Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Τσαγκαρόπουλος...

...αφού λιποθύμησε, όταν άκουσε από την Ανακρίτρια Ζακύνθου ότι θα πρέπει να επιστρέψει στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα οδηγηθεί και πάλι στο Δικαστικό Μέγαρο για να απολογηθεί. Ο έκπτωτος Δήμαρχος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της πλαστογραφίας εγγράφων του Δήμου Ζακύνθου, για τα παράνομα δάνεια της Πειραιώς ύψους 11 εκ. ευρώ περίπου! Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην Δημάρχου, ο Τσαγκαρόπουλος παρουσίασε επιπλοκές από το στεφανιογράφημα στο ΚΑΤ! (Γεγονός απόλυτα λογικό αφού κάπνιζε σα φουγάρο, τόσο στο κρατητήριο όσο και στο Δικαστήριο!) Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσαγκαρόπουλος λιποθυμά στο άκουσμα της διαταγής για προσωρινή κράτηση. Και την πρώτη φορά που συνελήφθη, για την απόπειρα ανατίναξης του ΞΕΝΙΑ, μόλις άκουσε ότι θα προφυλακιστεί είχε “πέσει ξερός” και “φιλοξενήθηκε” στο φιλικό περιβάλλον του Νοσοκομείου Ζακύνθου!
Photo: Raporto
Bookmark and Share

13 σχόλια:

Unknown είπε...

Παιδιά εγώ δεν στηρίζω τον Άκη Τσαγκαρόπουλο και θέλω αν όντως ΦΤΑΙΕΙ να πληρώσει για αυτό που έκανε στο Δήμο Ζακυνθίων αλλά νομίζω ότι αυτό που κάνει το κράτος στην σημερινή εποχή είναι μια περίεργη λογική δηλαδή ελέγχει και φυλακίζει την μαρίδα και τους μεγαλοκεφαλαιούχους βλέπε Χριστοφοράκο, Καραβέλα, Τσουκάτο, Ρουσσόπουλο και άλλους πολλούς τους αφήνει ελεύθερους.
Για τα σκάνδαλα Siemens και Βατοπεδίου που τα δις παίζαν για πλάκα κανένας δεν πήγε και δεν πρόκειται να πάει ΦΥΛΑΚΗ...

Το κράτος ελέγχει την μαρίδα, τους δημάρχους που φάγαν λεφτα, τους αναρχικούς που ρίχνουν καμία πέτρα η μολοτώφ στις πορείες, όσους χρωστάνε στην τράπεζα και στην εφορία εξαντλεί όλη την αυστηρότητα του και εκείνους που το τροφοδοτούν, τους αφήνει ελεύθερους να πετάξουν σε χώρες μακρινές και φιλόξενες...

Για αυτό ας μην πέφτουμε στην παγίδα...σαφώς και πρέπει να την πληρώσουν όσοι τα φάγανε αλλά να την πληρώσουν ΟΛΟΙ και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις...

Και στην Ελλάδα σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα έφαγε και μας έφτασε...σε αυτό το μαύρο χάλι!!!

Αν έχω άδικο παρακαλώ να ακούσω τον σχολιασμό σας!!!

Ατσάραντος είπε...

11.000.000 ευρώ είναι μαρίδα;

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

nai agapite mou 11.000.000 den einai liga lefta (kai na itan mono ayta?) apo ena nisaki toso da!!!
kai fisika symfono gia ola ta alla pou les kai ekei tora prepei na mpei to maxairi sto kokalo alla to zitima einai poios 8a to valei giati kai oi 300 stin vouli ta epermnan kai ta pairnoun.
sto tsagaropoulo tora ego prosopika to exo plirosei me to foro parepidimounton apo to magazi pou diatiro kai prepei na ta ksanadoso pali an kai tous exo paei diplotipa tou dimou pou einai lene plasta.
kai se eroto giati o axtipis den tou kanei minysi kai mou leei na tou kano ego? me rotas an exo ta lefta gia na ta vgalo pera me ti mafia pou exoun dimiourgisei. ta 5500 euro enai liga pou mou zitane pali? kai 8a prepei na ta pliroso se dikigorous se efeseis kai trexa gireye.giati ego eimai monos. oute tis apodikseis dexonte sto dimo kai apo oti ksero den eimai o monadikos einai kai polloi alloi alla sto dimo agron agorasan.
loipon παιδί της πλατείας kane mou ti xarei kai mi me skantalizeis tetoia ora giati einai 2:31

rouf είπε...

@Atsa
Vale mou kana dyo kila apo daytes (Marides) kai pou sai....steile kai ston filo mou ton Argassi kana kilo.

An ta 11 einai marides.....Tha ithela na ksero poso kostise o sargos kai oi tsipoures.

@Argassi Exeis kalo dikigoro opote min anysixeis :)

Tora sxetika me to marides pou anaferoume.....Kai sta strofadia anakainisi me kostos maridas kanoun (proipologismos 9.500.000 ) alla kaneis edo mesa oute kouventa.
Alla ayta tha ta plhrosei to programma.


OUAAAAAAAA

kostas είπε...

A,ρε Σταθη αγαλμα πρεπει να σου κανουν.
Αν μαλιστα,καταλογισθει(σχεδον βεβαιο)και ευθυνη της Πειραιως,τοτε πρεπει, καθημερινα να σε ευγνωμονουν οι Ζακυνθινοι...
Γιατι,πριν τον Σταθη-και μερικους αλλους-καποιοι λαλιστατοι σημερα,ειχαν χασει την μιλια τους...
Ηταν τοτε ,που ειρωνευονταν και ελεγαν χαχανιζοντας "σιγα που ενας δασκαλος που θα τα βαλει με την με τραπεζα"...
Διαφωνει κανεις?

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

και τα 9.500.000 είναι πολλά λεφτά αλλά είναι πολύ μακριά από το νησί για να τα βλέπουμε εμείς οι κοντόφθαλμοι Ζακυνθινοί Billy.
όσο για το καλό δικηγόρο τον έχω αλλά και αυτός δεν δουλεύει για τη ψυχή της μάνας του λεφτά θέλει και κάτσε να τρέχεις σε δίκες και εφέσεις και να παλεύεις με μεγαλοδικηγόρους των Αθηνών όταν ο ίδιος ο δήμαρχος που το πολίτη δεν κάνει τίποτα για να το βοηθήσει και αφήνει εμάς τους απλούς πολίτες να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά και χωρίς τσιμπίδα.

ΑΡΓΑΣΙ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΡΓΑΣΙ είπε...

όταν ο ίδιος ο δήμαρχος που υπηρετεί το πολίτη

rouf είπε...

@Argassi
Den exeis adiko kai symfono me osa anafereis. Apla anafera ta strofadia giati tora teleytaia paei poly pipila me ton tsagkaropoulo kai ola ta alla H ta ksexname H kanoume ta strava matia.

To Nhsi MPOYRDELO APO TA SKOUPIDIA kai ola ta ypoloipa na min ta ksanaleo..... Alla ta strofadia ELVETIA.

Etsi ki allios ta 11 toy tsagkaropoulou den prokeite na girisoun piso.....Giati ta 9.5 na pane xamena se mia vraxonisida den vlepo ton logo otan den exei nero h Zakynthos se toyristiki periodo.

rouf είπε...

@Argassi
OTAN KAPOIOS KATHGORHTE GIA KAKOURGHMA.....FORAEI XEIROPEDES..

http://www.imerazante.gr/wp-content/uploads/2010/12/OL043269-11.jpg

TO PIASES TORA ETSI???

Ατσάραντος είπε...

Αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη πήρε ο Τσαγκαρόπουλος, για να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ζακύνθου, για τις κακουργηματικές πράξεις της πλαστογραφίας δημοσίων εγγράφων. Στο μεταξύ παραμένει φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρώην Δήμαρχος "χτίζει ιατρικό ιστορικό" προκειμένου να αποφύγει την προφυλάκιση.

rouf είπε...

@ATSA
Einai kathgoroumenos gia kakourgimatikes prakseis kai ton pigenofernoun xoris xeiropedes....Ti se kanei na pisteyeis oti XTIZEI kai oxi XTIZOUN iatriko istoriko???

Systhma atsarante....GAMHMENO SYSTHMA.

Kata ta alla ta paidakia me tis strakastroukes ( opos eixes grapsei ) ta pigenan apo do kai apo kei me metra asfaleias GUANTANAMO.


Kai alhtheia....MONOS TA FAGE MORE ta 11.....Den ginonte ayta ta pragmata oute se tainies.


@Argassi
Gia kane mia dokimi na min plhroseis ta 5500 na doume tha sou valoun xeiropedes??? H tha sou xtisoyn iatriko istoriko gia na min pas mesa.... H tha sou valoun tokous yperhmerias

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

Ρε Billy δεν τους συμφέρει να με πάνε φυλακή το σπίτι θα έρθουν να μου πάρουν αλλά δεν πειράζει θα τους δώσω και τα δυο μου παιδιά να μου τα αναστήσουν γιατί αυτοί είναι πάνω από όλα άνθρωποι και προσέχουν το συνάνθρωπο τους και γι’ αυτό δεν δέχονται τις αποδείξεις που τους πάω γιατί στην ουσία σκέφτονται εμένα τα έξοδα του σπιτιού (όπως συντήρηση, ΔΕΗ, ΟΤΕ, νερό, τετραγωνικά μετρά για τους φόρους ακίνητης περιουσίας και για τα σκουπίδια και όλα αυτά που πληρώνουμε και αυτά που σκέφτονται να μας βάλουν να πληρώσουμε πάνω στα σπίτια μας) και τα παιδιά που έχουν φοβερά έξοδα όπως ρούχα, παπούτσια, γιατί μεγαλώνουν και κάθε τρεις και λίγο τους αγοράζω καινούργια το φαγητό τους, τα αγγλικά τους, τη μουσική τους, το χορό τους, τη βενζίνη που χαλάω όλη μέρα να τρέχω σε όλα αυτά) καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όλα αυτά είναι πολλά έξοδα για μένα και γιατί με σκέφτονται και εμένα και τα παιδιά μου, θέλουν να μου πάρουν το σπίτι, να τους δώσω τα δυο μου παιδιά και να απαλλαγώ από όλα αυτά να μη πληρώνω το δάνειο πρώτης κατοικίας που με παρακάλεσαν να πάρω αλλά τώρα που δεν έχω να τους το πληρώνω θα με απαλλάξουν και από αυτό.

Να γιατί οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.-

Υ.γ για να μη γράψω και για τρεις γέρους που έχω σπίτι και πρέπει να τους δώσω και αυτούς.

Άσε με ρε Billy και μόλις γύρισα από ελιές και μου πονάει όλο μου το κορμί.