1 σχόλια:

Ατσάραντος είπε...

Στη διάρκεια των τοποθετήσεων, από Δημοτικό Σύμβουλο της Μείζονος μειοψηφίας, πληροφορηθήκαμε επίσης ότι τα "στατιστικά" του κτηρίου του Εργ. Κέντρου είναι καλά, ενώ οι κεραίες βάσης της κινητής τηλεφωνίας, μοιάζουν με τα κέρατα της Λερναίας Ύδρας, δηλαδή ένα κόβεις εννέα φυτρώνουν!

Τελικά είναι πολύ εκπαιδευτικές οι συνεδριάσεις του Δ.Σ.