Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Γι΄αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα ποιός είναι υπεύθυνος;

Τα σκυλιά είναι πυροβολημένα στο κεφάλι και βρέθηκαν, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στους κάδους σκουπιδιών κοντά στο Εθνικό στάδιο.

Photos: Tas.Av.
Bookmark and Share

28 σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Απλά ..

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! !

16xronos είπε...

http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2111:z----------&catid=35:generalnews&Itemid=67

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι ο υπεύθυνος διαθέτει κυνηγετικό όπλο, και ότι επίσης έχει συνηθίσει να σκοτώνει ζώα (ίσως για διασκέδαση), αφού όπως φαίνεται του είναι τόσο εύκολο να κάνει κάτι τέτοιο.

Κατά συνέπεια προκύπτει αμέσως σε ποια ομάδα ανθρώπων με ευγενικά ένστικτα συγκαταλέγεται κατά πάσα πιθανότητα αυτός ο "άνθρωπος", σ'αυτούς που σκοτώνουν ζώα για να διασκεδάσουν.

Το κακό είναι, ότι σ'αυτούς τους "ανθρώπους" η Κοινωνία επιτρέπει ακόμη να ασκούν αυτό το αποκρουστικό, βίαιο, βάρβαρο "χόμπι" για να κερδίζουν οι βιομηχανίες και οι έμποροι κυνηγετικών ειδών και να έχει κάποια έσοδα το Κράτος, αλλά και να εξαγοράζονται ψήφοι, όταν συγκαλύπτονται οι παρανομίες και οι αγριότητες, όπως γίνεται επί χρόνια στη Ζάκυνθο, με τη συνενοχή των "Αρχών".

Αυτοί λοιπόν οι νομοταγείς "άνθρωποι" ετοιμάζονται τώρα τον Απρίλιο να εισβάλλουν σε περιουσίες και αυλές σπιτιών, να ενοχλήσουν, να θέσουν σε κίνδυνο ζωές, να παρανομήσουν ανενόχλητοι και να αποδείξουν ακόμη μια χρονιά ότι η χώρα αυτή κυλιέται στην παρανομία και τον παραλογισμό σε όλα.

Είναι οι ίδιοι που αφήνουν δεκάδες σκυλιά που δεν τους ικανοποιούν πια για το αιματοβαμμένο χόμπι τους να πεθάνουν από την πείνα στα βουνά.

Καμαρώστε τα έργα τους... Τα ίδια ακριβώς κάνουν και στο "χόμπι" τους, αλλά εκεί πυροβολούν πουλιά, λαγούς κι άλλα ζώα ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ.

Μέχρι πότε θα είναι ανεκτή η βαρβαρότητά τους;

kostas είπε...

Αποκρουστικο θεαμα,οπως και πολλα αλλα δυστυχως,που μας θυμιζουν ,οτι υπαρχουν και υπανθρωποι.
Οπως και λυπηρο ειναι ,οτι ,απο ολο το αποτραιπο θεαμα,καποιοι ασχοληθηκαν επιλεκτικα με τον τροπο που θανατωθηκαν-προκειμενου να προδικασουν τα "ελατηρια" αυτης της κτηνωδιας,λες και ,αν δεν τουφεκιζοταν ,αλλα τα σκοτωναν με φολες,θα αλλαζαν τα πραγματα...
Αλλα ,ας ειναι,λεμε και καμμια χαζομαρα , ετσι για να περασει η ωρα και να βγαλουμε και τα απωθημενα μας.
Τελος παντων,δεν αξιζει να ασχολειται καποιος...
Ας μεινουμε στο πραγματικο γεγονος,γιατι αυτο εχει σημασια...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Αν εσένα σου φαίνεται (υποκριτικά) "λυπηρή" η ενασχόληση με τον τρόπο που θανατώθηκαν τα σκυλιά, θα πρέπει να μας εξηγήσεις, αν βέβαια έχεις μισό δράμι τσίπα επάνω σου, πόσο αναλογικά λυπηρή είναι η πολύ πιο διαδεδομένη πράξη της βασανιστικής αναίτιας θανάτωσης χιλιάδων άλλων ζώων με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο τρόπο, για χάρη της αποτρόπαιας διασκέδασης ορισμένων αγριανθρώπων που αυτοαποκαλούνται "κυνηγοί" για να καλύψουν το πάθος τους ν' αφαιρούν χωρίς λόγο ζωή.

Αλλά, ξέχασα, εσύ έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας των δεδομένων που δεν συμφωνούν ή ξεμπροστιάζουν τα διάφορα πάθη σου, και προσπαθείς με το συνηθισμένο αποτυχημένο τρόπο να πεις κι εσύ κάτι, έστω τόσο υποκριτικό κι ανεπαρκές, επειδή έχεις πολύ λερωμένη τη φωλιά σου και πρέπει να υπερασπιστείς το συνάφι σου και το αισχρό χόμπι σου.

Έρχεται ο Απρίλιος, Kostas, υπομονή αγόρι μου, θα σου δοθεί πάλι σύντομα η ευκαιρία να πυροβολήσεις τρυγόνια, λαγούς κι άλλα ζώα αντί για σκυλιά, γι' αυτά δεν τρέχει τίποτα! Θα διασκεδάσεις ρε παιδί μου κι εσύ λίγο, θα το ευχαριστηθείς που σκοτώνεις, και μετά θα μας κάνεις εδώ υποκριτικά και πρόστυχα τον τάχα αγανακτισμένο και περίλυπο για τα σκυλιά που σκοτώθηκαν με τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά...

kostas είπε...

Αλλα ,ας ειναι,λεμε και καμμια χαζομαρα , ετσι για να περασει η ωρα και να βγαλουμε και τα απωθημενα μας.
Τελος παντων,δεν αξιζει να ασχολειται καποιος...
Ας μεινουμε στο πραγματικο γεγονος,γιατι αυτο εχει σημασια...

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, Κostas, ας λέμε και καμια χαζομάρα, δίνεις εξάλλου πρώτος- πρώτος το καλό παράδειγμα!!

Λογική τύπου Kostas (θαυμάστε):

- Όταν κάποιος πυροβολήσει ένα σκυλί και το σκοτώσει, είναι "υπάνθρωπος"! (Γειά σου Kostas ευαίσθητε άνθρωπε!!!)

- Όταν ο κάθε Κostas και το συνάφι του πυροβολούν ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ χιλιάδες ζώα, σκοτώνοντάς τα ή τραυματίζοντάς τα και αφήνοντάς τα να πεθάνουν βασανιστικά με φρικτούς πόνους, αυτό είναι "ΧΟΜΠΙ" και "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ"!!

Η υποκρισία και η προστυχιά σε όλο τους το μεγαλείο!

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά...

kostas είπε...

Περι λογικης Laska:

Οποιος σκοτωνει αδεσποτα με πυροβολισμους ειναι σιγουρα κυνηγος,και οποιος θανατωνει αδεσποτα ζωα με φολες ειναι παλι κυνηγος,γιατι καταυτον ειναι το ιδιο πραγμα ,δηλ ειτε παει για κυνηγι καποιος,ειτε σκοτωνει αδικριτως οτι βρει μπροστα του,ειναι ενα και το αυτο...

Ηθελα να ηξερα δυστυχη μου,περα απο τις αρρωστημενες αντικυνηγητικες σου παρωπιδες,εχεις δοκιμασει να δεις τον κοσμο και τους ανθρωπους, και απο αλλη πλευρα?
Προκαλεις μονο συμπαθεια,προβαλλοντας συνεχως το "ακαταλογιστο" της ψυχικης και νοητικης σου καταστασης...
Το αντικυνηγετικο σου παθος σε οδηγει σε αδικους και σε ασχημους χαρακτηρισμους,κλασσικο γνωρισμα των ψυχοπαθητικων ατομων...
Και προτου να βιαστεις να κρινεις τους αλλους,εστω για μια φορα,ρωτησε τον εαυτο σου,αν προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος με τους συνανθρωπους σου...
Ως εκ τουτου,συνεχισε να ζεις στην φρικτη αυτη φυλακη ,μονος σου...και αν θελησεις παλι βοηθεια,να ξερεις, οτι η επιστημη εχει κανει θαυματα,ακομα και για τα "δεσμα" τα δικα σου...

Δεν εχω κατι αλλο να σου πω,ουτε διακατεχομαι απο το "κομπλεξ" της τελευταιας απαντησης...
Καλημερα.

ΠΕΙΡΑΤΗΣ είπε...

Εντάξει Kostas καταλάβαμε !
Οι αυτουργοί είναι ΚΑΠΟΙΟΙ Ύπάνθρωποι Κυνηγοί !
Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να μην ασχολούνται με το κυνήγι στον ελεύθερο χρόνο τους, αυτοί που διέπραξαν αυτό το απεχθές έγκλημα ;
Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο πραγματικά είσαι πορωμένος...

kostas είπε...

Οχι Πειρατη μου,πιστευω οτι ,τα "ελατηρια" αυτου του υπανθρωπου δεν εχουν να κανουν με το κυνηγι(ακομα και αν θελει να αυτοαποκαλειται ετσι).
Σκεψου και ο υπανθρωπος που δηλητηριασε τα περιστερια στο Συνταγμα κυνηγος ηταν?
Η μηπως ο ιδιος δεν αυτοαποκαλουνταν "ανθρωπος"?
Αρνηθηκα να συμπαραταχθω,με τις πονηριες καπου ανοητου που,επειδη απλα υπεθεσε κατι,εκρινε σωστο να "τσουβαλιασει" μια ολοκληρη μεριδα ανθρωπων ,που ειχαν την ατυχη εμπνευση να ασχοληθουν στον ελευθερι χρονο τους τους ΚΑΙ με το κυνηγι,προχωρωντας μαλιστα ο ιδιος και σε μια εντυπωσιακα φασιζουζα ,αυθαιρετη και περα ως περα μη πραγματικη,επιθεση εναντιον ολων ,οσων οι επιλογες τους δεν τυγχανει να συμβαδιζουν με τις δικες του.
Αν διαβασεις μαλιστα και παλαιοτερες τοποθετησεις του και σε αλλα θεματα εκτος κυνηγιου,θα δεις και την συμπεριφορα του και τους χαρακτηρισμους του,σε οσουν τυχον ,εχουν διαφορετικη αποψη και θεση ,σε αρκετα θεματα.
Επι της ουσιας, μακαρι να βρεθει και να τιμωρηθει ο ενοχος,αυτου του ανουσιουργηματος...
Αυτο ειναι το ζητουμενο...

e-ishtar είπε...

αγαπητέ Laska μας έχεις πρήξει με τους κυνηγούς.παντού βρίσκεις μια αφορμή να κοτσάρεις την αντίθεση σου με το σπορ.

το έχεις ξανακάνει όταν είχες δει ενα αμάξι παρκαρισμένο παράνομα,είχες υποθέσει ότι ήταν κυνηγού εαν θυμάμαι καλά.

εντάξει μπορείς να χρησιμοποιείς αμάξια, τα ζώα όμως μην τα χρησιμοποιείς. αυτά τα πυροβολημένα απροστάτευτα ζωάκια μην τα κάνεις "επιχείρημα" σου. ξεφτιλίζεσαι..και αυτό στο λέει ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα,τα συγκεκριμένα δηλαδή. γιατί με ανθρώπους όσο να ναι,απ'ότι βλέπεις, όλο και κάποια σχέση έχω.

Ανώνυμος είπε...

Kostas και e-ishtar,

Μπορεί εσάς να σας τέρπει το βάρβαρο ψυχισμό σας η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΩΩΝ με βάρβαρο τρόπο για τη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας, όμως εμένα με ενοχλεί και θα συνεχίσω σε κάθε ευκαιρία να την κατακρίνω.

Άμα θέλετε, μη διαβάζετε αυτά που γράφω, δεν σας υποχρεώνει κανείς. Τα διαβάζουν άλλοι κι αυτό μου αρκεί. Εγώ θα γράφω όσο θέλω, όσο για το ποιος εξευτελίζεται ας το κρίνουν πάλι οι άλλοι. Λυπάμαι που σας στενοχωρώ, πρόβλημά σας.

Όσο για σένα Kostas, είσαι μέγας υποκριτής, το ξαναλέω, να μας κάνεις τάχαμου ότι ενδιαφέρεσαι για τα σκυλιά, ενώ κατά τα άλλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ σκοτώνοντας πολλά άλλα ζώα ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ!

Τι διαφορά έχεις δηλαδή, από εκείνον που σκότωσε τα σκυλιά; Για εξήγησέ μας!!

Αυτός είναι "υπάνθρωπος", επειδή σκότωσε τα σκυλιά, ενώ εσύ δεν είσαι "υπάνθρωπος", είσαι καλός, επειδή αυτοαποκαλείσαι "κυνηγός" και σκοτώνεις πουλιά και άλλα ζώα, αλλά όχι σκυλιά; (Τέτοια είναι η υποκρισία σου και η θρασυδειλία σου, δυστυχισμένε...)

Είναι ή δεν είναι κυνηγός ο δράστης (που πιθανότατα ΕΙΝΑΙ), οι πράξεις αυτής της θλιβερής ομάδας αγριανθρώπων όπου ανήκεις ντροπιάζουν το ανθρώπινο είδος. Η φάρα αυτή σκοτώνει ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Δε φτάνει το αίσχος σας, θέλετε να σας επαινέσουμε κιόλας;

Οι βάρβαρες, πρωτόγονες και πάντα ανερμάτιστες απόψεις σου βρίσκουν απήχηση μόνο σε μια μερίδα πωρωμένων με την αφαίρεση ζωής, όπως είσαι κι εσύ.

Συνέχισε να γράφεις όμως, σου έχω πει ότι μου χρησιμεύεις πολύ για να αποκαλύπτεται περίτρανα η ρηχότητα σκέψης, η θρασυδειλία, η υποκρισία και η ανανδρία όσων σηκώνουν ένα όπλο και πυροβολούν ζώα για διασκέδαση.

Αυτός που σκότωσε τα σκυλιά ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ, λοιπόν μην τον αποκαλείς "υπάνθρωπο", διότι είστε του ιδίου φυράματος. Εσύ απλά δεν σκοτώνεις σκυλιά, ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, αλλά...

kostas είπε...

"Τι διαφορά έχεις δηλαδή, από εκείνον που σκότωσε τα σκυλιά; Για εξήγησέ μας!!"

Tην ιδια διαφορα,που εχεις εσυ ,που εξαναγκαζεις αλλους ανθρωπους να σκοτωνουν αλλα ζωα ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ, εσυ και οι ομοιοι σου, τα πτωματα τους...
Και μην επικαλεστεις αθωωτικα τον λογο ,που σκοτωνονται τα "δικα" σου ζωα,γιατι πολυ απλα,
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ...

Θα επρεπε να ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,αλλα....

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Τη συμβουλή περί σκέψης να την απευθύνεις συχνότερα στον καθρέφτη σου, υπάρχει σοβαρή ανάγκη.

Η θρασοχαζοκουτοπονηριά των κυνηγών, δηλαδή ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, δεν εχει όρια, καλά κάνεις και την εκθέτεις, πρέπει να εκτίθεται, και το καλύτερο στόμα είναι ενός του συναφιού.

Υποτιμώντας (ή μάλλον κρίνοντας εξ ιδίων) τη νοημοσύνη όσων διαβάζουν εδώ, δηλώνεις χωρίς να ντραπείς ακόμη μια φορά, ότι το ίδιο είναι να τρως κρέας, και το ίδιο είναι να ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, όπως κάνεις εσύ.

Υπάρχει όμως πολύ μεγάλη διαφορά, Kostas. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να την γράψω.

Η διαφορά ανάμεσα στο "κυνήγι" και στην κατανάλωση κρέατος για διατροφή είναι αυτό που τονίζω συνεχώς: το κυνήγι στον τόπο μας και με τις συνθήκες που επικρατούν είναι μια αμιγώς "ψυχαγωγική" δραστηριότητα!

Οι κυνηγοί στις ανεπτυγμένες χώρες ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ με τη βία της θανάτωσης ζώων, τα οποία δεν έχουν καμμία πραγματική ανάγκη να σκοτώσουν, εκτός βέβαια από τη διεστραμμένη, κτηνώδη, αποκρουστική ανάγκη τους για βία και αφαίρεση ζωής! ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ!!

Πολλοί από τους καταναλωτές κρέατος θα έκοβαν αμέσως το κρέας, αν έβλεπαν μια φορά τη σφαγή ενός ζώου μπροστά τους.

Αντίθετα, οι θρασύδειλοι οπλοφόροι "φυσιολάτρες" που αυτοαποκαλούνται "κυνηγοί", ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ και μόνο ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τη βασανιστική εκτέλεση μικρών ζώων, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ για το αναίτιο κακό που κάνουν.

Αυτή είναι η διαφορά τους, είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ να σκοτώνουν ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Επιλέγουν να σκοτώνουν ζώα, γιατί αυτό προστάζει η καταστροφική ανατροφή τους και τα άγρια, βάρβαρα ένστικτά τους.

Και συ, Kostas, τολμάς ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ να κατηγορείς τον δράστη της εκτέλεσης των σκυλιών, ενώ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!!!

Aν τον κατηγορούσε κάποιος που δεν διασκεδάζει σκοτώνοντας, όπως εσύ, δεν θα είχα να πω τίποτα. ΕΣΥ, όμως, που ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, είσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποκριτής και δειλός που τολμάς να σηκώσεις το δάχτυλο εναντίον του, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. Η διαφορά σας είναι ότι εσύ αυτοαποκαλείσαι "κυνηγός"!! Σπουδαία τα λάχανα, Kostas!!

Μήπως θέλεις κατηγορώντας τον να ησυχάσεις την ένοχη συνείδησή σου;

Όμως, μόνο τον εαυτούλη σου κοροϊδεύεις. Εσύ, που αναστατώθηκες με την πράξη του "υπανθρώπου" αυτού (δικά σου λόγια) ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΕΙΣ!!! Εσύ τι είσαι τότε;

Αλλού λοιπόν τις σάχλες για την κατανάλωση κρέατος, πες τις σε κάποιον ανεγκέφαλο του αιμοχαρούς συναφιού σου, μόνο εκεί γίνονται πιστευτές τέτοιες ανοησίες που δικαιολογούν το έγκλημα που αποκαλείς "κυνήγι".

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, αλλά...

kostas είπε...

Οσο και να αναμασας τα ιδια και τα ιδια,την αληθεια του ,οτι,
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ...,
δεν μπορεις να την αποφυγεις...
Οσα ανοητα κατεβατα και να αραδιασεις...

Και οσο πιο γρηγορα καταφερεις και αντιληφτεις αυτην την αληθεια αναγκαζομενος απο την κοινη λογικη, να αναθεωρησεις μερικες απο τις μπουρδες σου περι εγκληματιων συνανθρωπων σου,τοσο το καλυτερο για σεναν....

Γιατι ,για εμας, αποτελεις πλεον πια μια γραφικη ατραξιον,που ασχολουμαστε μαζι της,μονο οποτε δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε...
Θα το εχεις διαπιστωσει αυτο και μονος σου βεβαια...
Εξ'αλλου εδω και καιρο τωρα,σε συνηθισαμε και τα κατεβατα σου,περισοτρερο μας θυμιζουν, χιλιoειπωμενα "ποιηματα" που μας απαγγελουν νοσταλγοι παλιου ενδοξου κοκκινου καθεστωτος,παρα οτιδηποτε καινουριο...
Κατσε στην φυλακη σου λοιπον και ζησε στον κακοψυχο ,φανταστικο ,κοσμο σου...υπευθυνος για το οποιο εισαι εσυ και κανενας αλλος...
Ουτε καν κυνηγος...

idi-o-syxnothta είπε...

kostas, διαβάζω τα λόγια σου, πως "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ..." και κοιτάζω τις φωτογραφίες με τα σκοτωμένα σκυλιά.
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

ΕΣΥ σκοτώνεις ζώα για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, εγώ είμαι ο "κακόψυχος";

Ωραίος είσαι! Μάγκας! Και πάνω απ'όλα αντικειμενικός!

Χαίρομαι που διασκεδάζεις και με κάτι άλλο εκτός από το να σκοτώνεις, να που βγαίνει κάτι καλό και για σένα!

Τα "κατεβατά", για τα οποία δεν έχεις τίποτε πέρα από θρασύδειλες, κουτοπόνηρες, βλακώδεις, ένοχες δικαιολογίες να αντιπαραθέσεις, θα τα τρως και θα χορταίνεις κάθε φορά που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ και ΑΝΑΝΔΡΑ μας κάνεις τον "πονόψυχο", ενώ δεν είσαι τίποτε άλλο παρά ένας προβληματικός ανθρωπάκος, που παίρνει ένα όπλο και ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ, όπως κι όλοι οι αγριάνθρωποι του συναφιού σου που αυτοαποκαλείστε "κυνηγοί".

Με το να με αποκαλείς "φασίστα" επειδή υποστηρίζω πως είναι κακό να σκοτώνεις ζώα για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, δείχνεις τι είδος ψυχισμού κουβαλάς.

Φανταστικός, σκληρός, αποτρόπαιος και εγκληματικός είναι ο δικός σου κόσμος Kostas, επειδή εκεί επιτρέπεται η ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ "ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΩΝ"!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, αλλά... είσαι πολύ μικρός ακόμα και γι'αυτό, μεγάλε ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΠΟΝΟΨΥΧΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΚOSTAS!

kostas είπε...

"Οσο και να αναμασας τα ιδια και τα ιδια,την αληθεια του ,οτι,
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ...,
δεν μπορεις να την αποφυγεις...
Οσα ανοητα κατεβατα και να αραδιασεις..."

Επ'αυτου,

225 λεξεις,
85 επιθετα ,
60 ουσιαστικα,
30 ρηματα,
50 προτασεις και ....
για την "ταμπακιερα" δυστυχη μου,δεν καταφερες να αρθρωσεις ουτε μια κουβεντα στην απαντηση σου.
Ουτε εστω μια απο τις "κλισε" συνηθισμενες σου ανοησιες ....
Αυτην την φορα ξεπερασες και τον ιδιο σου τον εαυτο...

Μικρε ¨θεε",που συνηθιζεις,εν μεσω διανοητικης και ψυχικης τρυκυμιας, να αθωωνεις η καταδικαζεις συνανθρωπους σου για το ιδιο ακριβως πραγμα,με κριτηριο μονο τις γαστριμαργικες σου απολαυσεις ,φανταζεις πια τοσο αδυναμος μεσα στην ταραχη σου...

Δυστυχως για σενα, με επιβεβαιωνεις για αλλη μια φορα...
Μονο οι χαρακτηρισμοι σου πλεον σου απεμειναν...
Δεν κομιζεις τιποτα καινουριο ,τιποτα ουσιαστικο πια...

Η παραλογη "λογικη" σου,που λεει οτι,ανεξαιρετως,οποιος σκοτωνει ,με οποιονδηποτε τροπο ,σε οποιονδηποτε χρονο,οποιοδηποτε ζωο ειναι συλληβδην, εγκληματιας κ.α,
αλλά,
προσοχή,
εξαιρουνται αυτοι που δολοφονουν,τεμαχιζουν πραγματικα ανυπερασπιστα ζωα ,επειδη ,απαιτω εγω να καταπιω τα πτωματα τους,επειδη βεβαιως ειμαι Laska,μας αφηνει πια αδιαφορους...

Και πολυ που ασχοληθηκα με τις αρρωστημενες σου φαντασιωσεις...

Υγ.Χρονια πολλα,καθοτι σημερα γιορταζουμε και τον Ευαγγελισμο της Θεοτοκου.
Δεν πιστευω να σε πειραζει ?
Ωρα ειναι να μας κατηγορησεις και για αυτο...

Ανώνυμος είπε...

Κostas,

Πρέπει να σε επαινέσω που έμαθες επιτέλους τα μέρη του λόγου, είναι πολύ καλό. Βέβαια, δεν έμαθες ότι με την απαρίθμησή τους δεν περνάς για καλύτερος από αυτό που είσαι, ένας βίαιος εκτελεστής ζώων για να διασκεδάσεις.

Αν νομίζεις ότι με αυτά τα φαιδρά που γράφεις κρύβεται η δειλία, η υποκρισία, η ανανδρία της πράξης σου, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, με χαρά μου θα το γράψω εδώ όσες φορές χρειαστεί, για να υπάρχει γραμμένο: ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, και υπερασπίζεσαι αυτή την αποτρόπαια πρακτική με μόνο κίνητρο το αρρωστημένο πάθος σου για την αναίτια αφαίρεση ζωής!

ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από εκείνον που σκότωσε τα σκυλιά, εσύ κι οι όμοιοί σου, παρά μόνο στην ονομασία, εσείς αυτοαποκαλείστε "κυνηγοί" για να καλύπτετε την αγριότητα και την ατιμία της πράξης σας, που στη σημερινή εποχή δεν δικαιολογείται με τίποτα!

Προσπαθείς να βγάλεις εμένα κι όσους δεν ανέχονται αυτό το έγκλημά σας ως "φαντασιόπληκτους", αλλά εκείνος που φαντασιώνεται ότι η κατανάλωση κρέατος είναι το ίδιο με την επιλογή της ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ είσαι μόνο εσύ και οι πωρωμένοι που αυτοπαποκαλούνται "κυνηγοί".

Εσύ μην ασχολείσαι πια μαζί μου (χα-χα-χα!), αφού είσαι "ανώτερος" άνθρωπος (άσχετα αν ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ), εγώ θα ασχολούμαι συνεχώς και θα σε ξεμπροστιάζω, εσένα και τον κάθε "kostas" που αυτοϊκανοποιείται ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, και μετά καταγγέλει με γλοιώδη τρόπο αυτόν που έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο!!!

Και θα σε εξαναγκάζω θες δεν θες κι εσένα να γράφεις συνέχεια, για να αποκαλύπτεται σε όλους η ανοησία, η υποκρισία και η ανανδρία που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους που πυροβολούν ζώα για να "ψυχαγωγηθούν".

Ναι, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ KAI ΑΝΑΝΔΡΑ αποκαλείς "υπάνθρωπο" αυτόν που σκότωσε τα σκυλιά, ενώ κι εσύ σκοτώνεις εκατοντάδες ζώα ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!! Η συμπεριφορά σου προκαλεί την αηδία σε κάθε έντιμα σκεπτόμενο άνθρωπο.

Δεν πείθεις ούτε τον δυστυχισμένο εαυτό σου με τις ανοησίες που γράφεις, αλλά συνεχίζεις ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ να υποστηρίζεις ένα ΕΓΚΛΗΜΑ.

Όσο για τη γιορτή της "θεοτόκου", ο καθένας μπορεί να γιορτάζει ό,τι θέλει. Εγώ π.χ. γιορτάζω τη ζωή και όχι το θάνατο. Δυστυχώς, η βαθιά χριστιανική σου πίστη δεν φαίνεται να σε έκανε καλύτερο άνθρωπο, ώστε να μη ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Κάτι θα πηγαίνει στραβά, δεν μπορεί.

Και τέλος,

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, αλλά...

Ανώνυμος είπε...

Και, για να αφήσω λίγο τον θερμό απολογητή της βασανιστικής εκτέλεσης ζώων για διασκέδαση να σκεφτεί κι άλλες δικαιολογίες για το οικτρό πάθος του, καιρός είναι να ρωτήσουμε αν κινήθηκε αυτεπάγγελτα η διαδικασία εντοπισμού του δράστη.

Αυτό γιατί, αν δεν έχει κανείς ενοχληθεί από τους αρμόδιους για να εντοπιστεί το άτομο αυτό, τίθεται μεγάλο κοινωνικό θέμα.

Διότι μπορεί εδώ μερικοί υποκριτικά κι άνανδρα να αποκαλούν "υπάνθρωπο" εκείνον που μοιράζονται το ίδιο "χόμπι" αφαίρεσης ζωής, αλλά αυτό δεν φθάνει για να απαλλαγεί η τοπική κοινωνία από τις ευθύνες της.

Περιμένουμε από τις Αρχές να κάνουν το καθήκον τους, διότι το ζήτημα δεν θα τελειώσει εδώ, και η αρνητική δημοσιότητα δεν θα έκανε καλό στη Ζάκυνθο, αυτή ιδιαίτερα την εποχή.

Ο ένοχος πρέπει να βρεθεί και να δικαστεί για την πράξη του, αλλιώτικα η ενοχή του είναι ενοχή όλων μας.

Περιμένουμε.

kostas είπε...

Ειδηση της τελευταιας στιγμης:

Ισχυρες αστυνομικες δυναμεις,μετα τις φοβερες αποκαλυψεις του Lασκαρισμενου,εχουν περικυκλωσει το κτιριο του κυνηγητικου συλλογου οπου σιγουρα κρυβονται οι φονιαδες,αλλα αυτοι,με αρχηγο τον Παπαφλεσσα,συγνωμη τον προεδρο του συλλογου , αντιστεκονται σθεναρα....

Μαλιστα,εχουν κρεμασει ενα πανο,που λεει, οτι,ταχατες, δεν σκοτωσαν αυτοι τα σκυλια,αλλα οι αστυνομικες αρχες,πεπεισμενες απο τα συμπερασματα του L,ειναι σιγουροι ,οτι,ειτε το εκαναν ειτε δεν το εκαναν,αφου ειναι κυνηγοι,πρεπει να συλληφθουν και να τιμωρηθουν....

Η περιοχη μυριζει μπαρουτι(σαν το 1821 ενα πραγμα)και ολοι φοβουνται τα χειροτερα....
Εντρομοι οι κατοικοι εχουν κρυφτει σπιτια τους,αν και μερικοι δεν εχουν καταφερει να παρκαρουν ακομα ,γιατι αυτοκινητα των κυνηγων με σκυλοκουτα εχουν παρκαρει παρανομα και δυσκολευουν την κινηση...
Ολοι φοβουνται τα χειροτερα.

Πληροφοριες μαλιστα αναφερουν οτι τον κυνηγητικο συλλογο τον γυροφερνει,εν εξαλλω κατασταση,ενας μεσηλικας,που φορωντας μια μαυρη καπα με χαραγμενο το γραμμα L πισω της, και ορυομενος, παροτρυνει τις δυναμεις των ΜΑΤ,να μπουκαρουν...
Ο ιδιος μαλιστα,επιτεθηκε φραστικα,σε καποιον που τον ακουσε να λεει αυτολεξι:"ο Θεος να βαλει το χερι του σημερα..."

Για οποιεσδηποτε εξελιξεις θα σας κραταμε ενημερους....

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Λόγω ίσως της ένοχης συνείδησής σου νομίζεις πως σε αποκάλεσα, εσένα και το πολιτισμένο συνάφι των "κυνηγών", "φονιάδες".

Κάνεις λάθος όμως, δεν σας αποκάλεσα ποτέ έτσι. Εγώ έγραψα πως οι κυνηγοί ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ είναι απλά τύποι με κακή ανατροφή και προβληματικό χαρακτήρα, οι οποίοι, αντί να βρουν ένα μη βίαιο τρόπο να διασκεδάσουν, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΖΩΑ.

Κατά συνέπεια, κάνουν ακριβώς το ίδιο με τον τύπο που σκότωσε τα σκυλιά (ο οποίος πιθανότατα ανήκει στο χώρο των κυνηγών).

Καλή η ιστοριούλα σου, διασκέδασα, δε λέω, έχεις φαντασία, αυτή ακριβώς που περιμέναμε από έναν βαθιά δυστυχισμένο άνθρωπο ο οποίος για να διασκεδάσει σκοτώνει αναίτια ζώα...

Νομίζω μάλιστα, ότι αυτή η καλούτσικη απόπειρα να το ρίξεις στο αστείο, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι προσπαθείς να βελτιώσεις λίγο την εντύπωση του ρηχού, θρασύ και υποκριτή χαρακτήρα που εμφάνισες προηγουμένως.

Πιθανότατα δαγκώθηκες κιόλας, ευχόμενος να μην είχες γράψει τίποτα για τον "υπάνθρωπο" που έχει το ίδιο χόμπι με σένα, να σκοτώνει ζώα για να διασκεδάσει. Βιάστηκες να τραβήξεις την ουρά σου απέξω, ενώ είσαστε το ίδιο ένοχοι και για το ίδιο έγκλημα, αφού σκοτώνετε ζώα για να διασκεδάσετε.

Έχω ξαναγράψει ότι δεν πρέπει να είσαι κακός κατά βάθος, και θα ήθελα να το πιστεύω. Το γεγονός όμως ότι σκοτώνεις ζώα για να διασκεδάσεις δεν είναι το καλύτερο διαπιστευτήριο για να θεωρηθείς πολιτισμένος.

Θα επαναλάμβανα πάλι το "θα έπρεπε να ντρέπεσαι", αλλά αυτή τη φορά δεν θα το κάνω.

Η αμήχανη ιστοριούλα σου δείχνει σαφώς ότι μάλλον άρχισες να ντρέπεσαι για λίγο, μέχρι να σου έρθει πάλι η μανία να σκοτώσεις ζώα για να διασκεδάσεις. Έρχεται ο Απρίλιος, εξάλλου.

Ετοιμάσου να σκοτώσεις και πάλι, για να διασκεδάσεις...

kostas είπε...

"....."φονιάδες".

Κάνεις λάθος όμως, δεν σας αποκάλεσα ποτέ έτσι.Εγώ έγραψα πως οι κυνηγοί είναι απλά τύποι με κακή ανατροφή και προβληματικό χαρακτήρα...."

Βρε αθεοφοβε με τετοιες κωλοτουμπες
,ευτυχως που δεν σε βρηκε ο Ioannis μπροστα του τοτε...

Eγω, επι λογω τιμης,αν ποσταρει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,οτι παρακολοθωντας σε τοσο καιρο,αποκομισε απο τα γραφομενα σου αυτην την εντυπωση ,μα την Παναγια,απο αυριο(δεν προλαβαινω σημερα)θα αρχισω το ψαρεμα :):):)....
...και θα πω να μπουκαρουνε τα ΜΑΤ στο συλλογο....:)

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Σου έχω πει, ότι ούτε εργολαβία να σε πλήρωνα δεν θα είχα βρει καλύτερο συνεργάτη για να αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας του μέσου εκτελεστή ζώων για διασκέδαση. Η λυπηρή προσπάθεια να εξισώσεις την κατανάλωση κρέατος με τη βασανιστική θανάτωση ζώων για διασκέδαση που κάνεις εσύ, υποδηλώνει πόσο ανάγκη έχεις να αποδώσεις το δικό σου έγκλημα και στους συνανθρώπους σου, για να μη νιωθεις ένοχος.

Έχεις γίνει ο καλύτερος αντικυνηγός, με μόνο εφόδιο όσα γράφεις! Πού είναι η "κωλοτούμπα" που αναφέρεις; Την ονειρεύτηκες μήπως;;

Το ότι είσαι ένας κακαναθρεμμένος προβληματικός μπόμπιρας που σκοτώνει ζώα για να διασκεδάσει, δεν σε κάνει και "φονιά"! Για να γίνεις "φονιάς", Kostas, θέλει και τα κότσια να τα βάλεις με κάποιον όμοιό σου, ενώ εσύ είσαι απλά δειλός και θρασύς και ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ για να νιώσεις ότι αξίζεις κι εσύ κάτι... δυστυχισμένε ανθρωπάκο.

Η αστεία πολλές φορές κουτοπονηριά σου, ανακατεμένη με τη θρασυδειλία και την ένοχη υποκρισία, φαίνεται σε κάθε γραμμή που γράφεις και φανερώνει τι μέρος του λόγου είναι κάποιος που ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ.

Θα σε μαλώσω όμως! Η θρησκεία σου (που κι αυτή την ξέρεις μάλλον περιληπτικά κι όπως - όπως) απαγορεύει αυστηρά τον όρκο και μάλιστα σε πρόσωπα όπως αυτό της "παναγίας", πρόσεχε, γιατί εκτός από μένα που σε ξεμπροστιάζω ευχαρίστως επειδή ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και μετά ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ και ΑΝΑΝΔΡΑ "καταγγέλεις" αυτόν που σκότωσε τα σκυλιά για να κρυφτείς, θα βρεθούν κι οι άλλοι που επικαλείσαι και θα σε ξεμπροστιάζουν επειδή παραβαίνεις με τέτοιο τρόπο ακόμα και τους κανόνες της θρησκείας σου. Μα, εγώ θα σου κάνω μάθημα και γι' αυτά;; Γρήγορα για εξομολόγηση! Και ν' αναφέρεις ότι ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, μην το παραλείψεις, μπουνταλάκο!

Παρηγορήσου, όμως, Kostas, έρχεται ο Απρίλιος, θα βγεις στην ωραία Φύση που λατρεύεις με το μεγάλο όπλο σου και θα ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ! Υπομονή, λίγες μέρες έμειναν, μη σκοτώσεις καμια γάτα για να σου φύγει η μανία ν'αφαιρέσεις ζωή...

Ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να το ξαναγράψω, και θα σε εξαναγκάζω συνέχεια να το κάνεις: ΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ.

kostas είπε...

Και αφου δεν μπορεις να απαντησεις,ουτε καν αναφερεσαι,σε αυτα που σε ρωταω,εγω δεν τα ξεχναω ουτε και οσοι τυχον μας διαβαζουν,ας σε στριμωξω λιγο ακομα-ετσι κι αλλιως δεν θελει και πολυ κοπο-.

1."Η λυπηρή προσπάθεια να εξισώσεις την κατανάλωση κρέατος με τη βασανιστική θανάτωση ζώων για διασκέδαση που κάνεις εσύ ..."

Ο κυνηγος,αν εχεις ακουστα,το θηραμα του το καθαριζει(συνηθως η γυναικα του :)),το μαγειρευει και το καταναλωνει(συνηθως με παρεες).
Τα μαγαζια και τους θαμωνες τους,που προσφερουν κυνηγι,αραγε πως τα χαρακτηριζεις?
Σε τι διαφερει απο σενα λοιπον ,που το αγοραζεις απο τον κρεοπωλη και το καταναλωνεις?
Αν θηρευαμε δηλαδη κοτοπουλα,για να τα καταναλωνεις εσυ,θα ειχες ξεπερασει το κομπλεξ?
Η πρεπει να σε παρουμε απο ρωτηση,τι ,πως και ποτε πρεπει να επιλεξουμε να φαμε?

Και για την συγκεκριμενη αφου ευλογεις την θανατωση αμα ειναι για καταναλωση,πλακα θα εχει να κατηγορησεις και τους Κινεζους που σκοτωνουν και τρωνε τα σκυλια..

Οι ηθικες αναστολες δυστυχη,οσον αφορα την θανατωση ζωων,δεν κανουν "εκπτωσεις" αναλογα με την χρηση του πτωματος...

Η λες ειμαι χορτοφαγος(απολυτως σεβαστο και αποδεκτο)και οσους καταναλωνουμε κρεας μας "κολλας στον τοιχο", η αφηνεις τις γελοιοτητες και λες καθαρα ,εγω δεν γουσταρω αυτους και αυτους ,γιατι ετσι μου αρεσει και τελειωνει το παραμυθι....
Γινεσαι στεναχωρα περιγελος εδω μεσα ,προσπαθωντας να εισαι "και με τον αστυνομο και με τον χωροφυλακα"...
Ουτε αυτο δεν μπορεις να αντιληφθεις?

Στα εχω ξαναπει και στα επαναλαμβανω:
Περισσοτερο φαινεσαι να εχεις προβλημα με τον ανθρωπινο ειδος,παρα με τις πραξεις του...
Ειναι γνωστα αυτα.

2.Το κομπλεξ σου αυτο,αναφερεται και για τους ψαραδες?
Πες στον κοσμο να σε ακουσει...

Υγ.Αφου αδυνατεις ακομα και να καταλαβεις ποιες ειναι οι "κωλοτουμπες" σου,ειλοκρινα νομιζεις ,οτι μπορεις να καταλαβεις και αυτα που σε ρωτανε?

Μην βιαστεις να απαντησεις και την "πατησεις" παλι.Εχεις ολο το Σαββατοκυρικο διορια για να απαντησεις λογικα(για αυτο σου δινω 2 μερες και νυχτες-ειναι φανερο οτι δυσκολευεσαι-),στα τρια(3),αυτα πραγματακια...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Αν πάντως προσποιείσαι το χαζό, το κάνεις πολύ επιτυχημένα!! Σχεδόν με έχεις πείσει...

Συνεχίζεις να γράφεις πάλι για την κατανάλωση κρέατος, Kostas;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, πότε θα το καταλάβεις;

Το θέμα είναι ότι εσύ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ KAI ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!!

Έχω ένα φίλο που υποστηρίζει ότι για να κυνηγάει κάποιος, του λείπει μυαλό, προσπαθείς ντε και καλά να τον δικαιώσεις;

Να στο κάνω λοιπόν πιο λιανά...

1) H θανάτωση οποιουδήποτε ζώου για τροφή είναι σε κάθε περίπτωση ανήθικη και απαράδεκτη, πολύ περισσότερο στις προοδευμένες χώρες. Αν κυνηγούσες (ή ψάρευες) από ανάγκη για να επιβιώσεις, όπως γίνεται στα καθυστερημένα μέρη του κόσμου, το κυνήγι έχει τουλάχιστον μια έγκυρη δικαιολογία.

2) Για το ψάρεμα ισχύουν τα ίδια με το κυνήγι. Δεν ξέρω αν έχετε ραδιόφωνο στο σπίτι σου ή αν διαβάζετε εφημερίδες, ίσως εκπλαγείς λοιπόν αν μάθεις πόσο κακό προκαλεί η υπεραλίευση, ή πόσες ανήθικες και παράνομες μεθόδους χρησιμοποιούν οι ψαράδες...

3) Τα μαγαζιά κτλ. που αναφέρεις καλύπτονται από όσα έχω ήδη γράψει. Με τέτοιες ρηχές ανοησίες κρύβεσαι από τον εαυτό σου για το έγκλημα που διαπράττεις;

4) Αυτά λοιπόν που γράφεις δεν αφορούν την κουβέντα μας. Ξαναγράφω: Το ηθικά απαράδεκτο μέρος της δραστηριότητάς σου είναι ότι ενώ δεν έχεις καμία ανάγκη να κυνηγήσεις για να επιβιώσεις, εσύ επιλέγεις να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ, να ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ να ΘΑΝΑΤΩΝΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!

Το ξαναγράφω: ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΖΩΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!! ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ "ΧΟΜΠΙ"! Δεν έχει σημασία αν μετά τρως τα ζώα που σκότωσες, σημασία έχει ότι επιλέγεις να πάρεις ένα όπλο και να τα τα πυροβολήσεις για να "ψυχαγωγηθείς"!

Δεν σε απειλούν, δεν σου χρειάζονται για τροφή, δεν είναι ιδιοκτησία σου, δεν σε ενοχλούν, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!

Αναρωτήθηκες ποτέ τι γίνονται τα ζώα που τραυματίζεις; Αν υποφέρουν, αν πονάνε; Πόσο κρατάει το βασανιστήριό τους πριν πεθάνουν; Τι σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω τους; (Μην πεις πάλι εκείνο το αμίμητο "...η φύση πρόβλεψε την αστοχία", θα γίνεις πάλι πολύ αντιπαθής, ενώ μάλλον είσαι απλά χαζούλης.)

Αναρωτήθηκες ποτέ τι γίνονται τα μικρά των ζώων που σκοτώνεις; Σκέφτηκες ποτέ ότι πεθαίνουν από πείνα; Τι σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω τους;

Πέρα από την ηθική πλευρά, ξέρεις μήπως τι είναι η "βιοποικιλότητα" και πώς την επηρεάζει το κυνήγι για χόμπι; Γνωρίζεις πόσα είδη εξαφανίζονται κάθε χρόνο;

Όχι, δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, είσαι κυρίαρχο ον, ο μεγάλος άνδρας με το μεγάλο όπλο, που δεν ενδιαφέρεσαι αν προκαλείς τόσο πόνο σε άλλα ζωντανά όντα ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.

Βρίσκεις ανόητες δικαιολογίες και δεν έχεις τουλάχιστον το θάρρος να παραδεχτείς ότι κάθε φορά που τραβάς τη σκανδάλη ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Καταγγέλεις ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ και ΑΝΑΝΔΡΑ αυτόν που σκότωσε τα σκυλιά (αυτό που έλεγες για τον αστυνόμο και τον χωροφύλακα, βέβαια μάλλον ήθελες να πεις με τον αστυνόμο και τον κλέφτη), ενώ εσύ κάνεις πολύ μεγαλύτερο κακό ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΕΙΣ.

Μην ανησυχείς λοιπόν καθόλου για μένα, άσε με, μ'αρέσει πολύ να γίνομαι περίγελως γράφοντας το μεγάλο "ψέμα" ότι ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΑΣ"!!

Και θα σε εξαναγκάζω να γράφεις τις "αλήθειες" σου, για να φαίνεται πόσο ρηχή σκέψη διαθέτουν οι θρασύδειλοι κακομαθημένοι μπόμπιρες που παίρνουν ένα όπλο και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ.

Τέλος, το σεξιστικό υπονοούμενο, εκείνο το σαχλό για τη γυναίκα που καθαρίζει στην κουζίνα της τα θηράματα που έφερε ο άνδρας της με το μεγάλο όπλο στο σπίτι κτλ., δείχνει ότι (εκτός από τα ζώα) δεν έχεις κανένα σεβασμό και στις γυναίκες.

Αναμενόμενο, ένας άνθρωπος που ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, να μη ξέρει και πολλά από σεβασμό γενικώς...

Δεν μας είπες, για εξομολόγηση πήγες; Σίγουρα έχεις πολλά να εξομολογηθείς, πέρα από το ότι δεν ξέρεις τους κανόνες της θρησκείας σου...

kostas είπε...

"Μην ανησυχείς λοιπόν καθόλου για μένα, άσε με, μ'αρέσει πολύ να γίνομαι περίγελως..."
Κορυφαιο...
Καπου εδω και αφου πεισματικα αρνεισαι να απαντησεις λογικα σε αυτα που ρωτησα,επιθυμω και να μην ασχοληθω αλλο αλλα και να σε αφήσω να ασχοληθεις εκτενως με το χομπι σου...να γινεσαι περιγελως...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Μάλλον δεν είδες την προηγούμενη ανάρτησή μου (παρόλο το γουρλωμένο μάτι στο άβαταρ), διότι εκεί για πολλοστή φορά τιμώ τις "ερωτήσεις" σου (που πιο σωστά θα τις λέγαμε "αστείες παιδικού επιπέδου προφάσεις"). Φαίνεται, δεν μπορείς να αντέξεις αντρίκια το "ξεβράκωμα", αλλά τι να σου κάνω, έχεις "ταλέντο"!

Δηλώνω ακόμα μια φορά, ότι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ αποκαλείς "υπάνθρωπο" αυτόν που σκότωσε τα σκυλιά, ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ.

Δηλώνω ακόμα, ότι είσαι τόσο δειλός, ανόητος και "λίγος", ώστε προσπαθείς ως κακοαναθρεμμένος μπόμπιρας το έγκλημά σου να το μεταθέσεις στους συνανθρώπους σου που καταναλώνουν κρέας, λες και είναι το ίδιο με το να επιλέγουν να σκοτώνουν και να βασανίζουν ζώα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, όπως κάνει η αφεντιά σου.

Δεν βλέπω επίσης να μας γράφεις τίποτα για το τι νομίζεις ότι νιώθουν τα ζώα, όταν τα πυροβολείς για να ψυχαγωγηθείς. Δεν σ'ενδιαφέρει, φαίνεται. Αναμενόμενο.

Η αηδιαστική, σεξιστική σου εκφορά δείχνει σαφώς ότι έχεις προβλήματα σε κάμποσες ακόμα πλευρές του χαρακτήρα σου, δικαίωμά σου βέβαια να θεωρείς τις γυναίκες κατώτερες, αλλά είναι το δικαίωμα ενός απολίτιστου, λίγου, θρασύδειλου ανθρωπάκου, που για να διασκεδάσει σκοτώνει ζώα, ο δυστυχισμένος, τέτοια ψυχική ροπή έχει.

Ελπίζω να έγινα αρκετά περίγελως δηλώνοντας ακόμα μια φορά τα πιο πάνω. Δεν βλέπω όμως να μπορείς να τα αρνηθείς, διότι, πώς να το κάνουμε, ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΖΩΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Λέω μήπως ψέματα; Τι θα πας να κάνεις τον Απρίλιο, θα μαζέψεις μαργαρίτες, θα σκοτώσεις για αναψυχή;

Για εξομολόγηση πήγες ακόμα; Μην το αφήνεις έτσι, ο όρκος σε "ιερά" πρόσωπα είναι πολύ βαρύ αμάρτημα, που προστίθεται στο ότι ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ και μετά ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ (είπε δηλαδή ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, ή "θέλεις να είσαι και με τον κλέφτη και με τον αστυνόμο"!!) Δεν κοροϊδεύεις όμως παρά μόνο τον ανεπαρκή εαυτούλη σου.

Έρχεται ο Απρίλιος, Kostas, θα πάρεις σύντομα πάλι τα βουνά με τους άλλους αγρίους για να "τιμήσεις" τη Φύση ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ" ΣΟΥ, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη την αναίτια αφαίρεση ζωής!

Φιλάκια, πολλαβαρύ άνδρα με το μεγάλο όπλο, βαθιά δυστυχισμένε Kostas...