Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

6 Φλεβάρη χαριστικό παζάρι στη Ζάκυνθο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περαν του μην πτυετε μην καπνιζετε μην πατατε τις ιερες πετρες της Πλατειας Ρουγα (το σημειο αναφορας σας ειναι ο αμμος επι πληρωμης) το Χαριστικο Παζαρι πρεπει να ειναι μονιμο και σεγασμενο σε αποθηκη μη αλωσειμων τροφιμων

RossoNero είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις και μάλλον ούτε και εσύ. Τι είναι αυτά που λες περί φτυσιμάτων, καπνίσματος και ιερές πέτρες στην αλεξάνδρου ρωμα; Επικοινωνείς; Διάβασες καθόλου την ανάρτηση ή απλά "εκφράζεσαι" με τον τρόπο που μόνο εσύ καταλαβαίνεις και θαυμάζεις; Ξέρεις τι είναι ένα χαριστικό παζάρι; Πρωτού προσπαθήσεις να παριστάνεις τον έξυπνο φρόντισε να ΕΙΣΑΙ λίγο έξυπνος πρώτα.

αλλαλούμ...

Ανώνυμος είπε...

1.ton xeimwna den pame se ypethria pazaria ston ammo 2.h olh ypothesh xreiazete stegh kai ilika agatha se megalh posothta

spiros είπε...

1. Γιατί; Μην μου πεις ότι έχουμε και χειμώνα στη Ζάκυνθο. Ακούγεσαι λες και έχεις αποκλειστεί στο σπίτι σου από την κακοκαιρία! Να ξέρεις οι ζεστοί άνθρωποι δεν έχουμε ανάγκη. Ζεστένουμε εμείς το περιβάλλον γύρω μας! Εκτός βέβαια αν βρέχει(δεν έχουμε αποκτήσει τέτοιες υπερεξελιγμένες δυνατότητες ακόμη :P )οπότε και θα αναβληθεί για την επόμενη κυριακή 13-2.
2. Το πιό πιθανό είναι να στεγαστεί μόνιμο Χαριστικό παζάρι στο ΧΩΡΟ μετά το υπαίθριο.

Με σεβασμό,
μέλος της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του ΧΩΡΟΥ.

e-ishtar είπε...

@youlia olomplava

με όλον το σεβασμό νομίζω ότι το έχετε χάσει. τα παιδιά οργανώνουν κάτι κάπου και για κάποιο σκοπό. αν δεν συμφωνείτε με κάποιο απο αυτά,μην πάτε,μην προσφέρετε μην μην μην γενικώς.

αλήθεια,στην αυλή σας θα κάνουν το παζάρι? και όσο για την ποσότητα, αυτή εξαρτάται απο την ανταπόκριση του κόσμου..που αν είναι σαν και εσάς ο υπόλοιπος κόσμος πολύ φοβάμαι πως η ποσότητα θα είναι μικρή.

πραγματικά θα έλεγε κανείς πως την ίδια ημερομηνία θα κάνετε και εσείς παζάρι(αλλά όχι χαριστικό) και σας πειράζει ο ανταγωνισμός. ίσως πάλι να προτιμάτε κάποιοι να πετάμε τα αγαθά που δεν χρειαζόμαστε παρά να πάνε στους αλβανούς του άμμου έτσι?

εαν κάποιος μη κάτοικος Ζακύνθου διάβαζε αυτό το ποστ και αυτά τα σχόλια θα νόμιζε πως το μόνο πρόβλημα μας στη Ζάκυνθο είναι αυτό το χαριστικό παζάρι. ωραία...το λύσαμε και αυτό. μπορούμε τώρα να μιλήσουμε για το τι χρώμα και τι σχέδιο θα έχουν οι κάδοι απορριμάτων?