Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Ζακύνθου.

Ο Δήμος Ζακύνθου προκυρήσει δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας με πλούσια έπαθλα για τους νικητές. Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή και αποθανατίστε την καλύτερη Σκουπιδοσύνθεση, που θα βρείτε στη γειτονιά σας ή οπουδήποτε αλλού στα όρια του Δήμου. Μην κάνετε ζαβολιές και φωτογραφίσετε σκουπίδια από το Λαγανά ή από αλλού γιατί θα ακυρωθείτε! Τυπώστε και στείλτε τις φωτογραφίες σας στη διεύθυνση: Δημοτικό Μέγαρο Ζακύνθου, Πλατεία Σολωμού, 29100 Ζάκυνθος, υπ όψιν κ. Δ. Ακτύπη Δήμαρχο. Στις 15 Σεπτεμβρίου ειδική επιτροπή, με επίτιμο πρόεδρο τον αξέχαστο Ά. Τσαγκαρόπουλο και αντιπρόεδρο τον αλήστου μνήμης Γ. Πέττα, θα συνεδριάσει προκειμένου να επιλέξει τους νικητές. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Υ.Γ. Οι πρώτες φωτό είναι από το egwkaisymazi.blogspot
Bookmark and Share

8 σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΟΣ είπε...

Μου κάνει εντύπωση πως η μαγαζάτορες του πιο εμπορικού δρόμου της πόλης μας μένουν τόσο απαθείς μ’ αυτές τις εικόνες. Αλλά πάλι, και αν δεν με γελάει το μάτι μου, πολλά από τα σκουπίδια προέρχονται και από τα δικά τους μαγαζιά! Κατά τ΄ άλλα για όλα φταίει η «κρίση»! Άντε γεια!

16xronos είπε...

ΙΔΟΥ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.... ΚΡΙΜΑ....

απ οτι ξερω μεταφερουν τα σκουπιδια τους οι μαγαζατορεσ σε φωσκολου και τερτσετη γιατι ειχαν πει οι σκουπιαδιαρησες οτι δεν θα τα μαζευουν...λιγα πια ειναι τα σκουπιδια απο τους μαγαζατορεσ...

ΑΡΓΑΣΙ είπε...

ΑΠΟ ΑΡΓΑΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΧΩΡΑΙΤΕΣ;;;

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΓΟΥΡΑ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΠΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΜΕ),ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΥΧΤΙΚΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΠΑΜΕ ΣΤΑ CLUB ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΑΝ, ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Μαμά Μαρία είπε...

Τις φωτογραφίες τις τράβηξα ενώ πέρναγα δίπλα απο τα σκουπίδια με το μωράκι μου.
Είναι εστία μόλυνσης...
Συμφωνώ με όλους σας.
Ωραία όλα αυτά.
Το φαινόμενο ναι, είναι πανελλαδικό δε λέω.Παντού τα ίδια,το λένε όλοι.
Αλλά συγγνώμη..Σαν εδώ πουθενά.
Το νησί έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.
Ο Δήμαρχος;
Ο Νομάρχης;
Που έιστε κύριοι;
Για πείτε μου...

Νιώθετε όμορφα κάνοντας τη βόλτα σας στους δρόμους του νησιού;
Είστε ικανοποιημένοι;
Νιώθετε πληρότητα;
Κοιμάστε ήρεμοι τα βράδια;
Δεν έχετε τύψεις;
Ενοχές;
Η συνείδησή σας τι λέει για όλα αυτά;


Μια Μαμά με ονοματεπώνυμο.

Ατσάραντος είπε...

@ΑΡΓΑΣΙ
Από τη στιγμή που βγάλαμε Δήμαρχο απ' το Αργάσι και σεις Χώρα λογαριάζεστε. Στέλνε!
Μπορεί να ξεκίνησε για πλάκα, η ιστορία με τις φωτογραφίες, αλλά αν όλοι στέλναμε μαζικά φωτογραφίες με σκουπιδοσυνθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να δω τι μούτρα θα κάνουν οι εκλεγμένοι μας!

kostas είπε...

Θα συμφωνησω σε πολλα με ολους και ειδικοτερα με τον ΓΙΔΑ.Ομως,
ολο και πιο ξεκαθαρα φαινεται οτι πρεπει επιτελους να επαναπροσδιορισουμε τον ορο ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ..
Οχι κυριοι δεν φταινε οι πολιτικοι που πεταμε εξω απο τους καδους ,τα σκουπιδια μας...
Δεν φταινε ,που ενω ανακοινωνει απεργια ο συνδεσμος,για μας δεν αλλαζει τιποτα...
Δεν φταινε που κατεβαζουμε τα σκουπιδια μας,οτι ωρα μας καπνισει και οπου μας καπνισει...
Δεν φταινε που, ενω οι καταστηματαρχες βλεπουν το προβλημα ,επιδεικτικα διογκωνουν το προβλημα μπροστα απο τα μαγαζια τους,με ογκωδη και αλλα υλικα..
Φταινε για αλλα..
Για την απουσια καδων,για τη απουσια καδων ανακυκλωσης(αχ βρε Αρμενη),για την μη πληρωμη των εργαζομενων,για την κακοδιαχειριση,για την μη εξασφαλιση μικρων και ευελικτων οχηματων,για αμεσο καθαρισμα σε κεντρικους δρομους και πλατειες διαμεριματων του νησιου μας,για,για,για....πολλα αλλα...
Ομως πλεον οτι κατι πρεπει να ξεκινησει και απο την δικη μας συμπεριφορα.
Τοσο την ατομικη οσο και την κοινωνικη...

Θα σας αναφερω ενα αλλο παραδειγμα της προκλητικης αδιαφοριας μας:
Στην περιοχη που ειναι η αμαξες στην παραλια,βρωμαει και ζευει ο τοπος ,απο την μυρωδια των ακαθαρσιων των αλογων...
Ειναι μεγαλο εξοδο να δινει απο 50 λεπτα ο καθενας αμαξας, την ημερα,ετσι ωστε 2 φορες την ημερα να ερχεται ενα βυτιοφορο με νερο και να ξεπλενει τον χωρο?
Δηλαδη πρεπει να γινει καταγγελια ,να παει το υγειονομικο(αν παει),να κανει αυτοψια,να βεβαιωσει την παραβαση να,να,να,να....και στο τελος να μπει στο συρταρι η οποια αποφαση?

Αυτα...

Unknown είπε...

Βρε παιδιά, γιατί οι περισσότεροι από εμάς ενώ βλέπουμε τι γίνετε γύρω μας δεν τους ξεχέζουμε κανονικά?
Να μην μπορούν να βγουν από το καβούκι τους?
Έχω έντονη επιθυμία να το κάνω αυτό, και όσο παιρνούν οι μέρες γίνεται εντονότερο!!!!!
ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ