Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αναβλήθηκε για αύριο στις 9 το πρωί η συζήτηση για το ΧΥΤΑ...

...από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, που συνεχίζει ακόμη και τώρα τη συνεδριάσή του με διοικητικά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Σε μια 6ωρη διαδικασία-μπάχαλο, με συνεχόμενες διακοπές "επί της διαδικασίας" το Περιφερειακό Συμβούλιο απλά κατέδειξε ότι διακατέχεται από "παιδικές ασθένειες" τήρησης στοιχειωδών κανόνων του κανονισμού, αφού "κατάφεραν" να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ μέχρι τώρα, με εξαίρεση την απόρριψη ενός ψηφίσματος για το νοσοκομείο Ζακύνθου, το οποίο έφερε το ΠΑΜΕ και το Εργ. Κέντρο! Στη συνεδρίαση "παρενέβει" και ο Καρλ Μαρξ -από τον άλλο κόσμο- αφού στην τοποθέτησή του, ο αντιπεριφερειάρχης Λαυκάδας καταφέρθει εναντίον του Μαρξ με αποτέλεσμα να γίνει πανικός από τους εξεγερμένους αριστερούς συντρόφους. Αφού ακούστηκαν ωραίοι διάλογοι, όπως είσαι άσχετος, είστε αλήτες ρουφιάνοι, λαμόγια και άλλα τέτοια η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά! Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στον προθάλαμο, κυρίως πολίτες αντίθετοι με την κατασκευή ΧΥΤΑ στο Βραχίονα, άρχισε να αποχωρεί, ενώ μέσα συνεχίζονταν οι αψιμαχίες για το παραμικρό. Εκ κατακλείδι, αν συνεχιστούν με αυτό τον τρόπο οι συνεδριάσεις τότε ...καληνύχτα Επτάνησα.

Υ.Γ Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα όπως, Σύμβουλοι και facebook, o πρόεδρος από πίσω και άλλα πολλά σπαρταριστά.

Photo: M.S

2 σχόλια:

kostas είπε...

Πραγματικα τραγικη εικονα...
Κριμα...
Θα περιμενε κανεις απο αιρετους τετοιου επιπεδου περισσοτερη ουσια και λιγοτερη "φασαρια".
Παντως η γενικοτερη αισθηση που αποκομιζουμε ειναι οτι η "Ιονιος Περιφερεια" σαν ιδεα ειναι ενδιαφερουσα, σαν πραγματικοτητα ομως θα αργησουμε πολυ να την δουμε να παιρνει σαρκα και οστα.
« Ες αύριον τα σπουδαία » λοιπον...
Αν και κατι μου λεει οτι, παλι η αποφαση θα ειναι "ήξεις αφήξεις"...

Τουλαχιστον η τοποθετηση του Κ.Σπυρου στην αρχη της συνεδριασης -σε ενα αναλογο θεμα- για τον σταθμο μεταφορτωσης στους Παξους οτι, "δεν μπορουμε να δεμευομαστε για τετοιες αποφασεις προτου ολοκληρωθει ο περιφερειακος σχεδιασμος..." ισως δειχνει και την αποφαση...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Μπράβο στους παμίτες που έκαναν το αυτονόητο

Η υγεία δεν ξεπουλιέται ότι και να κάνουν κάποιοι...