Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Τσαγκαρόπουλος...

...με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακρίτριας μετά από απολογία που κράτησε 6 περίπου ώρες. Αυτή την ώρα ο έκπτωτος Δήμαρχος παραμένει στο Δικαστικό Μέγαρο, αναμένοντας να καθαρογραφεί η απόφαση. Ο Τσαγκαρόπουλος κατηγορείται ότι πλαστογράφησε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να καταφέρει να συνάψει δανειακές συμβάσεις με την Τράπεζα Πειραιώς, ύψους 11 εκατ. ευρώ. "Σκοτεινός" παραμένει όμως και ο ρόλος της Τράπεζας Πειραιώς, αφού υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι ορισμένα Υψηλόβαθμα στελέχη από την Κεντρική Διοίκηση της Αθήνας γνώριζαν για τις πλαστές αποφάσεις και παρόλα αυτά "έκαναν τα στραβά μάτια" προκειμένου να υπογραφούν οι συμβάσεις δανεισμού. Είναι άξιο απορίας πώς μια τόσο μεγάλη τράπεζα δεν δίστασε, μπροστά στο κέρδος, να κάνει δεκτά ΠΛΑΣΤΑ έγγραφα, υποθηκεύοντας το μέλλον των δημοτών για τα επόμενα 15 χρόνια!

UPDATE: Το Νοσοκομείο Ζακύνθου, εξέδωσε εξιτήριο για τον Τσαγκαρόπουλο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο κρατητήριο του Αστυνομικού τμήματος Ζακύνθου και αύριο το πρωί να μεταφερθεί με περιπολικό στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού.
Bookmark and Share

3 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ είπε...

Επιτέλους....και μια πράξη της δικαιοσύνης που ικανοποιεί εν μέρει το "περί δικαίου αίσθημα" του απλού πολίτη....

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

@ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Ο σοφός λαός λέει:< μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα όμως μην πεις> έτσι και εδώ ταιριάζει, γιατί ούτε δικαστήρια έχουν γίνει, ούτε και θα καθίσει πολύ καιρό μέσα όπως ο ίδιος μας έχει αποδείξει γιατί έξω ήταν με απόφαση της δικαστικής αρχής. Έχει χτίσει καλό ιατρικό ιστορικό (όπως λέει και ο Ατσάραντος) και μέσα ούτε εβδομάδα δεν θα τον δεις.
Είναι γιατρός και ξέρει από αυτά πολύ καλά.

dennis είπε...

Ο Τσαγγαροπουλος είναι πια στυμμένη λεμονόκουπα, άχρηστος στα ζακυνθινά φαγανελια που τον άφησαν ξεκρέμαστο. Είτε πάει φυλακή είτε όχι οι Ζακυνθινοί δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτε εκτός της εκδίκησης.
Η δημευση της περιούσιας του θα ήταν το μόνο μέτρο που θα μπορούσε να συνετίσει κάποιους τυχόν επίδοξους μιμητές του και να μετριάσει τη ζημία που εμείς οι υπόλοιποι καλούμαστε να πληρώσουμε .
Κάτι τέτοιο πάντως δεν βλέπω γιατί θα ανοίξει κακό προηγούμενο για όλους τους (λαμογια) πολιτικούς -δικαστικούς-εφοριακούς κλπ,κλπ πράγμα που με τρομάζει γιατί έτσι δεν θα χρειαστεί το ΔΝΤ και τωρα που το συνηθισαμε θα παρουσιάσουμε σύνδρομο στέρησης.
Γι αυτο να είστε σίγουροι ότι αν όχι Αγίου σίγουρα Χριστούγεννα θα κάνει σπίτι του . Εξάλλου μαζί τα φάγαμε, τα μασκουλα και τσι φωτιές για τσου Ζακυνθινούς τα έκανε,( η τελευταία είχε πρόβλημα)
Υ.Γ Μωρε τοσο γκλουνος ήτανε ούλα μόνος του τα έφαγε?