Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τι δουλειά έχει το αυτοκίνητο της Δ/νσης Δασών...

...του Δήμου, πάνω στην πλ. Σολωμού, μπροστά στο μουσείο; Μάλλον θα δίνει το καλό παράδειγμα στους Νεοζακυνθινούς!

5 σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Είναι γνωστός πελάτης των πεζοδρομίων!

The Vlahaderians strike again!

Ανώνυμος είπε...

Η Δ/νση Δασών εδώ και χρόνια φαίνεται να συχνάζει μόνο στα πεζοδρόμια και τα καφέ της πόλης, που μάλλον διαθέτει πολλά πυκνά δάση.

Κατά μυστήριο τρόπο δεν εμφανίζεται ποτέ στους χώρους ευθύνης της, τα δάση (εκτός πόλης), για να μη βλέπει ούτε τις περιοχές που αποψιλώνονται καθημερινά σε όλο το νησί για να γίνουν οικόπεδα, ούτε την παρανομία και το θράσος των βαρβάρων "φυσιολατρών" εκείνων που σκοτώνουν τα ζώα για να διασκεδάσουν, ενώ παρουσιάζει μια εξαιρετικά μεγάλη δραστηριότητα αποχαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, που τη δημοσιεύει με υπερηφάνεια συχνά πυκνά στις τοπικές εφημερίδες. Θα μου πείτε, λογικό είναι, αφού τα αποχαρακτήρισαν όλα, τι να κάνουν πια στα πάλαι ποτέ δάση με το πολυτελές τους τζιπ; Να κινδυνεύσουν να ενοχλήσουν τους αυθαιρετούντες κυνηγούς και να έχουμε μπλεξίματα με τους αιρετούς του νησιού μας, που ξέρουν να τιμούν τις "παραδόσεις", ακόμα και τις παράνομες, αρκεί να φέρνουν ψήφους;

Άλλη μια "Υπηρεσία"-βιτρίνα, του σουλάτσου και της πολιτικής συναλλαγής, που έχει πια καταντήσει μερικά σακάκια κρεμασμένα στις καρέκλες των γραφείων της, για να φαίνεται ότι κάποιοι εργάζονται εκεί, ενώ αυτοί κόβουν βόλτες με το κρατικό αμάξι, με τα έξοδα κερασμένα...

Τσακάλι είπε...

Ηταν τελος του μηνα και ο υπαλληλος δεν εβρισκε να παρκαρει εξω απο την Εθνικη τραπεζα για να ενημερωθει αν μπηκε ο μισθος του.
Και ετυχε και οι 2 θεσεις παρκαρισματος για τα ΑΜΕΑ εξω απο την τραπεζα να ειναι πιασμενες...αλλιως θα παρκαριζε εκει.

Ατσάραντος είπε...

Θα σας φανεί κουφό, αλλά είναι αλήθεια. Μετά την ανάρτηση κόψανε κλήση στη Δ/νση Δασών!!!

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Άτσα, αν είναι έτσι να σου στείλω και τα στοιχεία, μαζί με το νούμερο της πινακίδας του αυτοκινήτου, του τροχονόμου που έχει κάνει σύστημα να περνάει το φανάρι στο Ποτάμι με κόκκινο!

Και επί της ευκαιρίας. Αγαπητέ διευθυντή της Τροχαίας Ζακύνθου, κόψτε και μια κλίση στον εαυτό σας για το διπλομαρκάρισμα επί μακρόν στην Αλεξάνδρου Ρώμα!

Ο πόλεμος του αυτονόητου συνεχίζετε!!!