Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Έγινε και αυτό;

Το Σάββατο το μεσημέρι κηδεύτηκε στο Βασιλικό ένας νέος άνθρωπος που έχασε τη μάχη με την επάρατο. Ο Κώστας άφησε πίσω του γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά. Από όσους έσπευσαν στην εκκλησία για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους, μαζεύτηκαν, στο παγκάρι της εκκλησίας, περίπου 3.000 ευρώ. Στο τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας, οι επίτροποι ζήτησαν από τον παπά να δοθούν τα χρήματα στην οικογένεια του εκλιπόντος Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παπάς είπε ότι "τα χρήματα ανήκουν στην εκκλησία και εκεί θα πρέπει να μείνουν". Εάν συνέβη κάτι τέτοιο η παρέμβαση του Μητροπολίτη είναι εκ των ων ουκ άνευ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά! Αν ανακατευτεί ο Σεβασμιολογιοσοφοπεριλαμπροοσιότατος Πνευματικός (Ελέω Θεού) Ποιμήν μας, τα λεφτά θα πάνε σίγουρα στη θέση τους!

dionisis είπε...

edw fonaze o sevasmiotatos pou mono sevasmiotatos den einai gt oi pistoi rixnoun monolepta eyrw sto pagkari edw den exei o kosmos na faei den pame kala gia synel8e sevasmiotate kai voi8ise kanenan ftwxo k oxi mono tous alodapous!

Ανώνυμος είπε...

xxaxaxaxa....

kostas είπε...

To θεμα ειναι ,αν θα προλαβουμε να ζησουμε σε ενα κρατος,οπου οι οικογενεις τετοιων περιπτωσεων,δεν θα εχουν αναγκη, την "βοηθεια" ,ουτε των επιτροπων ,ουτε κανενος Μητροπολιτη...
Επικουρικα βεβαια καθε βοηθεια σε τετοιες περιπτωσεις ειναι χρησιμη μιας και δυστυχως μεχρι σημερα, η πολιτεια δεν βοηθα οσο πρεπει...
Να ΄ναι παντα καλα ολη η υπολοιπη οικογενεια του ....

ΛΙΘΑΚΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΝ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ.