Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

NΤΡΟΠΗ. Έκοψαν το δωρεάν εισιτήριο, στο Νοσοκομείο, για τους καρκινοπαθείς..

Η απανθρωπιά σε όλο το μεγαλείο της. Μέχρι σήμερα, η ευπαθής αυτή κοινωνική ομάδα, δικαιούταν δωρεάν εισιτήριο στα τα δημόσια νοσοκομεία, προκειμένου να υποβληθούν,είτε σε προγραμματισμένες εξετάσεις, είτε σε χημειοθεραπείες, είτε σε οποιαδήποτε αλλη αναγκαία ενέργεια, προκειμένου να βοηθηθούν, ώστε να δώσουν την μάχη τους για την ζωή. Τα περισσότερα απο αυτα βέβαια, καλύπτονται απο τα ταμεία τους. Απο σήμερα όμως θα πρέπει να πληρώνουν ,extra, και το πεντάευρο, προφανώς γιατι θεωρήθηκαν και αυτοί συνυπεύθυνοι για την κακοδιαχείρηση των νοσοκομείων, την γνωστή "μαύρη τρύπα". Αίσχος και ντροπή, είναι τα μονα λόγια που μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτή την απόφαση. Κύριε Βουλευτή, αν σας ευαισθητοποεί το θέμα, μήπως είναι ώρα να πράξετε τα "δέοντα"?
Post: Νionios

3 σχόλια:

Dotoros είπε...

ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘEΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

kostas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kostas είπε...

Μετα τον πανελληνιο σαλο που προκληθηκε(η πρωτη αναρτηση πανελλαδικα ανηκει στον atsaranto :), μετα αναδημοσιευτηκε και σε αλλα blogs) και μπροστα στην αναγνωριση του δικαιου αιτηματος πολλων ασθενων,το υπουργειο,απο οτι φαινεται καταλαβε επιτελους το λαθος του και με νεα διευκρινιστικη εγκυκλιο,επανεφερε τα αυτονοητα ...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=239288&cid=4