Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τυχαίο;

Στο δικαστήριο παρουσιάζεται αύριο ο Ανδρέας Ξένος κατηγορούμενος για τη ρύπανση στο Βροντόνερο με στραγγίδια από το ΧΥΤΑ της Παναγούλας. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας εμφανίστηκε στον εισαγγελέα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από καταγγελία του γνωστού Άγγελου Τετράδη (Γουρούνια στο διάστημα) και αφού το Λιμενικό έσπευσε επί τόπου για να διαπιστώσει τη ρύπανση. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου επισημαίνουν ότι ο ΧΥΤΑ ρυπαίνει εδώ και 8 χρόνια, αφού έχει εξαντληθεί η διάρκεια "ζωής του" και κάνουν λόγο για όψιμη και περίεργη καταγγελία που μάλλον εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. Να θυμίσουμε ότι ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού, στον οποίο κάνει εκπομπή ο Τετράδης, ήταν πρώην Δ/νων σύμβουλος της επιχείρησης καθαριότητας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί η συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων για χρέη της επιχείρησης -πάνω από 1 εκ. ευρώ- προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Υ.Γ1. Γιατί το Λιμεναρχείο δεν έδειξε την ίδια πρεμούρα όταν δημοσιεύτηκαν αυτές οι φωτογραφίες;
Υ.Γ2. Αφού ο ΧΥΤΑ ρυπαίνει το Βροντόνερο εδώ και 8 χρόνια, μήπως να το μετονομάζαμε σε Βρωμόνερο να ξεμπερδεύαμε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τα φτιάξει όλα ο Καλλικράτης , μην ανησυχείτε καθόλου .
Μήπως ;λέω μήπως ; θα πρέπει να απαγορευθεί για φέτος τουλάχιστον το μπάνιο στους τουρίστες μας για λόγους υγιηνής ;
Πάντως εγώ δεν θα πατήσω φέτος το πόδι μου στα μολυσμένα ? νερά της πάραλίας του Καλαμακίου , αλλά και θα φροντίσω να το μεταφέρω και σε όσους μπορώ περισσότερους φίλους που θα θέλουν να κάνουν μπάνιο στο Καλαμάκι .
Λυπηρό , αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αφού υπάρχει τέτοια αδιαφορία από τις τοπικές Υπηρεσίες υγείας αλλά και τις Τοπικές αρχές !!!

rouf είπε...

@Kalamakizakynthos

DEN XREIAZETE NA TO PEIS SE KANENAN

TO EKANAN ALLOI .....ALLA PRIN APO ENA XRONO

http://www.podcast.de/episode/1682227/19.07.2010,_die_story_Bedrohte_Paradiese%3A_Kreta_und_die_Inseln_Griechenlands_-_M%C3%BCllkippen_im_Mittelmeer

19.07.2010, die story Bedrohte Paradiese: Kreta und die Inseln Griechenlands - Müllkippen im Mittelmeer

TO "Bedrohte Paradiese" EINAI STA ELLHNIKA "APHLOUMENOS PARADISOS"

rouf είπε...

To Video edo Gia osous exoun oreksi na ksestravothoun