Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η δημοσιοποίηση παρόμοιων περιστατικών είναι η ΜΟΝΗ άμυνα.


Post: Γ.Ι.Δ.Α

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν είναι παρά η συνήθης συμπεριφορά της πλειονότητας των οπλοφόρων "κυρίων" που "διασκεδάζουν" και "προστατεύουν το περιβάλλον" σκοτώνοντας και βασανίζοντας ζώα, αλλά επίσης ενοχλώντας και ταράζοντας και τους κατοίκους των περιοχών που υπομένουν τις "φυσιολατρικές" δραστηριότητές τους.

Μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι σου κι αν παραπονεθείς σε ειρωνεύονται και σ' απειλούν κιόλας, έμμεσα ή άμεσα, με το κουτσαβάκικο στυλ που ταιριάζει γάντι με το κομπλεξικό, βάρβαρο και αποτρόπαιο "χόμπι" τους.

Αν μάλιστα τους αναφέρεις για το νόμο, τις περισσότερες φορές απλά χασκογελούν με θράσος...

Αυτός είναι ο σεβασμός τους, αυτή είναι η συμπεριφορά που τους εμπνέουν π.χ. οι περισπούδαστες δηλώσεις φωτισμένων προέδρων "κυνηγετικών συλλόγων", που προτρέπουν εμμέσως στην παρανομία για να μην "χαλάσουν τις παραδόσεις"!

Ο Απρίλιος κοντά είναι, η αυθαιρεσία θα πάρει και πάλι τα βουνά! Κι από αστυνόμευση, άλλο τίποτε, γίνεται εξ΄αποστάσεως από τις καρέκλες στο Δασαρχείο, το οποίο ποτέ μα ποτέ δεν παρουσιάζεται σε δάσος!!! Κάτι σαν την Πολεοδομία δηλαδή, που ποτέ δεν βλέπει αυθαίρετο!

Μπράβο στην κυρία που είχε το σθένος να αντιμετωπίσει όπως τους άξιζε τους "κυρίους" αυτούς! Πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι ενοχλούμενοι και θιγόμενοι από τους κυνηγούς κάτοικοι να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο, για να απαλλάσσονται από την ενόχληση των θρασύδειλων βασανιστών ζώων "για διασκέδαση", όταν αυτοί καταπατούν (εκτός από την Ηθική) και το Νόμο, όπως συνηθίζουν.

kostas είπε...

Νιονιο,προετοιμασου...
Απο οτι ακουγεται,"θα παρουν φωτια οι βιντεοκαμερες" τον Απριλη...:);):)
Ολο και καποια "Κυρια" θα βγει με μια βιντεοκαμερα ψαχνοντας αγροικο κυνηγο να την ικανοποιησει....στις ερωτησεις της ,εννοω...:)

Ασε που ενα πουλακι μου σφυριξε,οτι πλησιαζοντας οι μερες,το θεμα διαρκως θα αναζωπυρωνεται...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Να ετοιμάζεσαι λοιπόν να απολογηθείς (επί ματαίω) και φέτος για την αιματοβαμμένη, άγρια "διασκέδαση" που τόσο σε εκφράζει, και που τόσο χαρακτηριστικά υπερασπίζεσαι με χαμερπή, σεξιστικού τύπου υπονοούμενα, προϊόντα της αυτοκαταστροφικής σου παιδείας, η οποία έχει αναδείξει τον αναίτιο βασανισμό κι εκτέλεση ζώων σε "αξία"...

Είναι μάλιστα τόση η αυθαιρεσία, η παρανομία και το θράσος αυτών των αιμοχαρών "σπόρτσμεν", που θα χρειαστούν πολλοί απελπισμένοι απολογητές σαν και του λόγου σου για να την μασκαρέψουν (καρναβάλια έρχονται) σε "παράδοση"...

Γι'αυτό μας γράφεις "για τις μέρες που πλησιάζουν"; Επειδή ξέρεις (και μάλλον θα συμμετέχεις) στην παρανομία κι αίσχος του Απριλίου; Δεν αποτελεί είδηση αυτό, να είσαι βέβαιος.

Αλλά, στη χώρα αυτή ευδοκίμησε επί μακρόν κάθε αυθαιρεσία, εν μέρει χάρη και στους φιλότιμους απολογητές της, με αποτέλεσμα τα γενικότερα χάλια της σε όλους τους τομείς.

Πάντως, τα αγόρια με τα μεγάλα όπλα τράπηκαν σε άτακτη φυγή με την ουρά στα σκέλια (βρίζοντας με γλοιώδη τρόπο, όπως συνηθίζουν τέτοιοι "κύριοι") την κυρία που τους έβαλε με θάρρος στη θέση τους... Δεν την φόβισε η τζάμπα μαγκιά των οπλοφόρων φυσιολατρών!

Η θρασυδειλία φαίνεται να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της προβληματικής ψυχοσύνθεσης των ασχολουμένων με το απαίσιο αυτό "χόμπι"!

kostas είπε...

!!!!!:):):)

rouf είπε...

Sta Germanika:
Βegrüßt mich .... PLATANO der Spitze Zimt.

Sta Alvanika:
Rio përshëndet mua .... dhe kanellë TOP.

Sta Voulgarika:
посреща ме .... Платано връх канела.

Sta Roumanika:
saluta Platano mea .... scorţişoară vârf.

Sta Aravika:
يحيي لي.... بلاتانو القرفة الذروة.

ME LIGA LOGIA STA ELLHNIKA:
χαιρέτα μου τον πλατανο....και στην κορφη κανελα.