Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αποκάλυψη: Και 2ος παίχτης του ΠΑΟ ήταν οφσάιντ!

Όσα δεν ξέρατε για τη Super mapa League και ντρεπόσασταν να ρωτήσετε.

- ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα με +45 βαθμούς (15 νίκες εντός έδρας).
- απαγορεύεται αντίπαλος να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία στο Καραϊσκάκη.
- απαγορεύεται αντίπαλος να κερδίσει πέναλτυ στο Καραϊσκάκη.
- όταν κερδίζεις τον Ολυμπιακό 2-1 στην έδρα σου παίρνεις 3 βαθμούς, αλλά όταν τον κερδίζεις με το ίδιο σκορ εκτός έδρας, παίρνει 3 βαθμούς ο Ολυμπιακός.
- ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το πρωτάθλημα με +6 βαθμούς (περίπου 9 βαθμούς με λίγο σπρώξιμο της διαιτησίας, μείον 3 βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό).
- οι ομάδες της Θεσσαλονίκης επιτρέπεται να αδικηθούν στα παιχνίδια τους με τις ομάδες της Αθήνας.
- ο Άρης επιτρέπεται να κερδίσει τον ΠΑΟΚ μόνο σε ένα παιχνίδι τη σαιζόν.
- οι ομάδες της επαρχίας επιτρέπεται να διαμαρτυρηθούν στα τοπικά μέσα όταν αδικούνται κατάφωρα στα παιχνίδια τους με τις ομάδες της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.
- οι ομάδες τις επαρχίας επιτρέπεται να κερδίσουν πέναλτυ στην έδρα τους με κατώτερους βαθμολογικά αντιπάλους, εκτός αν ...η συνέχεια εδώ.
...δεν το επιθυμούν οι εταιρείες στοιχημάτων.
- τα αποτελέσματα του Πανιωνίου κανονίζονται μυστικά κατόπιν διαβουλεύσεων.
- το αποτέλεσμα του αγώνα Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης δεν είναι προκαθορισμένο (εκτός αν αποδειχτεί το αντίθετο).
- προπονητής που παίρνει νταμπλ με την ομάδα του απολύεται την επόμενη χρονιά ως αποτυχημένος.
- προπονητής νεοφώτιστης ομάδας που έχει την ομάδα του στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι η ομάδα του είναι η μόνη που κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και συνέτριψε με 4-0 την ΑΕΚ, απολύεται.
- οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού παίζουν με 10 παίκτες (λόγω κάποιας αποβολής κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου).
- επιτρέπεται στον Καραγκούνη να διαμαρτύρεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
- οι επόπτες ως ελεύθεροι πολίτες μπορούν να σηκώνουν κατά βούληση τα σημαιάκια τους.
- ο πρωταθλητής ορίζεται από την ΕΠΟ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να φοράει ερυθρόλευκα και να μην έχει την έδρα του στο Βόλο.
- για να πάρει κάποιος την δεύτερη θέση πρέπει να φοράει πράσινα και να παρέχει στην εθνική ομάδα 8-10 παίχτες.
- για να πάρει κάποιος την τρίτη θέση πρέπει να φοράει κίτρινα ή να έχει ως έμβλημα το δικέφαλο αετό.ή καλύτερα να συνδυάζει και το δύο.
- οι ομάδες με προέδρους αξιοσέβαστα πρόσωπα της κοινωνίας (Ψωμιάδης, Μπέος κλπ) δεν ελέγχονται από τη δικαιοσύνη, δεν τιμωρούνται και δεν υποβιβάζονται.
- υποβιβάζονται οι 3 χειρότερες ομάδες με εξαίρεση τον Πανιώνιο.

Post: Nikolas R
Bookmark and Share

2 σχόλια:

kostas είπε...

"Σε πολύ φιλικό κλίμα διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε όλη τη διάρκεια του ματς οι φίλαθλοι έριχναν καπνογόνα, δημιουργώντας μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα, αφού το γήπεδο θύμιζε έντονα το Θέατρο Τέχνης. Οι διαιτητές του αγώνα αδίκησαν την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έδωσαν ούτε ένα πέναλτι στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να σπάσει η όμορφη και μακροχρόνια παράδοση που θέλει τον Ολυμπιακό να κερδίζει στις καθυστερήσεις με «πέτσινο» πέναλτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και περικύκλωσαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού για να τους συγχαρούν και να τους ζητήσουν αυτόγραφα, αλλά οι ποδοσφαιριστές νόμισαν πως ήθελαν να τους πλακώσουν στα κλωτσίδια και στα μπουνίδια και το έβαλαν στα πόδια, με αποτέλεσμα να χάσουμε την ευκαιρία να δούμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να σηκώνουν στους ώμους τους τον Σισέ και τον Καραγκούνη, να κάνουν το γύρο του θριάμβου και στη συνέχεια να τους πηγαίνουν μέχρι το Μικρολίμανο για να τους πετάξουν στη θάλασσα και να τους κάνουν πατητές...Ολο το άρθρο εδώ...

e-ishtar είπε...

"Το οφσάιντ (αγγ.: offside) ή στα ελληνικά «εκτός πεδιάς» είναι ο 11ος κανονισμός στο ποδόσφαιρο που έχει ως σκοπό να περιορίσει το πόσο μπροστά μπορούν να βρεθούν οι παίκτες της επιτιθέμενης ομάδας όταν επηρεάζουν τη φάση που εξελίσσεται στο παιχνίδι. Με απλά λόγια, ο κανονισμός ορίζει ότι ένας παίκτης δεν μπορεί να αποκτήσει πλεονέκτημα περιμένοντας κοντά στο τέρμα του αντιπάλου, έχοντας μόνο τον τερματοφύλακα μεταξύ του ιδίου και του τέρματος (στη συνηθισμένη περίπτωση που ο τερματοφύλακας είναι όντως ο τελευταίος αμυνόμενος παίκτης)."

το παραπάνω είναι copy-paste απο Βικιπαίδεια...δεν πιστεύω ο παίκτης ,που είδες 2-3 μέρες μετά, να επηρεάζει τη φάση.Είναι κομματάκι μακριά...εκτός και αν φτάνει κάνα εργαλείο κοντά στη φάση.Που ξέρεις?Μπορεί να ισχύουν αυτά που λένε για τους μαύρους.

Φτάνει όμως με αυτον τον αγώνα,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πορώνονται τόσο ορισμένοι.Λέω και ξαναλέω πως τα λεφτά τους θα τα πάρουν όλοι οι παίκτες( και η διαιτησία απ'ότι φάνηκε), εμείς γιατί στεναχωριόμαστε?