Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Bάλτο κι απάνω στο μνημείο, 4Χ4 είναι!

Η αυθαιρεσία, ασέβεια και αυθάδεια ορισμένων συμπολιτών μας ξεπερνά κάποιες φορές τα όρια, όταν, εκτός από την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας, προσβάλλουν και μνημεία τα οποία είναι κομμάτι του ζακυνθινού πολιτισμού. Ο "κύριος" της φωτογραφίας μας ανέβασε το τετρακίνητο όχημά του στο πεζοδρόμιο της Πλατείας Κάλβου (αφού τα κολωνάκια που πλήρωσαν οι δημότες αφαιρέθηκαν και καταστράφηκαν από ορισμένους "κυρίους" σαν κι αυτόν) και το έφτασε σχεδόν μέχρι το μνημείο στο κέντρο του χώρου, εμποδίζοντας και τη διέλευση των πεζών! Βέβαια, αφού κανένας από αυτούς τους ασεβέστατους συμπολίτες μας δεν τιμωρείται όπως του αξίζει, είναι φυσικό κι επόμενο να αποθρασύνονται, βεβηλώνοντας χώρους πολιτισμού με την χοντροκοπιά τους και την προκλητική αδιαφορία τους για τους άλλους.

Post: ΑΗΤΟΜΑΧΟΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν βλέπετε το κλουβί στο πίσω μέρος του νεοπλουτοκινήτου;

Ο άνθρωπος ανήκει σε εκείνη την ευγενή τάξη ανθρώπων με λεπτές ευαισθησίες και το πολιτιστικά σημαντικό χόμπι βασανισμού και εκτέλεσης ζώων για διασκέδαση, τους νομοταγείς σε όλα οπλοφόρους λάτρεις της φύσης!!!

Άμα είσαι αναίσθητος, είσαι παντού...

fantes είπε...

Καλα ρε σεις που θελετε να βαλη τη τζιπαρονα ο αρχοντας;Στο δρομο;Να του τη βαρεση κανενας και να μη μπορει να παει με τους αλλους αρχοντες,για το ευγενες σπορ της Ζακυνθου , Εισαστε απαρεδεκτοι.Και στο κατω κατω της γραφης εκεινο το πραμα χρειαζεται,γιατι αμα δεν χρειαζεται να το πεταξουμε βρε αδερφε.Να μη μας πιανη και το χωρο!!!

km είπε...

Paidia kalimera kai kalo mina.
To tsip ayto einai se monimi basi eki, einai to monimo parkin, toy anthropoy aytoy.
Mipos einai o monadikos? distixos iparxoyn poloi anestitoi poy den ipologizoyn toys sinanthropoys mas.

kostas είπε...

Λοιπον,για λογικευτειτε ...
Ακους εκει, το παρκαρισμα αυτο,ειναι αποτελεσμα, του μη σεβασμου στους συμπολιτες μας...
Μετα απο τοσες φωτογραφιες(ολως τυχαιως)παρανομως παρκαρισμενων αυτοκινητων κυνηγων,δεν εμπεδωσατε πλεον το νοημα,οτι,για το προβλημα του παρανομου παρκαρισματος την μεγαλυτερη ευθυνη την εχουν,ολοι, οι κυνηγοι?
Οχι?

Α..θα μαλωσουμε...
Εδω μεσα ειπαμε οτι,τοποθετουμε τα προβληματα ,στην σωστη τους διασταση,μπας και, αναδεικνυοντας τα,βοηθησουμε ,να βρεθει καποια λυση...

Καλημερα ,καλο μηνα...

Ανώνυμος είπε...

Κostas,

Έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι, πολύ λογικό! Αλλά και πάλι απέχεις από την πραγματικότητα πάρα πολύ.

Αυτή είναι μόνο η δεύτερη φωτογραφία αυτοκινήτου κυνηγού που έχει παρκάρει παράνομα, έψαξα το blog, αν μπορείς εσύ βρες κι άλλες και πες μας.

Άρα δεν μας τα λες καλά! Ψεμματάκια, ψεμματάκια;

Τώρα, το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος διασκεδάζει βασανίζοντας και σκοτώνοντας ζώα, είναι μήπως κι αυτό ψέμα; Το έβγαλα από το μυαλό μου;

Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος διαθέτει όλη την αναισθησία που του επιτρέπει να σκοτώνει ζώα για διασκέδαση, γιατί δηλαδή να περιμένουμε ότι δεν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ότι ψιλοχέστηκε για τους άλλους ανθρώπους;

Να και η απόδειξη στη φωτογραφία! Ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για νόμους, αρκεί να βολέψει το αυτοκίνητό του!

Και μην προσπαθείς να προκαλέσεις τη συμπάθεια για τους κακομοιρούληδες κυνηγούς, κάνουν πολύ μεγάλο κακό και ο πολύς κόσμος το καταλαβαίνει πολύ καλά. Εσένα, λογικό να σου είναι αδύνατον, καθότι είσαι πάσχων κι εσύ.

kostas είπε...

Aφου ψαχνεις και προκαλεις ,
για αναρτησε μας τις φωτογραφιες του Αητομαχου με τα παρανομα αυτοκινητα των κυνηγων και με των ,μη κυνηγων...
Περιμενουμε...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Συμπληρώνεις κι άλλα τώρα, πάντα κουτοπονηρούλης και πολύ γλυκούλης!

Να τις αναρτήσεις εσύ, εσύ τις ανέφερες τις "τόσες" φωτογραφίες αυτοκινήτων κυνηγών!

Εγώ πάντως μια μόνο βρήκα, ίσως εσύ είσαι καλύτερο "λαγωνικό"! Γουφ!! Γουφ!!

Αν βρεις ακόμα περισσότερες, παραδέχομαι βέβαια ότι εγώ δεν τις βρήκα. Δεν το έκανα επίτηδες, ήμαρτον ρε φίλε, που λέτε κι εσείς οι ευσεβείς οπλοφόροι εκτελεστές ζώων για διασκέδαση - λάτρεις της φύσης και της ζωής!

Ανάρτησέ τις λοιπόν αμέσως ΟΛΕΣ όσες βρήκες εσύ, για να θυμηθούμε όλοι πάλι πόσο αναίσθητοι και γαϊδούρια είναι μερικοί κυνηγοί, και μερικοί άλλοι συμπολίτες μας!

Περιμένουμε με αγωνία να αποκατασταθεί η αλήθεια! Μην αργείς Kostas!

kostas είπε...

" για να θυμηθούμε όλοι πάλι πόσο αναίσθητοι και γαϊδούρια είναι ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,(Δεν ειναι ολοι, οπως μας ελεγες τελικα?) και μερικοί άλλοι συμπολίτες μας(Που δεν εναι κυνηγοι????Απιστευτο !!!!!)"..

Στο ξαναειπα,θα παραδεχτεις ακομα πιο πολλα στο μελλον...
Εν τω μεταξυ ακομα περιμενουμε τις photo με τα αυτοκινητα των μη κυνηγων...απο τον συγκεκριμενον...
Ετσι δεν θα μπορει να μιλαει κανεις για προκαταληψη...

kostas είπε...

Και για να μην ερχεσαι εσυ στην δυσκολη θεση,χωρις να φταις,ας μας απαντησει ο ιδιος ...
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ, "ΔΥΝΑΤΑΙ"...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Αν θέλεις να με κάνεις να παραδεχτώ κάτι, παραδέχομαι ότι είσαι πολύ - πολύ γλυκούλης, προσπαθώντας να βγάλεις μια ζωή το μαύρο-άσπρο!

(Θες όπως - όπως να βγεις κι εσύ κάπου από πάνω, κακομοίρη μου... αλλά!)

Άκου λοιπόν:

Οι κυνηγοί είναι (κρίνοντας από τις αποτρόπαιες πράξεις τους) σκληροί και αναίσθητοι άνθρωποι, που εκτελούν ζώα με βασανιστικό τρόπο μόνο για να διασκεδάσουν. Τα έχουμε πει κι άλλοτε!

Μερικοί μάλιστα απ'αυτούς, όπως αποδεικνύεται από (όσες και να είναι οι) φωτογραφίες, είναι τόσο αναίσθητοι, που αδιαφορώντας για τους άλλους, κλείνουν ακόμα και τα πεζοδρόμια και τις πλατείες με τα νεοπλουτοκίνητά τους που χρησιμοποιούν για το "ωραίο" χόμπι τους! Δεν είναι οι μόνοι, βέβαια, αλλά ξεχωρίζουν με το κλουβί του σκύλου στον κώλο τους!

Πολύ καλά κάνει ο Αητομάχος και τους προβάλλει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, τους ΑΞΙΖΕΙ, αφού έχουν ΔΙΠΛΗ δόση αναισθησίας, μια για τα κακόμοιρα τα ζώα που βασανίζουν και σκοτώνουν για διασκέδαση και μια για τους συνανθρώπους τους!

Ελπίζω να το κατάλαβες, "Ρομπέν των κυνηγών"!

Αητομάχε, ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ! ΟΣΕΣ ΒΡΕΙΣ!!

Πολύ λίγες έχεις, κι ο Kostas στενοχωριέται, το παιδί! Ευχαρίστησέ τον, σε παρακαλώ, γιατί μόλις μας αποκάλυψε πολύ περήφανος το νέο ότι ..."εκτιμάς" ιδιαίτερα τους κυνηγούς!

Ρε παιδιά, σπίρτο μοναχό αυτός ο Kostas!

kostas είπε...

Απαντηση του... "κωλου",οπως ο ιδιος γραφεις...
Για αυτα που ρωτηθηκες...τιποτα...

Ε! ,δεν περιμεναμε και τιποτα καλυτερο,απο καποιον που εκτος απο τα... πεη (παλαιοτερα),εντρυφει τωρα τελευταια και με τα ....οπισθια,των κυνηγων...

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Απάντηση πήρες και πάρα πολύ καθαρή, αλλά δεν σ'αρέσει επειδή είναι η αλήθεια, λυπάμαι!

Εκτός κι αν θες να δώσουμε και βραβείο στους αναίσθητους που παρκάρουν όπου να 'ναι, επειδή είναι κυνηγοί!

Μάλλον θά'χεις κι εσύ τέτοιο κλουβί στον κώλο (του αυτοκινήτου σου!) Γι' αυτό μας πειράχτηκες και άρχισες τις ευγένειες!

Τώρα, το ότι οι κυνηγοί υποφέρουν από σύμπλεγμα κατωτερότητας και υποκαθιστούν το (μικρό) πουλάκι τους και την ανεπάρκειά τους με το τουφέκι και με το να σκοτώνουν άλλα πουλάκια, το λέει η ψυχολογία!

Μερικοί άλλοι βάζουν ένα αγριωπό, βλοσυρο μάτι ως άβαταρ, για να μας δείξουν ότι είναι ...άγριοι! Τι γλυκούλικο που είσαι!

Αητομάχε, βάλε κι άλλες φωτογραφίες με αυτοκίνητα κυνηγών! Απ'ό,τι φαίνεται δεν θα δυσκολευτείς να βρεις!!

Θα συνηθίσει ο Kostas, μη φοβάσαι, προσαρμόζεται σιγά - σιγά στην πραγματικότητα!

kostas είπε...

Αμα εχει "εμπειρειες" ο αλλος,περι "πουλιων" και τινων αλλων πτηνων, ειδες με τι σιγουρια,μιλαει...

Προς καθε ειδους,τυχον "εμπειρων", σε τετοια θεματα:
Μας "αναστατωνετε"....:):):)

Θαυμαστε επιπεδο επιχειρηματολογιας,νοημωνος(?)ανθρωπου...
Αλλα δεν φταιει αυτος...
Καλομαθε φαινεται, στα μεγαλα "πουλια" και του κακοφαινονται τα αλλα...

Δεν εχει νοημα,η περαιτερω συνεχιση....
Οπως βλεπουμε,με οτιδηποτε αλλο προτιμαει να "ασχοληθει" ο ... Σηφακας, ο Πουλο-Εκτιμητης,εκτος της απαντησεως...

Oι πολλες "ηττες" ,του πεσανε βαριες και γυρισε στα επιχειρηματα του "last year"...

Παμε για αλλα...:):):)

Ανώνυμος είπε...

Kostas,

Βλέπω ότι δεν πρέπει να σε πιέζω τόσο πολύ, επιδρά σοβαρά στο χιούμορ σου!

Μα τι έγινε, δεν είσαι πια ο κεφάτος, large Kostas; Νομίζεις ότι με πειράζει που αφήνεις υπονοούμενα για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις;

Δεν με πειράζει καθόλου! Εγώ, ανάλογα με την κουβέντα, προσαρμόζω το επίπεδο του χιούμορ που χρησιμοποιώ... Αυτό το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι δα και το πιο φλέγον! Ας μην το κάνουμε χωρίς λόγο...

Θα σου πω κι ένα μυστικό: Με όλη αυτή την προσπάθειά σου να δείξεις ότι κάπου "νίκησες", δείχνεις μόνο το πόσο εσύ ο ίδιος πιστεύεις ότι έχεις "χάσει"!

Δεν έχεις "χάσει", όμως, αφού κι εμένα δεν με ενδιαφέρει να σε "νικήσω", ούτε με νοιάζει αν αποδειχτεί ότι έχεις πιο έγκυρες πληροφορίες, απλά παρουσιάζω αυτό που θεωρώ πραγματικότητα με τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου και το αντιπαραθέτω με τα δικά σου - με λίγο αλατοπίπερο!

Χαλάρωσε λίγο! Δεν σε ξέρει κανείς προσωπικά, για να έχεις τέτοια αγωνία να φανείς "νικητής"! Δεν είναι αυτός ο σκοπός, να φανώ εγώ ή εσύ "νικητής"...

Ο σκοπός είναι να παρουσιάσουμε πληροφορίες, όσο πιο ακριβείς γίνεται, και να μάθουμε κάτι ό ένας από τον άλλο - τότε είμαστε κι οι δυο "νικητές"...

Ωραία την περνάμε, εσύ γράφεις τα δικά σου και εγώ τα δικά μου, όποιος μας διαβάζει (υπομονή που θάχει!) καταλαβαίνει, ερευνά και κρίνει χωρίς να του υποδείξουμε οι ίδιοι ποιος "κέρδισε" και "έχει δίκιο"... Κανείς δεν έχει πάντα δίκιο.

Και μην ξεχνάς αυτό που σου έχω γράψει, ότι παρόλο που έχουμε σημαντικές διαφορές στον τρόπο σκέψης και στην κοσμοθεωρία μας, σε θεωρώ αξιόλογο συνάνθρωπο ο οποίος ενδιαφέρεται και σχολιάζει τα κοινά, και γι'αυτό απολαμβάνω τη "διαμάχη" μας στη blogόσφαιρα.

Άντε, καλό βράδι...