Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αναμνηστική από Καζακστάν.

Post: Vas.Trian.
Bookmark and Share

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΒΥΘΙΣΗ ΑΥΤΑΝΔΡΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Βρέθηκε πλοίο βυθισμένο μαζί με το πλήρωμα του που αποτελείτο από τη Σούλα,το Σούλο,2 θείους τους και 1 εξάδερφο τους.Ο φίλος τους έριξε σωσίβια λέμβο και εγκατέλειψε το πλοίο.Είδε έγκαιρα οτι πνέουν ισχυροί άνεμοι και το βαπόρι είναι παλιό και με πολλά ρήγματα,Οι θείοι με τον εξάδερφο μπήκαν στοπλοίο ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ αλλά ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ στη συνέχεια από κάτι παλιά και καινούρια παραληρηματικά κείμενα της Σούλας(από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια).
Ετρεξε για βοήθεια τους ένα μικρό ιστιοφόρο με την επωνυμία Σύλιζα.Επεσε στη θάλασσα ένας με γενειάδα αλλά το νευρικό του σύστημα ήταν σμπαράλια και δεν μπόρεσε να τους σώσει.Πρέπει επειγόντως να κοιτάξει και τις2 καρδιές του,και τη πάνω και τη κάτω.
Προσέτρεξε επίσης και ένας κύριος ονόματι Νώντας Πισινώντας αλλά δεν μπόρεσε γιατί είχε φάει πολύ λουκουμόσκονη για την υπογλυκαιμία του.
Προσέτρεξε επίσης και κάποιος άλλος ψηλός,χοντρός με βροντερή φωνή αλλά δεν μπόρεσε να σταθεί στην επιφάνεια της θάλασσας λόγω βάρους.Πρέπει να αδυνατίσει επειγόντως τρώγοντας βλύτα.Τα βλύτα είναι ακίνδυνα αρκεί να μην τους βάλεις τρικλοποδιές.
Η κυρίαρχη ιδεολογία διαχρονικά έχει το κίτρινο χρώμα του χρυσαφιού.Τα άλλα χρώματα,πράσινο,μπλε,κίτρινο κτλ είναι απλώς για τα προσχήματα.