Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Δεκαπενταύγουστος ευωδιαστός...

... και στην περίφημη Φανερωμένη στην πόλη της Ζακύνθου δεν μπορείς να πλησιάσεις από τη "μυρωδιά". Χτες ήταν το επίκεντρο της γιορτής στο νησί, σήμερα οι κάδοι μπορούσαν να επιστρέψουν στη φυσική τους θέση. Μακριά από τα σπίτια και τα μαγαζιά μας δηλαδή!

Post: Vertzak
Bookmark and Share

8 σχόλια:

kostas είπε...

Δυστυχως, ειναι καθημερνοτητα αυτη η απαραδεκτη εικονα.
Ας συννεηθουν οι επιχειρηματιες και οι κατοικοι της περιοχης με τον συνδεσμο καθαριοτητας,προκειμενου να αλλαξουν θεση οι καδοι...
Βρε παιδια βρειτε μια λυση γιατι πραγματικα ειναι ντροπη και κριμα για την Εκκλησια αλλα και γενικοτερα για την γειτονια...

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Ειδοποίηση: Παρακαλούνται τα τετράποδα του νησιού να προσέλθουν άμεσα στις κάλπες τους! Ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Είμαστε η ποιο γαμ*******νη φάρα οι Ζακυνθινοί. Αντί να ξεσικωθούμε και να πηδήξουμε αυτούς που μας διοιηκούν τόσα χρόνια και μας έχουν φέρι σ΄αυτήν την εξαθλοίωση, καθόμαστε και τους καμαρώνουμε ή τους σφίγγουμε το χέρι για τα καλά που έχουν προσφέρει σ΄αυτόν τον τόπο.
Βρε δεν πάνε να γ------θούν όλοι τους.
Πάλι εμείς τα ζώα αυτούς θα ψηφήσουμε

km είπε...

File kosta to thema den einai na alaksoyme toys kadoys, alla emeis na alaksoyme miala kai stis ekloges na toys petaksoyme oloys stin thalasa, oloys aytoys poy exoyn katastrepsi to nisi mas.
Kai toy AGIOY mas (boithia mas)tha kordothoyn, kai tha xeretane ta probata(kata aytoys).
As kanoyme kati gia ton topo mas kai as toys girisoyme epi teloys tin plati.
FIT exis dikio, alla as elpisoyme pos ayti tin fora tha psifisoyme gia to nisi mas kai oxi gia ta lamogia poy tha elthoyn na mas taksoyne alli mia fora.

rouf είπε...

@ Kostas

EIPA PRIN APO MERES OTI DEN PROKEITE NA KANO ALLO POST....ALLA ME VAZEIS STIN PRIZA.

O DESPOTAS THA MPOROUSE NA KANEI PERIKOPES APO TIS DAMANES POY KANEI STA STROFADIA KAI NA VALEI KAPOION NA KATHARISEI AYTO TO XALI. ALLOSTE STO MAGAZI TOY EINAI TA SKOUPIDIA.

FILIA FILARAKO

Ατσάραντος είπε...

Τα Στροφάδια ξαναφτιάχνονται με πρόγραμμα του Intereg και όχι με δαπάνες της εκκλησίας.

rouf είπε...

@ATSA

MPOREIS NA MOU DOSEIS ENA LINK/ H OTI ALLO GIA NA DO POY EIDES OTI EINAI STO INTEREG GIATI MALLON STON BELGIO, OLLANDIA, GERMANIA KAI STIN ELVETIA DEN MAS DEINEI TA IDIA RESULTS TO WEBSITE TIS ITNEREG

Ατσάραντος είπε...

Τα προγράμματα του Intereg δεν ανεβαίνουν στο δίκτυο, γιατί δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη από την Ε.Ε. Υπάρχουν τεύχη μελετών, προϋπολογισμών, και παρακολούθησης των έργων. Τα έχω δει και μάλλον θα μπορέσω να βρω και να σου στείλω μια περίληψη σε pdf. Το συνολικό κόστος είναι 6,5 εκ ευρώ με πρόβλεψη για αναπροσαρμογές (από την πρόταση μέχρι την ολοκλήρωση θα περάσουν αρκετά χρόνια) μέχρι 9 εκ. ευρώ. Όλα χρήματα της Ε.Ε.
Και για να μην ξεχνιώμαστε τα Στροφάδια έχουν χαρακτηριστεί περιοχή Natura και ανήκουν στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο και ως εκ τούτων όλες οι παρεμβάσεις περνάνε από "ψιλό κόσκινο"!