Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη συναυλία, στη Μητρόπολη, με τους Τραγουδιστάδες.

Και σε τούτες τις γιορτές σε πείσμα των ημερών, θα μείνουμε συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού μας μαζί σας, για να κρατήσουμε στην ψυχή μας, την υπερούσια ελπίδα. Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος οργανώνουμε και φέτος μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και ώρα 8, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου των Ξένων της πόλης μας. Το πολυφωνικό μέρος και την ορχήστρα, στελεχώνουν: οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Μαρίνου. Συμμετέχει η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Τσαούση.
Σολίστ: Λένα Σουρμελή – Σοπράνο, Στέλλα Μικρούλη – Σοπράνο, Αλέξανδρος Αμανατίδης – Τενόρος, Γιάννης Γιατράς - Τενόρος, Ανδριάνα Λυκούρεση – Σοπράνο. Κείμενα: Διονύσης Φλεμοτόμος. Αφήγηση: Κώστας Συνετός, Διονυσία Ξένου. Τα μουσικά έργα είναι των:
Α. Vivaldi, Βach, Joan Krueger,Adolph Adam, Λατινικοί Yμνοι, Κάλαντα της Μεσογείου, Χριστουγεννιάτικοι Ζακυνθινοί Εκκλησιαστικοί ύμνοι Αγνώστων, Κατσάκου, και των σύγχρονων Παναγιώτη Μαρίνου και Μιχάλη Τσαούση.
Τα χορωδιακά μέρη θα αποδώσουν οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος και η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ τα μουσικά μέρη θα πλαισιώσει 16μελής ορχήστρα.
Η σπουδαία αυτή μουσική εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα , της Ιεράς Μητρόπολης Ζακύνθου. Στόχος μας για φέτος είναι να δώσουμε τη σκυτάλη στα νέα παιδιά. Τα νιάτα, μας γεμίζουν αισιοδοξία γι’ αυτό που έρχεται. Με την ελπίδα να σας ξαναδώσουμε τη χαρά, και να μείνει η βραδιά των Χριστουγέννων χαραγμένη στις καρδιές μας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Bookmark and Share